Σοβαρευτείτε γιατί καταστρέφετε τη χώρα!
19/08/2015 12:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοβαρευτείτε γιατί καταστρέφετε τη χώρα!

Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε με την ευθύνη της κυβέρνησης της αριστεράς που νομίζει ότι το μεταναστευτικό είναι κουβεντούλα καφενείου. Είναι πόλεμος κύριοι της ψευτοπροοδευτικής αριστεράς και δεν είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης για το ποιος έκανε τι.

Μέσα σε έξι ημέρες, από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου, πέρασαν τα ελληνικά σύνορα 21.000 μετανάστες. Τουλάχιστον, γιατί ούτε που ξέρουμε πόσοι άλλοι έχουν έρθει και απλά... εξαφανίζονται που λέει και η κυρά Τασία. Ή λιάζονται στις πλατείες σαν εξωτικοί τουρίστες. Η ουσία είναι ότι η κατάσταση ξέφυγε εντελώς και δεν είναι δικαιολογία να λέμε ότι γίνονται πόλεμοι στη Συρία και αυξάνεται το μεταναστευτικό κύμα. Άλλωστε, μάχες, εγκλήματα, σκοτωμοί δεν γίνονται περισσότεροι απ' ότι πέρυσι που ο Ασαντ έσφαζε κανονικά και με το νόμο.

Επομένως, κάτι άλλο φταίει και πάνω από 2 εκατ. μετανάστες, πρόσφυγες ή όπως αλλιώς θέλει να τους λέει η «ορθόδοξη» αριστερά, βρίσκονται στα τουρκικά παράλια και περιμένουν πότε θα περάσουν στην Ελλάδα.

Και σίγουρα κάτι άλλο φταίει που χιλιάδες κάθε μέρα περνάνε με βάρκες, κανό ή ότι άλλο στο Αιγαίο. Γιατί δεν υπήρχε πέρυσι ή πρόπερσι τέτοιος χαμός; Γιατί στην Κω, τη Ρόδο, τη Λέσβο δεν επικρατούσε χάος; Προφανώς κάτι άλλο έκαναν οι πολιτικοί, κάπως αλλιώς αντιμετώπιζαν το πρόβλημα. Ή προφανώς δεν είχαν την κυρά Τασία να βγαίνει καθημερινά και να προκαλεί ή το μπάρμπα Αλέκο να πίνει τον φραπέ του στα κανάλια και να κάνει περισπούδαστες αναλύσεις. Η κ. Χριστοδουλοπούλου που δεν πάτησε το πόδι της τόσους μήνες στα νησιά για να δει πώς ζουν εκεί οι κάτοικοι και τι αντιμετωπίζουν οι δήμαρχοι, βγήκε όλο καμάρι για να πανηγυρίσει που έβαλε αιρ κοντίσιον και wi fi στον οικισμό του Ελαιώνα. Και για να μας πει ότι είναι υπερήφανη γιατί θα φτιάξει κι άλλους οικισμούς φιλοξενίας. Πόσων: 1.000; 2.000; 5.000; όταν μέσα σε μια εβδομάδα μπήκαν 25.000; Είναι αυτή μεταναστευτική πολιτική;

Πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ξέσκιζε τους «ακροδεξιούς» όπως έλεγε που αντιμετωπίζουν με σκληρότητα το θέμα. Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για «λαθρομετανάστες» γιατί δεν ήταν... πολιτικώς ορθή έκφραση. Επί πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αντιπολίτευση έξω από το χορό. Είχε δε όλο το χρόνο να χαράξει μια εθνική μεταναστευτική πολιτική την οποία θα μπορούσε να έχει έτοιμη τώρα που είναι στην κυβέρνηση. Αν' αυτού βλέπουμε να επικρατεί μύλος.

Αστυνομικοί δεν υπάρχουν για να συγκρατήσουν τα κύματα μεταναστών. Υγειονομικές υπηρεσίες δεν υπάρχουν. Χώροι για να στεγαστούν οι χιλιάδες δεν υπάρχουν. Ο τουρισμός στα νησιά καταστρέφεται και δεν κάνουν τίποτε.

Πλοία για να μεταφέρουν τους ξένους που συνωστίζονται στα λιμάνια δεν υπάρχουν. Στην Αθήνα περιφέρονται σαν την άδικη κατάρα και είναι για λύπηση να βλέπεις μικρά παιδάκια και γυναίκες απελπισμένες να μην ξέρουν τι να κάνουν. Κέντρα υποδοχής, καταγραφής και χορήγησης χαρτιών δεν υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι Σύροι, Αφγανοί, Κογκολέζοι ή ό,τι άλλο. Κανείς δεν μπορεί να αποκρούσει επικίνδυνους εγκληματίες και τρομοκράτες.

