Σοκ: Ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες!!!
03/03/2015 23:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοκ: Ελεύθεροι όλοι οι παράνομοι μετανάστες!!!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει ουσιαστικά τα σύνορα και να κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι.

Όλα τα περιμέναμε από την κυβέρνηση, αλλά αυτό δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με διαβαθμισμένο έγγραφο ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Πανούσης έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι όσοι μετανάστες βρίσκονται σε κέντρα κράτησης ή υπό κράτηση και δεν κατηγορούνται για κακούργημα, αλλά βαρύνονται απλώς με την κατηγορία της παράνομης εισόδου.

Επίσης, όσοι μετανάστες εφεξής, εντοπίζονται στα σύνορα της χώρας, δεν θα συλλαμβάνονται πλέον, αλλά θα καταγράφονται θα γίνεται σήμανση και θα τους δίδεται μέσω «φύλλου πορείας» η δυνατότητα παραμονής στην Ελλάδα ενός μήνα, ώστε να επιλέξουν σε ποια χώρα θέλουν να πάνε. Ωστόσο, αν στη συνέχεια εντοπισθούν σε άλλη περιοχή της χώρας θα τους δίδεται άδεια παραμονής άλλων 6 μηνών προκειμένου να ζήσουν νόμιμα, μέχρι να βρουν τρόπο να φύγουν από την Ελλάδα.

Δηλαδή οι ορδές χιλιάδων μεταναστών που φτάνουν από τα τουρκικά κυρίως σύνορα θα παίρνουν 7 μήνες ελευθέρας στην ελληνική επικράτεια, θα ζουν νόμιμα και αν βρουν τρόπο να φύγουν έχει καλώς. Αν δεν βρουν δεν έγινε και τίποτε. Θα βρίσκονται στην Ομόνοια ή κάπου αλλού. Βεβαίως, αν δεν έχουν να φάνε, αν πολλοί από αυτούς ληστεύουν, σκοτώνουν, βιάζουν δεν έγινε και τίποτε. Θα έχουν ελευθέρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ασφαλώς και δεν είναι όλοι εγκληματίες. Ασφαλώς και είναι βασανισμένοι από τους πολέμους στις χώρες τους. Όμως, για άλλη μια φορά πρέπει να αναρωτηθούμε το αυτονόητο. Μπορεί η Ελλάδα να αντέχει εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες; Και επίσης, όταν η πείνα, η ανέχεια, ο φόβος και το αίσθημα της επιβίωσης μετατρέπονται σε εγκληματικές ενέργειες, ποιος θα προστατέψει τους Έλληνες αλλά και όλους τους ξένους που ζουν νόμιμα και νοικοκυρεμένα στη χώρα;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει ουσιαστικά τα σύνορα και να κάνει την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι. Κι αν δεν πιστεύετε εμάς διαβάστε τι λένε οι συνοριοφύλακες:

«Με σημερινή διαταγή του Αρχηγείου και του Αρμόδιου Κλάδου, διατάσσεται «ουσιαστικά» η πλήρης εκκένωση των κέντρων, η απελευθέρωση με υπηρεσιακά σημειώματα 6μηνης διάρκειας όλων των αλλοδαπών που κρατούνταν με το αιτιολογικό της παράνομης εισόδου, αλλά κυρίως η Μ Η κράτηση Κ Α Ν Ε Ν Ο Σ που στο μέλλον θα εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Αντιθέτως η 7μηνη ουσιαστικά νομιμοποίησή τους - αφού ταυτοποιηθούν - θα τους καθιστά ισότιμους πολίτες στη χώρα μας.

Θεωρούμε πως κάθε ενέργεια που καθιστά ισότιμη την μεταχείριση από την Πολιτεία των νομίμων μεταναστών και πολιτών μιας χώρας, με αυτούς που εισέρχονται παράνομα, δίνοντας ίδιες ελευθερίες και ίσα δικαιώματα, οδηγεί σε καταστροφικές συνέπειες. Προκαλεί φυσικό κάλεσμα «ορδών» μεταναστών και μεταναστευτικών κυμάτων στη χώρα, αυξάνοντας τη ροπή προς την εγκληματικότητα ( έλλειψη σίτισης, διαμονής, ανθρώπινες συνθήκες, κ.α. ) και διαταράσσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών μιας χώρας (βλ. κέντρο Αθήνας προηγ. έτη).

