Στις ουρές της υπομονής για τρίτη ημέρα συνταξιούχοι και πολίτες
03/07/2015 13:25
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στις ουρές της υπομονής για τρίτη ημέρα συνταξιούχοι και πολίτες

Στις ουρές για τρίτη ημέρα στήνονται οι συνταξιούχοι, έξω από τα 1.155 υποκαταστήματα τραπεζών, με σκοπό να εισπράξουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Μαζί τους περιμένουν και αυτοί που θέλουν να κάνουν ανάληψη τα 60 ευρώ που δικαιούνται από τους λογαριασμούς τους μέσω των ΑΤΜ.

Ανάλογη με τις προηγούμενες ημέρες είναι η εικόνα που επικρατεί από νωρίς το πρωί έξω από τις τράπεζες, όπου συνωστίζονται οι συνταξιούχοι για να λάβουν τα 120 ευρώ σε μετρητά.

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο. Μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.

Οι τράπεζες θα μεριμνήσουν προκειμένου να εκδοθούν το συντομότερο κάρτες σε όσους καταθέτες δεν έχουν ώστε να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.

Να πούμε πως άτομα με ειδικές ανάγκες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.