06/11/2013 16:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στη Δικαιοσύνη ο Αρβανιτόπουλος για να ανοίξουν τα Iδρύματα

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά το τελεσίγραφο του Υπουργού Παιδείας προς τους Πρυτάνεις ΕΜΠ και ΕΚΠΑ να εκπληρώσουν το καθήκον τους ασκώντας τις αρμοδιότητες που τους δίνει ο Νόμος για να ανοίξουν τα ιδρύματα, ώστε να μη χαθεί το εξάμηνο ο κ. Αρβανιτόπουλος προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Από τη στιγμή που οι Πρυτάνεις δεν ανταποκριθήκαν ο Υπουργός εκπροσωπώντας το Δημόσιο και με σκοπό την προάσπιση του δημοσίου και του εθνικού συμφέροντος καταθέτει αγωγή ενώπιον του αρμόδιου Πρωτοδικείου κατά των συνδικαλιστικών οργάνων των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ, με σκοπό την αναγνώριση της απεργίας τους, ως παράνομης και καταχρηστικής και την άμεση επαναλειτουργία των ανωτέρω ιδρυμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 06/11/2013 21:14:27

    Το ότι πιάστηκε δε σου λέει τίποτα για τη μη ανοχή της παρανομίας σε κανέναν; Πόσοι έχουν καλύψει φίλους και τους έχουν γλυτώσει κατά καιρούς; Το μεμπτό θα ήταν να γίνει και εδώ το ίδιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.