Πρώην βουλευτής: Δεν έχω καμιά σχέση με την «εταιρεία δολοφόνων»
28/11/2014 16:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρώην βουλευτής: Δεν έχω καμιά σχέση με την «εταιρεία δολοφόνων»

Αρνείται κάθε συμμετοχή του στην «εταιρεία δολοφόνων» που αποκόμισε τεράστια ποσά με πλαστές διαθήκες, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Παπανικολάου. Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια ο πρώην βουλευτής τονίζει ότι δεν έχει συμμετοχή σε καμιά αξιόποινη πράξη και ζητά να διερευνηθεί η υπόθεση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπεράσπιση του κ. Παπανικολάου αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του πρώην βουλευτού του ελληνικού κοινοβουλίου και διακεκριμένου δικηγόρου, επί σειρά ετών, Ευαγγέλου Παπανικολάου.

Ο εντολέας μας αρνείται κάθε συμμετοχή σε οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη, η οποία του αποδίδεται μέσω των δημοσιευμάτων, τα οποία τον εμπλέκουν χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, ως εγκέφαλο των εγκλημάτων, τα οποία φέρονται ότι διέπραξαν τα πρόσωπα, τα οποία έχουν συλληφθεί, και φέρονται ότι αποτελούν μέλη μιας εγκληματικής ομάδας, η οποία έχει διαπράξει ανθρωποκτονίες και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο εντολέας μας μάς έδωσε εντολή να συνεργαστούμε με τις δικαστικές και ανακριτικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υποθέσεως και σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα διατυπώσουμε πώς και πότε θα γίνει αυτό.

Το δικηγορικό μας γραφείο παρακαλεί όλους όσους προέβησαν σε δημοσιεύματα, με τα οποία θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στις εγκληματικές πράξεις, οι οποίες διερευνώνται αυτή τη στιγμή από τις ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές, να δημοσιοποιήσουν αμέσως αυτή την τοποθέτησή του σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας του».

www.imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.