Είναι σίγουρο ότι θα θρηνήσουμε θύματα. Είναι σίγουρο ότι οι συμπλοκές θα αυξηθούν και τότε κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει το τσουνάμι. Ο Ασκός του Αιόλου άνοιξε με την ευθύνη της κυβέρνησης της αριστεράς που νομίζει ότι το μεταναστευτικό είναι κουβεντούλα καφενείου. Είναι πόλεμος κύριοι της ψευτοπροοδευτικής αριστεράς και δεν είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης για το ποιος έκανε τι. Σοβαρευτείτε γιατί καταστρέφετε τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παράξενος avatar
  Παράξενος 19/08/2015 12:58:12

  Γιατί έρχονται τώρα τόσοι πολλοί; Γιατί η Τουρκία, που τους μεταφέρει, ξέρει ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας είναι εθνομηδενιστική και θα διευκολύνει τη λαθρομετανάστευση.

 2. sender avatar
  sender 19/08/2015 13:04:32

  Η Ελλάδα είναι βασικά το πέρασμα,αλλά ένα αριθμός των ανθρώπων αυτών,αναλογικά μεγάλος για την χώρα,θα παραμείνει.Εν τω μεταξύ θα ξεσπούν όλη τους την βία,από τα αδιέξοδά τους εδώ,πάνω στα κεφάλια των Ελλήνων.Χώρια τα κρυμμένα τζιχάντ,που είναι η εμπροσθοφυλακή της ΝΤΠ.Οι αντιδράσεις των φράγκων,ανύπαρκτες έως χλιαρές.Γιατί διαλύοντας κράτη,με ''εμφυλίους''πολέμους ή οικονομικό στραγγαλισμό,εν γνώσει τους περίμεναν την λαοθάλασσα των προσφύγων.Γι'αυτό τόσα χρόνια,τόση προπαγάνδα για έναν ανύπαρκτο τότε ρατσισμό,γι'αυτό η έγκαιρη υπογραφή των Δουβλίνων,μένει μόνο να μάθουμε αν κρυφή απαίτηση στο μνημόνιο είναι η μετατροπή όλης της χώρας σ'ένα φράγκικο κάστρο.Ενώ όλοι απασχολούσαν όλους με μνημόνια,με καθυστερήσεις,με σασπένς συριζέικου τύπου,άνοιγαν διάπλατα οι κερκόπορτες.Η Ρωμανία πέρασε,η Ρωμανία'πάρθεν.Το αν η Ρωμανία''ανθεί και φέρει κι'άλλο'',είναι το μεγάλο ερωτηματικό.Αν και η μεγάλη φυγή των ωραίων νέων Ελλήνων στη Δύση,που στα πόδια της παραδίνουν το πνεύμα(μ'όλη την σημασία),μάλλον επιταχύνει τον Μεσαίωνα στη χώρα.Μια ιστορία,ενός συγχρόνου Βυζαντίου άρχισε.Με πόση συνέπεια η Ιστορία επαναλαμβάνεται!Οι ανεπίδεκτοι μαθήσεως μόλις έχασαν την χρονιά τους.

 3. sender avatar
  sender 19/08/2015 13:09:45

  Η αριστερά και η τζιχάντ,οι δύο πυλώνες του εθνομηδενισμού και του χάους,σήμερα.Και οι δύο,δεν συγχωρούνται με τίποτα.

 4. ΤΤ avatar
  ΤΤ 19/08/2015 13:11:38

  Δεν το θεωρούν ατύχημα αυτό. Απόδειξη ο λαθρονόμος τους. Όπως υπάρχουν ξενοφοβικοί υπάρχουν κι ελληνοφοβικοί ρατσιστές. Και κυβερνούν.

 5. Eva avatar
  Eva 19/08/2015 15:30:46

  Παραιτηθειτε αυτη τη στιγμη κυρια Χριστοδουλοπουλου.

