Ποιες απαγωγές σχεδίαζε η ομάδα Πετρακάκου; - Τι αποκαλύπτει το σημειωματάριο
02/10/2015 14:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιες απαγωγές σχεδίαζε η ομάδα Πετρακάκου; - Τι αποκαλύπτει το σημειωματάριο

Αναλυτικά στοιχεία και σχέδια

Ενα σημειωματάριο στο οποίο αναφέρονται ονόματα τα οποία αποτελούσαν στόχο απαγωγής είναι το τελευταίο από τα ευρήματα των ερευνών που συνεχίζουν να γίνονται στο κρησφύγετο της ομάδας Πετρακάκου στον Μαραθώνα.

Οπως προκύπτει από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, το σημειωματάριο περιέχει χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προκύπτουν προσωπικά στοιχεία ατόμων τα οποία αποτελούσαν μελλοντικούς στόχους απαγωγών, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για όλα τα στάδια εκτέλεσης των σχετικών σχεδίων απαγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημειωματάριο υπάρχουν τα στοιχεία εφοπλιστών, γιων εφοπλιστών, μεγάλων επιχειρηματιών και συγγενών μεγάλων επιχειρηματιών. Συνολικά, σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα των τρομοκρατών με τους στόχους των απαγωγών έχει 25 ονόματα, κυρίως παιδιών και συγγενών των επιχειρηματιών και εφοπλιστών

Ποιες απαγωγές σχεδίαζε η ομάδα Πετρακάκου; - Τι αποκαλύπτει το σημειωματάριο

Μέσα σε αυτό το σημειωματάριο ήταν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια που κάνουν, την ασφάλειά τους, πόσα άτομα έχουν φρουρά, τι αυτοκίνητα οδηγούν και γενικότερα όλο το πρόγραμμά τους. Επίσης, στο σημειωματάριο των τρομοκρατών υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν τη συγκεκριμένη ομάδα με απόπειρα απαγωγής γνωστού εφοπλιστή στα νότια προάστια τον Δεκέμβριο του 2013, και συγκεκριμένα του Κίκου Μαρτίνου που τελικά απέτυχε.

Όλο το νέο προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί αρμοδίως.

(συνεχής ενημέρωση)

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κατωυποστάθμης avatar
  κατωυποστάθμης 04/10/2015 19:04:14

  αυτοί οι .....τρομοκράτες ειναι απολιτίκ;

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ κατωυποστάθμης 04/10/2015 19:50:30

   Θα φανεί από το ποιανών κομμάτων πολιτικοί θα τρέχουν μέσα και έξω από τα δικαστήρια, για πολλοστή φορά, για να τους υπερασπισθούνε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.