03/07/2013 10:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόσοι μπορεί να είναι οι παγιδευμένοι φάκελοι; Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Την εκδοχή να έχουν σταλεί και άλλοι παγιδευμένοι φάκελοι, σαν αυτον που ανεφλέγη και εξουδετερώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ στο Κρυονέρι, θεωρούν πιθανό οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που ερευνούν την υπόθεση.

Όπως ανακοινώθηκε και επισήμως, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στις εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΤΑ, στο Κρυονέρι Αττικής, συνεργείο του ΤΕΕΜ εξουδετέρωσε με ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτο φάκελο, ο οποίος λίγο πριν είχε αναφλεγεί, κατά τη διαδικασία τακτοποίησης των δεμάτων από τους υπάλληλους, χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Ο φάκελος είχε ταχυδρομηθεί από τη Θεσσαλονίκη, με παραλήπτη απόστρατο ανώτατο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, (πρόκειται για τον τέως διευθυντή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ενώ ως αποστολέας φέρεται ο αδελφός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τόσο η διεύθυνση του αποστολέα, όσο και η διεύθυνση του παραλήπτη, ειναι πολύ παλιές και δεν ισχύουν πλέον. Όπως διαπιστώθηκε ο φάκελος περιείχε ντοσιέ, που ήταν «παγιδευμένο» με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, άγνωστης εκρηκτικής ύλης.

Ο εξωτερικός φάκελος είναι κίτρινου χρώματος, τύπου Α3, ενώ το ντοσιέ που περιείχε είναι χρώματος καφέ διαστάσεων 32Χ24Χ8 cm, που ανοιγo-έκλεινε με ταινία Velcro, «κριτς κρατς», (που χρησιμοποιείται και σε ενδύματα), ενώ τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη ήταν εξωτερικά του φακέλου, σε αυτοκόλλητες ετικέτες, γραμμένα σε υπολογιστή.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί, εάν κάποιος υπάλληλος των ΕΛΤΑ αντιληφθεί ανάλογο φάκελο ή κάποιος πολίτης, Φορέας, Οργανισμός, Υπηρεσία κλπ. παραλάβει τέτοιο φάκελο να μην τον ανοίξει και να επικοινωνήσει άμεσα με τα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964 της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β)

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.