#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/07/2013 16:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ραμαζάνι: Δίνουν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους μουσουλμάνουςΔύο χώροι στην Αθήνα, θα παραχωρηθούν δωρεάν στους μουσουλμάνους για να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά την εορτή της ισλαμικής θρησκείας, της Λύσης της Νηστείας του Ραμαζανιού.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των συναρμόδιων υπουργείων (Εσωτερικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη), αποφασίστηκε στο πλαίσιο του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου, να παραχωρηθούν δωρεάν για να επιλέξουν οι μουσουλμάνοι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).

Οι χώροι αυτοί έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν για τον ίδιο σκοπό.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, καλούνται να καταθέσουν εγγράφως στα διοικητικά συμβούλια των δύο σταδίων τις αιτήσεις τους μέχρι τις 22 Ιουλίου 2013.

Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους δήμους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 09/07/2013 16:42:17

  Επί ευκαιρία να ελεγχθεί η νομιμότητα οργανώσεων και των μελών της... ε;

 2. Νίκοςς avatar
  Νίκοςς 09/07/2013 17:26:53

  Και καλά κάνουν.

 3. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 09/07/2013 17:53:14

  Μήπως είμαστε κατεχόμενη χώρα και μας επιβάλλουν να δίνουμε στάδια ορόσημα σε λαθρομετανάστες για να επιδείξουν την θρησκευτική τους μισαλλοδοξία και βάρβαρο πολιτισμό;
  Επιτέλους ποιές είναι οι οργανώσεις που πρωτοστατούν και ποιοί οι ιμάμηδες που θα κηρύξουν το μίσος του Μωάμεθ, πως έδωσε η αστυνομική διεύθυνση άδεια σε συναθροίσεις που αλλάζουν την φυσιογνωμία της πρωτεύουσάς μας.
  ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝΔΙΑ

  Απο την εποχή του Ηρακλείου (και του Νικηφόριυ Φωκά) πολεμάμε να σταματήσουμε το μισαλλόδοξο ισλάμ που μας επιτίθεται απο τα Ανατολικά και Νοτιοανατολικά.
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν είναι αργά

 4. Νικήτας avatar
  Νικήτας 09/07/2013 18:01:01

  Και στην Αγιά Σοφιά αν κάνεις τον Σταυρό σου πάς φυλακή.

 5. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 09/07/2013 18:01:16

  Αντώνιε γνωρίζω ότι είσαι πατριώτης και συνεπής Έλληνας, πως αφήνεις την επίδειξης δύναμης των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων;
  Πως επιτρέπεις την ίδρυση τζαμιού στην Αθήνα και μάλιστα με χρήματα των φτωχών Ελλήνων; Γιατί ΔΕΝ βλέπεις ότι στην Τουρκία μολύνουν με ισλαμιστικές τελετές την Αγία Σοφία Τραπεζούντας;
  ΔΕΝ γνωρίζεις ότι σε όλες τις μουσουλμανικές χώρες (Σουνιτικές) διώκεται ο χριστιανισμός και υπάρχουν 100 χιλ νεκροί κάθε χρόνο (καταγγελία του Βατικανού στον ΟΗΕ).
  ΔΕΝ ρωτάς πόσες νέες εκκλησίες έχουν ιδρυθεί σε μουσουλαμνικές χώρες μετά την υποδούλωσή τους στο καραμένο ισλάμ;

 6. Λ_Μ avatar
  Λ_Μ 09/07/2013 18:51:04

  Ας τους παραχωρηθούν, αφού έχουμε μπλέξει. Άντε και του χρόνου στις πατρίδες τους. Δεχόμαστε όλες τις φυλές, αρκεί να έρχονται αποκλειστικά για του ρι σμό.

  • helios avatar
   helios @ Λ_Μ 09/07/2013 19:29:14

   και φυσικά ο εποικισμός συνεχίζεται:
   Ηράκλειο: Διασώθηκαν 139 λαθρομετανάστες από ιστιοφόρο που ναυάγησε
   [Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013]

   Στο λιμάνι της Ιεράπετρας έφθασαν το απόγευμα οι περισσότεροι από 139 μετανάστες που επέβαιναν σε ιστιοφόρο, το οποίο στις 6 το πρωί εξέπεμψε SOS λόγω εισροής υδάτων, 30 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά από το Κουφονήσι Ιεράπετρας Λασιθίου.