Γνωρίζοντας από την πρόσφατη εμπειρία μας το τι συνέβαινε στα αστυνομικά κρατητήρια, προ της λειτουργίας των κέντρων κράτησης, με την πολύμηνη κράτησή των αλλοδαπών χωρίς προαυλισμό, χωρίς βασικές συνθήκες υγιεινής, με ξηρά τροφή και μόνο, χωρίς φώς ηλίου, θεωρούμε πως η κράτηση των παράνομων μεταναστών στα κέντρα σαφώς και εξάλειψε αυτές τις συνθήκες.

Διευκόλυνε της εργασία μας και έκανε ασφαλέστερη και πιο ανθρώπινη την κράτησή τους. Προβήκαμε σε καταγγελίες όταν και όπου διαπιστώσαμε άσχημες συνθήκες κράτησης και ζητήσαμε την άμεση βελτίωσή τους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να οδηγηθούμε και πάλι στο συνωστισμό των κρατητηρίων των αστυνομικών τμημάτων της χώρας.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, καθόσον η Ελλάδα μετά από αυτές τις εξαγγελίες, το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να «υποδεχθεί» χιλιάδες παράνομους μετανάστες.

Οφείλει η Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το ζήτημα ώριμα, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, διασφαλίζοντας όμως πρώτιστα την ασφάλεια της κοινωνίας.

Τέλος καλούμε, τη Φυσική Ηγεσία – αφού γνωρίζει τις συνέπειες αυτής της πολιτικής – να επανεξετάσει το ζήτημα και να ενημερώσει τα συναρμόδια Υπουργεία για τις αναμενόμενες συνέπειες που επέρχονται.

Το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα οφείλουν να τοποθετηθούν και να αναμορφώσουν μια νέα ενιαία πολιτική, διακομματική και σταθερή, προς το συμφέρον πρωτίστως της χώρας.

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. από την πλευρά της, οφείλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τολμώντας με αλήθειες να υπενθυμίζει πως αρχές και αξίες δεν αλλοιώνονται από πολιτικές αλλά προάγονται διαχρονικά από το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη και την κοινωνία».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tt avatar
  tt 03/03/2015 23:31:29

  Ποια χώρα καταργεί τα σύνορά της; Δεν έχει πια νόημα τίποτα, η κυβερνηση ανακοίνωσε ότι η χώρα δεν θα έχει σύνορα από αύριο, κανείς δεν θα συλλαμβάνεται, άμα τη αφίξει θα λαμβάνει άδεια παραμονής, κανείς δεν θα κρατείται ποτέ. Επίσης, ΟΛΟΙ οι παρανόμως εισελθόντες είναι εξ ορισμού εγκληματίες. ΈΛΕΟΣ, αν κυβερνούσαν απευθείας οι τράφικερ ή οι Τούρκοι τι θα έκαναν διαφορετικά; Παίδες τέλος, τι άμυνα και κολοκύθια, η κερκόπορτα άνοιξε και έχει πινακίδα νέον, το 2021 πάλι γκιαούρηδες, ελληνική μειονότητα, Κόπτες. ΤΕΛΟΣ. Μια ερώτηση έχω μόνο: Τι τους κάναμε οι Έλληνες; Γιατί μας μισούν τόσο πολύ; Οι Πακιστανοί έχουν πατρίδα, οι Νιγηριανοί το ίδιο, οι Μπενγκάληδες επίσης.
  Όλοι δικαιούνται μια πατρίδα εκτός από εμάς ρε σύντροφοι; ΤΟΣΟ μίσος; Ας κάνει κάποιος κάτι αμέσως. ΒΟΗΘΕΙΑ.

  • sos avatar
   sos @ tt 03/03/2015 23:52:30

   tt, δε συγχωρούν που οι Έλληνες νίκησαν στον εμφύλιο. Αυτά.

 2. Φιλελεύθερος avatar
  Φιλελεύθερος 03/03/2015 23:41:25

  Αφιερωμένο στον ανεξάρτητο Έλληνα Καμμένο Πάνο. Μάλλον ήρθε η ώρα να φύγουμε από τη πατρίδα μας. Τελικά αυτή η χώρα είναι ένα απέραντο μπ@@@@@@ο.

