Ρύθμιση - «ανάσα» σε 97.343 δανειολήπτες του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας
28/04/2014 11:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρύθμιση - «ανάσα» σε 97.343 δανειολήπτες του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

Ένα ακόμη μέτρο ελάφρυνσης χιλιάδων δανειοληπτών, παίρνει η κυβέρνηση, μέτρο που αφορά όσους είχαν στο παρελθόν πάρει δάνειο από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους. Η ρύθμιση που αφορά περίπου 100.000 δανειολήπτες προβλέπει ότι μπορούν να παρατείνουν την πληρωμή του δανείου τους και να μειώσουν τα ποσά που καταβάλλουν χωρίς να χάσουν την επιδότηση επιτοκίου, αποκτούν τη δυνατότητα να παρατείνουν το δάνειο και να μειώσουν τα ποσά των δόσεων. Η νομοθετική ρύθμιση θα έχει κατατεθεί στη Βουλή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα

Η νέα ευνοϊκή ρύθμιση θα δώσει «ανάσα» σε 97.343 δανειολήπτες του πρώην Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, που θα μπορέσουν να παρατείνουν την αποπληρωμή των δανείων τους. Οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν από τα υπουργεία Εργασίας και Ανάπτυξης μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Οι δανειολήπτες που «κοκκίνησαν» θα μπορούν να προχωρούν σε ρύθμιση και να συνεχίσουν να πληρώνουμε μικρότερες δόσεις σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.