Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού o Μαζιώτης
19/07/2014 18:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού o Μαζιώτης

Σε σόου για τα κανάλια, μετεξελίχθηκε η μεταγωγή Μαζιώτη από τον Ευαγγελισμό, στο Εφετείο και από εκεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού...

Σε σόου για τα κανάλια, μετεξελίχθηκε η μεταγωγή Μαζιώτη από τον Ευαγγελισμό, στο Εφετείο και από εκεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σε μια Αθήνα άδεια, μετά την ισχυρή νεροποντή, και με μισοαπαγορευμένη την κυκλοφορία στους κεντρικούς της δρόμους, επειδή από εκεί θα περνούσε η "πομπή" Μαζιώτη, αργά το μεσημέρι μεταφέρθηκε ο Μαζιώτης από το νοσοκομείο στα Δικαστήρια, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να καταθέσει.

Εκτός της πλειάδος των τηλεοπτικών σταθμών που υπήρχαν έξω από τον Ευαγγελισμό και το Εφετείο, συγκεντρωμένοι ήταν κάθε λογής περίεργοι που με τα κινητά τους "απαθανάτιζαν" την ... μεταγωγή. Στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν έλειπαν και τα χαριτωμένα σχόλια, όπως: "Καλή η επίδειξη, αλλά ακόμα καλύτερα αν δεν τους φύγει μέσα σε λίγο καιρό".

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού o Μαζιώτης 27254 photo

Όλη αυτή την ώρα, πάνω από το κέντρο της Αθήνας πετούσε ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. Η συνοδεία του Μαζιώτη αποτελούνταν από τουλάχιστον τριάντα μοτοσυκλετιστές, άνω των δέκα οχημάτων διαφόρων τύπων, μεταξύ των οποίων και ακριβών τζίπ, τύπου Μερσεντές, καθώς και διμοιριών των ΜΑΤ.

Άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς και άλλες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ είχαν σταθμεύσει στο Εφετείο, στην Αλεξάνδρας, ενώ δεκάδες άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας είχαν επιστρατευθεί για να κλείνουν τους δρόμους. Συνολικά δηλαδή, πιθανότατα, ο αριθμός τους να ήταν εκατοντάδες.

Ούτε μετακίνηση με "τιμές" Προέδρου Δημοκρατίας να ήταν. Σαν πολύ ακριβά δεν κοστίζει, βρε παιδιά, μια τέτοια μεταγωγή; Εκτός κι αν νομίζει κανείς ότι οι τρομοκράτες θα κτυπήσουν την ώρα της μεταγωγής. Μέχρι να δούμε όμως κάτι τέτοιο, λίγη οικονομία δεν βλάπτει. Και πολύ περισσότερο, λίγος συντονισμός, οργάνωση και επαγγελματισμός στη διάρκεια των συλλήψεων, επίσης δεν βλάπτει.

[photo_2]

ΣΧΟΛΙΑ

  1. my way avatar
    my way 20/07/2014 09:27:53

    Φαντάζεστε τι έχει να γίνει μόλις συλληφθεί ο ...Σήφης;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.