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 03/03/2015 23:46:01

  Εκτός των άλλων,πώς θα ελεγχθεί και εμποδιστεί η μαζική είσοδος των τζιχαντιστών στη χώρα μας;

  • Fotini avatar
   Fotini @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 04/03/2015 00:33:56

   Τώρα εἶναι πού θά θεριέψει ἡ ΧΑ!

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Fotini 04/03/2015 00:37:00

    Πάνω στην ώρα θα αποφυλακιστούν και τα παλικάρια της...

    • Fotini avatar
     Fotini @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 04/03/2015 01:24:10

     Τί σύμπτωση, Κυθήριε, ἤ εἶναι;; :)

 4. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 04/03/2015 00:38:27

  Με τέτοια τακτική και ταυτόχρονα την αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου θα οδηγήσει τη ΧΑ πάνω απο 10% σε λίγες βδομάδες

 5. ΝΑΒ avatar
  ΝΑΒ 04/03/2015 00:57:34

  Κ κάπως έτσι το ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κλείσει τα εσωτερικά στόματα που άνοιξαν μετά τη συμφωνία βαρουφακη. Ουσιαστικό ξεπούλημα της Ελλάδας μας. Πλέον ντρέπομαι

 6. Stormy Night avatar
  Stormy Night 04/03/2015 01:05:19

  Πιστεύω πως αν το έχουν διανοηθεί οι ...φιλάνθρωποι το τερατώδες, θα είναι τόσες οι πιέσεις, οι επικρίσεις και οι ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, που θα το αποσύρουν πριν επισημοποιηθεί. Όλα τα είχαμε, η ''μπάτε σκύλοι αλέστε'' ταμπελίτσα στην είσοδο μας μάρανε.

 7. η Dimi avatar
  η Dimi 04/03/2015 01:36:04

  Ένα Έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους φιλόδοξους αλλά και με τους ανόητους ακόμα. Δεν μπόρεσε όμως ποτέ ν’ αντέξει, τον “εκ των έσω” προδότη. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο επικίνδυνος επειδή, είναι αναγνωρίσιμος και κρατάει τη σημαία του ανοιχτή. Ο “εκ των έσω” προδότης όμως, είναι τρομερός, επειδή κινείται εντός των πυλών ελεύθερος και ο χθόνιος ψίθυρός του, σαν θρόϊσμα των φύλλων, απλώνεται στους δρόμους της πόλης και στις αίθουσες της ίδιας της Κυβέρνησης. Ο “εκ των έσω” προδότης, δεν εμφανίζεται ως προδότης. Μιλάει με τα θύματά του σε τόνους οικείους. Είναι μασκαρεμένος και “φοράει” το πρόσωπο και τα επιχειρήματα των θυμάτων του. Τούς απευθύνει υποκριτικές εκκλήσεις γιά την απαλλαγή από την ανηθικότητα η οποία είναι βαθιά ριζωμένη στις καρδιές των ανθρώπων. Ο “εκ των έσω” προδότης σαπίζει τη Ψυχή του Έθνους. Μολύνει το Πολιτικό Σώμα, έτσι ώστε αυτό να μη μπορεί πλέον ν’ αντισταθεί. Άγνωστος μέσα στη νύχτα, δόλια και μυστικά, υπονομεύει και αποδομεί τους Πυλώνες του Έθνους. Ένας δολοφόνος είναι λιγότερο επίφοβος. Ο “εκ των έσω” εχθρός είναι πανούκλα. ~Μάρκος Τύλλιος Κικέρων: Ρωμαίος ρήτορας, πολιτικός, ιστορικός (106-43 π.Χ.) μτφρ: η Dimi

 8. johndim avatar
  johndim 04/03/2015 03:07:55

  Αυτό είναι το έγγραφο των Συριζαίων για τους μετανάστες,και πάλι φταίει ο Σαμαράς

 9. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 04/03/2015 07:37:33

  Ξέρω πάντως με απόλυτη βεβαιότητα τι κόμμα ψήφισαν οι λαθρέμποροι ψυχών στην Ελλάδα που συνεργάζονται με τους αντίστοιχους Τούρκους...