   Οι 77 άνδρες, 24 γυναίκες και 38 παιδιά, Συριακής και Αφγανικής υπηκοότητας, όπως δηλώνουν, διασώθηκαν χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των λιμενικών αρχών και αφού επιβιβάστηκαν σε παραπλέον δεξαμενόπλοιο που έσπευσε για βοήθεια και είχε προορισμό τη Μάλτα, αφού πλησίασε το λιμάνι μεταφέρθηκαν με σκάφη του Λιμενικού στην Ιεράπετρα και από εκεί με λεωφορεία του Δήμου στο κλειστό γυμναστήριο.

   Όλοι τους είναι καλά στη υγεία τους παρά την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί με το ναυάγιο του σκάφους στο οποίο επέβαιναν, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός του μεγάλου αριθμού παιδιών που ήταν και τα πρώτα με τις μητέρες τους που μεταφέρθηκαν στην Ιεράπετρα.

   Οι μετανάστες μετά την άφιξη τους στο λιμάνι μεταφέρθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος λυκείων Ιεράπετρας μετά από την κινητοποίηση του δήμου της πόλης, των αρχών και των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας.

   Στο μεταξύ, τον έλεγχο των ακτών για την αποτροπή του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης στο νησί ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή το και το σημερινό περιστατικό με τους 130 αλλοδαπούς.

   Ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του για την αύξηση των κρουσμάτων λαθρομετανάστευσης με δεδομένη την πολιτική αστάθεια που επικρατεί στις Αραβικές χώρες.

   «Μας προβληματίζει πάρα πολύ το φαινόμενο λόγω και των δυσάρεστων πολιτικών εξελίξεων στις Αραβικές χώρες. Για το τελευταίο περιστατικό με τους 130 λαθρομετανάστες, είμαστε σε συνεννόηση με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καστρινάκη, τον δήμο, την Μητρόπολη, τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές, τους εθελοντές, για να εξασφαλίσουμε καταρχήν στους ανθρώπους αυτούς τροφή και στέγαση», ανέφερε ο Περιφερειάρχης προσθέτοντας: «Το θέμα της λαθρομετανάστευσης βεβαίως θα πρέπει να το δει συνολικά και η Κυβέρνηση προκειμένου να αποτρέπονται το δυνατόν τέτοια φαινόμενα. Εμείς υποστηρίζουμε την προσπάθεια όλων των φορέων ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης».

 7. Μυρμιδών avatar
  Μυρμιδών 09/07/2013 20:16:49

  Από πότε η χώρα απέκτησε μουσουλμάνους;;;;;;;!!!!
  Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών τώρα για να μην πω χθές.
  Όσοι παράνομα και κόντρα στο Σύνταγμα τους έδωσαν άδειες παραμονής να λογοδοτήσουν αμέσως και να πάνε φυλακή.
  Όλοι αυτοί μπαίνουν παράνομα εποικίζουν την ελλάδα κανείς δεν τους ενοχλεί και έπειτα απο χρόνια τους δίδονται και χαρτιά ;;;
  Εφαρμόστε επιτέλους το νόμο.
  Θεέ μου φύλαξε μας.
  Κανείς από τους πολιτικούς μας δεν μας ακούει.

 8. helios avatar
  helios 09/07/2013 20:20:22

  ειδικοτερα οι γυναικες εκεινη την μερα να μην χρησιμοποιησουν τον ηλεκτρικο
  πιστευω οτι δεν χρειαζεται να εξηγησω τον λογο

 9. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 09/07/2013 21:31:14

  Δέν κανονίζουν κι ἕνα φιλικό μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ἐκείνη τή μέρα στό ΣΕΦ,νά ἀνταλλάξουν οἱ εὐγενικοί ὀπαδοί μας τίποτα προσευχές μέ τά μουσουλμάνια..
  Θά ἀκοῦνε μετά γιά ραμαζάνι στό ΣΕΦ καί θά φεύγουν κολυμπώντας γιά Πακιστάν...