 6. Κανονικός Δεξιός avatar
  Κανονικός Δεξιός 19/08/2015 16:32:53

  Χθεσινή ανακοίνωση Ν.Δ για το θέμα της μαζικής εισβολής αλλοδαπών : «Μια αμήχανη και έκπληκτη κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει, έστω και στοιχειωδώς, το κατακλυσμικό πρόβλημα του μεταναστευτικού, ενώ μήνες τώρα -όλοι πλην της κυβέρνησης- προέβλεπαν τις εξελίξεις.
  Το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σύνθετο, πολύπλοκο και δραματικό δεν είναι άλλοθι για την εγκληματική απραξία επτά μηνών.
  Το μεταναστευτικό είναι ζήτημα σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και ασφάλειας. Και οι δυο διαστάσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν.
  Έχει, επίσης, τόσο εξωτερική – διεθνή όσο και εσωτερική διάσταση. Η κυβερνητική απραξία σημειώθηκε και στις δυο .
  Ειδικά για τη διεθνή πτυχή του μεταναστευτικού, η Ελλάδα αυτούς τους κρίσιμους επτά μήνες όφειλε να έχει δώσει καθημερινό και διαρκή αγώνα σε τέσσερα τουλάχιστον μέτωπα.
  Α. Την μέχρις τελευταίου ευρώ αξιοποίηση των διαθέσιμων σχετικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κονδυλίων.
  Β. Την οικοδόμηση στέρεων ενδοευρωπαϊκών συμμαχιών, ιδίως με τις μεσογειακές χώρες της ΕΕ, ώστε να εξασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή διπλωματική και πολιτική στήριξη και προώθηση των ελληνικών θέσεων.
  Γ. Την άσκηση κάθε δυνατής πίεσης προς την Τουρκία που ενώ είναι το κατ’ εξοχήν σημείο εκκίνησης μεταναστών προς την χώρα μας, δεν δείχνει καμία διάθεση να συνεργαστεί ουσιαστικά τόσο με την Ελλάδα όσο και με την ΕΕ.
  Δ. Την συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση διεθνών οργανισμών και της διεθνούς κοινότητας για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που στην ουσία του είναι διεθνές.
  Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε.
  Η κυβερνητική αμηχανία και απραξία ήταν εκκωφαντικές σε σχέση με το μέγεθος του προβλήματος. Την αποτυχία της κυβέρνησης που είναι παταγώδης, την βλέπει κάθε Έλληνας πολίτης, όχι μόνο στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλλά και σε ολόκληρη την χώρα». Πολύ ωραία λοιπόν. Ζήτημα σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Των αλλοδαπών βέβαια, όχι των Ελλήνων. Πουθενά λόγος για φύλαξη των συνόρων. Πουθενά λόγος για αποτροπή εισόδου. Πουθενά λόγος για κέντρα κράτησης. Πουθενά λόγος για απελάσεις. Το μόνο που μας ενδιαφέρει, είναι να μη χάσουμε τα λεφτά της Ευρώπης έτσι ώστε να κάνουμε την Ελλάδα έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Συνεχίστε έτσι κύριοι. Είστε σε πολύ καλό δρόμο... για να βγείτε τρίτοι στις εκλογές.

  • Δρόμος avatar
   Δρόμος @ Κανονικός Δεξιός 19/08/2015 22:11:43

   Επαναλαμβάνω το παρακάτω σχόλιο που έγινε στους Vassilis, Roadrunner, σε άλλη ανάρτηση. Από τον Τσίπρα δεν περιμένει κανείς διαχείριση του τεράστιου αυτού εθνικού προβλήματος. Η Ν.Δ. όμως τί ακριβώς κάνει? Δεν θα έπρεπε ήδη να έχει πάρει επάνω της το θέμα απαιτώντας με τσαμπούκα από την κυβέρνηση άμεση σύσταση εθνικής ομάδας διαχείρισης του προβλήματος, ώστε να πάνε όλοι μαζί στην Ευρώπη και να απαιτήσουν εδώ και τώρα λύση? Τί ακριβώς κάθονται και κάνουν? Νομίζουν ότι ο κόσμος δεν τα βλέπει αυτά? Ειδικά για αυτό το θέμα μόνο στην Ν.Δ. ελπίζει ο λαός και αυτή δεν κάνει τίποτα. Μετά μην κλαίγονται ότι φεύγουν οι ψηφοφόροι πρός άκρα.... μεριά. Κανονικέ δεξιέ, από κανονικοί δεξιοί δυστυχώς με αυτά που βλέπουμε έχουμε καταντήσει κατά φαντασίαν... δεξιοί.

  • Eva avatar
   Eva @ Κανονικός Δεξιός 19/08/2015 22:36:22

   Κι εσεις περαστικος με δυο ευρω?

 7. Λιψ avatar
  Λιψ 19/08/2015 20:27:26

  Το να έχεις υπουργό Μετανάστευσης κάποια που επί χρόνια συνεργαζόταν με ύποπτες (επί δουλεμπορίω) ΜΚΟ και που ταυτόχρονα είναι τόσο πολύ γριά και έχει τόσο πολύ τρομαχτική φάτσα, οπωσδήποτε είναι άλλη μία παγκόσμια πρωτοτυπία του Σύριζα... Η Τασία θα μπορούσε άνετα να είναι πρωταγωνίστρια σε B-movie τρόμου... Θα νοσταλγούμε κάποτε αυτή τη χαρωπή κυβέρνηση-τσίρκο....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.