 10. airman avatar
  airman 04/03/2015 07:44:57

  Ο αναγκαίος σύμμαχος του "Μπαρμπαρόσα" τι έχει να πει γι' αυτό; Κάτι ψέλλισε για υφαλοκρηπίδα από τα Κύθηρα, λες και δεν ξέρει ότι η ΑΟΖ είναι το μείζον ζήτημα όσον αφορά την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας. Εκτός κι αν πέρα από τις "διευκολύνσεις" στους παράνομους μετανάστες, που θέτουν σε αμφισβήτιση την άσκηση κυριαρχικών διακαιωμάτων και εμμέσως απεμπολούν εθνική κυριαρχία επί ξηράς, κάνουμε και εκπτώσεις επί κυριαρχικών δικαιωμάτων στη θάλασσα. Μπαίνουμε σε "ναρκοπέδιο"! ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ!

  • Πάρης ο όμορφος avatar
   Πάρης ο όμορφος @ airman 04/03/2015 08:13:17

   Μην κυνηγάτε φαντάσματα. Για να εξηγήσετε ψύχραιμα τα γεγονότα που βιώνετε, εσείς ο φανατικός ο...Ευρωπαίος, αποτανθείτε στους εταίρους σας (λέμε τώρα), που με το Δουβλίνο 2 σας έχουν επιλέξει για λαθροαποθήκη χαμένων ψυχών, προκειμένου να ανακόψετε την ανεξέλεγκτη ροή δυστυχισμένων προς τις υψηλού βιοτικού επιπέδου χώρες του Βορρά. Τόσο απλή η αλήθεια και όλα τα άλλα ανόητες, μικροκομματικές σαχλίτσες. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι κοντόφθαλμοι ''φρουροί'', ακόμα αρέσκονται να εξηγούν τον κεραυνό, ως ένδειξη οργής ανύπαρκτων Θεών. Καλά τώρα.

   • airman avatar
    airman @ Πάρης ο όμορφος 04/03/2015 08:30:01

    Εγώ δε βλέπω - ακόμα τουλάχιστον - φαντάσματα! Αλήθεια εσείς πιστεύετε στα φαντάσματα; Επειδή τα επικαλείσθε, όχι τίποτα άλλο!

 11. Λιψ avatar
  Λιψ 04/03/2015 10:24:00

  Μην ακούω ανοησίες περί πολέμων κλπ. Οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανοί δεν φεύγουν για να γλιτώσουν πόλεμο, φεύγουν για να βγάλουν μαύρο και καλό χρήμα. Οι Νιγηριανοί το ίδιο. Αν είχαμε πραγματικό θέμα με τους πολέμους και τους διωγμούς, οι πρώτοι που θα έρχονταν εδώ θα ήταν οι Χριστιανοί της Μέσης Ανατολής. Αντίθετα, μόνο μουσουλμάνοι έρχονται και μόνο άνδρες. Στο κάτω-κάτω, ξέρετε καμία εποχή που σε κάποιο μέρος του πλανήτη δεν γινόταν πόλεμος; Από πού προκύπτει η ευθύνη της Ελλάδας να μαζεύει όλα τα θύματα πολέμων απανταχού της γης;

 12. toxo avatar
  toxo 04/03/2015 10:37:36

  Να είσαι Αν. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ξένου κράτους) και να επιμένεις ότι ο υποστράτηγος είναι ταξίαρχος ,σημαίνει ότι υποβαθμίζεις τον αξιωματικό από άγνοια ή από σκοπιμότητα;Θυμάμαι τον ίδιο υπουργό να εκφράζει ικανοποίηση που ένας Ταξίαρχος της Αστυνομίας είχε απομακρύνει τα κάγκελα από το Σύνταγμα και μάλιστα εν αγνοία του Υπουργού,πρίν τρείς εβδομάδες.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ toxo 04/03/2015 11:29:32

   Σωστός...

 13. βαγόνι avatar
  βαγόνι 04/03/2015 11:38:10

  Το θέμα είναι η απεμπλοκή απο το Δουβλίνο Ι & ΙΙ... τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με την γνωστή μας ικανότητα, να μετατρέπουμε ένα μεροληπτικό, εις βάρος του ευρωπαϊκού νότου, σχέδιο σε εσωτερική διαμάχη "αριστεράς"-"δεξιάς"....με κήνσορες, δημοσιογράφους τύπου Πορτοσάλτε...! ...κι'ο γκρεμός να μήν φοβίζει...!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.