Στο αρχείο η υπόθεση του Λεωνίδα Μπόμπολα
22/04/2015 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο αρχείο η υπόθεση του Λεωνίδα Μπόμπολα

Παρουσιαζόμενος αυθορμήτως στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο Λεωνίδας Μπόμπολας διευθέτησε την υπόθεση φορολογικής φύσεως, για την οποία είχε προθεσμία ασκήσεως ενδίκων μέσων ή συμβιβασμού έως τις 30 Απριλίου 2015.

«Με πρωτοβουλία μου επικοινώνησα σήμερα με τις αρμόδιες Αρχές της Δικαιοσύνης για διευθέτηση υπόθεσης φορολογικής φύσης. Η υπόθεση ήδη αρχειοθετήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών, μετά την οριστική διοικητική επίλυσή της. Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται δεν ευσταθεί», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας, μετά τη διευθέτηση της εκκρεμότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Εισαγγελία Αθηνών, σε σχέση με την εκκρεμούσα υπόθεση, προσκομίστηκαν τα σχετικά δικαιολογητικά του Υπουργείου Οικονομικών, από τα οποία προκύπτει ότι δεν εκκρεμεί οικονομική υποχρέωση του επιχειρηματία προς το Δημόσιο και η σχετική υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ 23/04/2015 00:13:51

    Είδες τι κάνει η (επαπειλούμενη) ψειρού; Οι προηγούμενοι απλώς έβαζαν θεωρητικά πρόστιμα... Ποιός πίστευε ότι η ΝΔ/ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση θα άγγιζε ποτέ το Μπομπολιστάν;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.