09/10/2013 18:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε αργία όσοι υπάλληλοι πανεπιστημίων δεν καταθέσουν τα τυπικά προσόντα τους

Ρύθμιση, προς ψήφιση, στη Βουλή προωθεί το υπουργείο Παιδείας που αφορά τα τέσσερα Πανεπιστήμια από τα οκτώ που δεν απέστειλαν στοιχεία των διοικητικών υπαλλήλων στο ΑΣΕΠ, η οποία ορίζει τα εξής:

A. Για όσα Πανεπιστήμια οι Διευθύνσεις Προσωπικού δεν απέστειλαν στο ΑΣΕΠ την αποτίμηση των προσόντων των διοικητικών υπαλλήλων των κλάδων και ειδικοτήτων, μέρος των οποίων έχουν καταργηθεί οι θέσεις, οι διοικητικοί υπάλληλοι ,   είναι υποχρεωμένοι εντός πέντε ημερών, μετά από σχετική πρόσκληση που θα κάνει το υπουργείο Παιδείας, μόνοι τους, και χωρίς να μεσολαβήσει το  οικείο Πανεπιστήμιο, να κάνει την αποτίμηση των προσόντων σε ειδική  ηλεκτρονική πλατφόρμα και να καταθέσει τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου παιδείας στο Μαρούσι.

B.Οι διοικητικοί υπάλληλοι που δεν κάνουν από μόνοι τους την αποτίμηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα τίθενται σε αργία .

Η ιδέα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για κατάργηση κλάδων εγκαταλείφθηκε από το υπουργείο παιδείας, ύστερα από την ανταπόκριση κάποιων Πανεπιστημίων να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ τα στοιχεία των διοικητικών υπαλλήλων.

Στο μεταξύ, αύριο Πέμπτη οι εισαγγελείς θα ασκήσουν ποινικές διώξεις στους Διευθυντές Προσωπικού των πανεπιστημίων που δεν απέστειλαν τα στοιχεία.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα καλέσει σε απολογία τους Πρυτάνεις.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 09/10/2013 18:13:44

  Δέκα χρόνια Σαμαράς μπας και μπεί τάξη.

  • tpe avatar
   tpe @ MantisKalhas 09/10/2013 19:38:43

   Τάξη το λες αυτό;
   Κάνουν ΤΩΡΑ αυτό που έπρεπε να κάνουν από την αρχή.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ MantisKalhas 09/10/2013 19:41:50

   Έτσι ακριβώς.

 2. 13 avatar
  13 09/10/2013 19:36:39

  Αντε να ξεβρωμίσουμε καμιά ώρα... Ποιοί είναι όλοι αυτοί που κρατάνε σε ομηρία τη παιδεία και δεν μας τους δείχνουν τα μεγάλα μέσα με τίποτα και ασχολούνται απο το πρωί μέχρι το βράδυ με το φυλακισμένο Μιχαλολιάκο και άμα έχει τάση το κόμμα του ή όχι, ενώ αυτός είναι βαθιά στη φυλακή!Αλλα προβλήματα δεν έχει αυτή η χώρα εκτός απο κουτσομπολιό?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.