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Κυθήριος 09/07/2013 23:29:31

   Καλοοοοοοοοοοοοό, Κυθήριε! Μακάρι. :D

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Κυθήριος 09/07/2013 23:52:16

   Επικο σχολιο. Στο ΟΑΚΑ αν χρειαστει ερχομαστε και οι οπαδοι της ΑΕΚ...! Παντως ειδικα στο ΣΕΦ, ισως οι οπαδοι του ΟΣΦΠ δεν το δεχτουν και πολυ καλα, κι ισως εχουμε ...αντιδρασεις.
   Για το κλειστο του ΟΑΚΑ δεν βλεπω Βαζελο-αντιδραση, και μαλλον τα λαβαρα του 6-αστερου θα κατεβουν για να μπουν τα Λαβαρα του Μωαμεθ. Κριμα....

 10. helios avatar
  helios 09/07/2013 22:01:56

  Μια μικρή γεύση απο την Ελλάδα του....πολυπολιτισμού..
  http://www.eglimatikotita.gr/2013/06/blog-post_9144.html

  Αυτή είναι η Ελλάδα της πολυπολιτισμικότητας!!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3AtoTeR0azU

  H Ισλαμοποίηση της Eυρώπης
  http://www.anixneuseis.gr/?p=67592

  • Μυρμιδών avatar
   Μυρμιδών @ helios 10/07/2013 00:53:04

   Φρίκη.

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Μυρμιδών 10/07/2013 13:01:23

    Καί ἀηδία!

 11. idaios avatar
  idaios 10/07/2013 07:51:37

  Καλά κάνουν και δίνουν τα στάδια. Υπάρχουν και νόμιμοι μετανάστες. Κάπως έτσι ίσως είναι ευκαιρία να τους "καταγράψουν" κιόλας.

 12. IOKLOS ZARAS avatar
  IOKLOS ZARAS 10/07/2013 09:11:54

  Ραμαζάνι: Δίνουν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους μουσουλμάνους και στη ΧΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ποσοστά
  Εχει γίνει κατανοητό φανταζομαι ποιο κομμα θα ειναι αξιωματική αντιπολίτευση στις επόμενες εκλογές. Ο τσυριζα - αν την εχει γλυτωσει απο το συνέδριό του κατι που απευχομαι- παντως θα είναι τρίτο κομμα

 13. Δ.Σ. avatar
  Δ.Σ. 10/07/2013 12:21:35

  Συνεχίστε έτσι οι της ΝΔ να υποκύπτετε στους θολοκουλτουριάρηδες του πασοκ, δημαρ και λοιπό κακό συναπάντημα. Κι όταν θα ανεβαίνει κι άλλο η χρυσή αυγή να κάνετε αναλύσεις επί χάρτου περί νεοναζί, "αυγών του φιδιού" και παρ' το αυγό και κούρευ' το.

 14. helios avatar
  helios 10/07/2013 19:43:53

  ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ
  Δεν έχει τέλος η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη


  Ρεπορτάζ: Γιάννης Κοκκινίδης

  Κάθε μέσο χρησιμοποιούν οι Τούρκοι προκειμένου να κάνουν συνεχώς προπαγάνδα στη Θράκη. Προβαίνουν σε ενέργειες που μπορεί να κοστίζουν αλλά μπρος το αποτέλεσμα που επιδιώκουν τα χρήματα που δαπανούν είναι ελάχιστα.

  Τώρα οι Τούρκοι προπαγανδιστές διοργανώνουν Ραμαζάνι στα Βαλκάνια και για την «επιχείρηση» αυτή επιστρατεύουν δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να παρουσιάζουν τη «μητέρα πατρίδα» με εντυπωσιακό τρόπο και να δίδεται η εικόνα ότι η Άγκυρα νοιάζεται και αγκαλιάζει ανά τον κόσμο όλο τους μουσουλμάνους.

  Και όλα αυτά την ώρα που η Τουρκία σείεται από τις εξεγέρσεις των υπηκόων της που δεν θέλουν επιστροφή στον ισλαμικό τρόπο ζωής και δεν διστάζουν να θέσουν ακόμα και σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα προκειμένου να αντισταθούν στην ανέγερση μνημείων της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

  Ωστόσο καθορίστηκε πρόγραμμα «Ραμαζάνι στα Βαλκάνια» που φέρεται να διοργανώνει αυτοβούλως ο δήμος Μπαϊράμπασά. Χορηγοί της νέας αυτής εκστρατείας είναι το Τουρκικό υπουργείο Τουρισμού, οι Τουρκικές Αερογραμμές ,η εταιρία ΜΕΤΡΟ και άλλες εταιρίες.

  Θα προσφέρουν άφθονα τρόφιμα εκτός τουρκικών συνόρων τη στιγμή που στο εσωτερικό της γείτονας χώρας υπάρχουν άνθρωποι που υποσιτίζονται και δίνουν αγώνα επιβίωσης. Αλλά το βαθύ κράτος της Τουρκίας θέλει να βγάλει προς τα έξω μία άλλη εικόνα . Να δώσει την εντύπωση ότι είναι μία χώρα της αφθονίας που μπορεί απλόχερα να δίνει βοήθεια.

  Σύμφωνα με το πρόγραμμα το «Καραβάνι της Αφθονίας» στις 1 Αυγούστου θα στήσει σοφρά (φαγητό) στο Εύλαλο Ξάνθης και στις 2 Αυγούστου στο χωριό Οργάνη του δήμου Αρριανών. Νωρίτερα θα έχει «οργώσει» ολόκληρη την Κομοτηνή…

  Μετά θα συνεχίσει το Καραβάνι και στα Βαλκάνια καθώς οι νεοθωμανοί ονειρεύονται και τις περιοχές αυτές. Τουρκική προπαγάνδα λοιπόν δίχως σύνορα…

 15. helios avatar
  helios 10/07/2013 21:50:25

  Κραυγή απόγνωσης από την Λέρο για την αθρόα λαθρομετανάστευση

  η δραματική έκκληση που κάνει προς κάθε αρμόδιο για τους λαθρομετανάστες, που έχουν κατακλύσει το νησί, ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας.

  Επί του θέματος απέστειλε επιστολή στον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, Νίκο Δένδια, και σε άλλους αρμόδιους φορείς, στην οποία επισημαίνει ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και προειδοποιεί ότι στο εξής δεν θα δεχτούν οι κάτοικοι του νησιού να επιτρέψουν την προσέγγιση πλοίου που να μεταφέρει λαθρομετανάστες! Ανάμεσα στα άλλα ο δήμαρχος του νησιού αναφέρει στην επιστολή του ότι «το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση στο μεταναστευτικό κίνημα το οποίο περισυλλέγεται από τις Λιμενικές αρχές και φιλοξενείται στο νησί μας» και ότι «η Αστυνομία διαθέτει μόλις ένα κρατητήριο χωρητικότητας δέκα ατόμων, στο οποίο κυριολεκτικά στοιβάζονται 100 άτομα! Κάποιοι από αυτούς κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στους δρόμους του νησιού μας, χωρίς καμία φύλαξη!». Ενημερώνουμε ότι «δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση! Δεν γίνεται να πληρώνει το νησί μας την ανεπάρκεια και την αδυναμία του κράτους να ανταπεξέλθει στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης! Δεν θα περιμένουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα! Σας ενημερώνουμε ότι αρνούμαστε να δεχτούμε εφεξής την προσέγγιση πλοίου που μεταφέρει παράνομους μετανάστες στο νησί μας, εφόσον κι εσείς δεν φροντίζετε για την εύρεση λύσης».

 16. sender avatar
  sender 12/07/2013 08:48:01

  Αρχαίο πνεύμα αθάνατο,εξορίζεσαι,αργά,αργά και ύπουλα.Για μένα,αυτή η υποχωρητικότητα είναι πραγματικά ανεξήγητη.Ισως είναι μια επίδειξη μη εθνικισμού,προς κάθε κατεύθυνση.Είναι ανάρμοστο και ένα θέαμα κιτς,ο,τι και να επικαλεσθούν οι γνωστοί ναρκισσευόμενοι ''αρμόδιοι''.Δουβλίνα,ελληνικός πολιτισμός,ισλαμικός φονταμενταλισμός,οικονομική κρίση,μια υπέροχη κατάσταση!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.