25/06/2013 10:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παντελής Καψής: «Να φύγει το ‘μαύρο’ από την ΕΡΤ»

Μέρος της λύσης χαρακτηρίζει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για τη δημόσια τηλεόραση, Παντελής Καψής προσθέτοντας ότι «το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει προκειμένου να εξομαλυνθούν τα πράγματα είναι να φύγει το ‘μαύρο’ και να επαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση».

«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς», δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.

Μιλώντας στο Mega τόνισε ότι είναι αυτονόητη προϋπόθεση να μη γίνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση «παραμάγαζο της εκάστοτε κυβέρνησης».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τ.Τριαντ. avatar
  Τ.Τριαντ. 25/06/2013 11:57:07

  Μαύρο φύγε!!!

 2. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 25/06/2013 13:24:21

  Παντελή Καψή! Αν δεν μπορούσαμε να επιβάλλουμε κάποιον από την παράταξή μας, δεν μπορούσαμε, τουλάχιστον, να αποφύγουμε τον Καψή;

 3. Καλοπροαίρετος avatar
  Καλοπροαίρετος 25/06/2013 13:27:47

  Ελπίζω ο κ. Καψής να ανοίξει εδώ και τώρα την ΕΡΤ όπως είναι, ώστε να ξαναρχίσουν τα προγράμματα και να συνεχισθούν οι υπογεγραμμένες συμβάσεις, καθώς και ο διαγωνισμός για τα ψηφιακά, και μετά με ησυχία και μέθοδο να σχεδιάσει την διάδοχο κατάσταση.

  Και να πάψουμε να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι ΚΑΙ γι' αυτό το θέμα.

  • Πυθία avatar
   Πυθία @ Καλοπροαίρετος 25/06/2013 13:38:32

   Αν το κάνει όμως αυτό έτσι όπως το λέτε, τότε τι ....Καψής θα είναι;

   • Καλοπροαίρετος avatar
    Καλοπροαίρετος @ Πυθία 25/06/2013 14:59:32

    Λυπούμαι, αλλά δεν κατάλαβα το υπονοούμενο.

    Μήπως μπορούμε να μιλάμε με απλή λογική;

    Τα κάναμε θάλασσα με την ΕΡΤ. Ας διορθώσουμε το λάθος για να προχωρήσομε στα πολύ δύσκολα που έρχονται. Χωρίς πρόσθετες αβαρίες.

    Αυτό λέω. Και ελπίζω κάποιοι επί τέλους να ακούσουν.

 4. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 25/06/2013 13:49:13

  Παιδιά εάν δεν φύγει το μαύρο δεν ... ξαναγράφω. Με έχει αποσυντονίσει αυτή η αντιδημοκρατική ενέργεια του Σαμαρά και του Κεδίκογλου και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδυα. Ευτυχώς όμως κατάλαβαν το σφάλμα τους και έβαλαν τον Καψή να χρωματίσει την τηλεόρασή μου. Σας παρακαλώ κ. Καψή πάρτε το μαύρο από δω γιατί κάποιοι ... δεν το αντέχουν.

  • Πέτρος avatar
   Πέτρος @ MantisKalhas 25/06/2013 13:53:01

   Μάντη Μπάφλα. Απείλησέ μας καλύτερα οτι όταν το μαύρο φύγει δεν θα ξαναγράψεις!! Άφησέ μας μια χαραμάδα επλίδας να περνάει το φως!
   Μην είσαι τόσο σκληρόκαρδος όπως ο Σίμος ο γίγαντας!

   • MantisKalhas avatar
    MantisKalhas @ Πέτρος 25/06/2013 14:19:25

    Πέτρο,
    σήμερα δεν είναι μέρα για κόντρες, ειρωνείες και βρισίδια. Ξέρω ότι τα καταφέρνεις καλά και εσύ όπως και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις διαφωνίες. Βέβαια φταίω γιατί έγραψα σε τόνο ειρωνικό και πιθανόν να σε πικάρισα όμως αυτό που πραγματικά θα ήθελα να πω για την ΕΡΤ είναι ότι οι πολιτικάντηδες μας κατάντησαν μαμόθρεφτους πολίτες. Έχουν κάποιοι την απαίτηση να μυξοκλαίμε επειδή έκλεισε η ΕΡΤ. Αυτό είναι το θέμα για μένα. Ας κοιτάξουν την ουσία και ας αφήσουν τα μπιχλιμπίδια τύπου ΕΡΤ. Το θέμα της ΕΡΤ για μένα είναι αστείο. Προέχει η εθνική οικονομία.

    • περιμπανού avatar
     περιμπανού @ MantisKalhas 25/06/2013 14:40:26

     Σωστά!
     Το σημαντικό είναι ότι δεν θα πληρώνουμε 4ευρώ το μήνα χαράτσι για την ερτ πιά κι έτσι θα μπορέσουμε να ανορθώσουμε την οικονομία του σπιτιού μας!
     Για το άλλο το κατάπτυστο χαράτσι βέβαια, του μπμένυ να σταματήσει επιτέλους...ούτε κουβέντα!
     Το χαράτσι για την ΕΡΤ μας έφταιγε......

     • MantisKalhas avatar
      MantisKalhas @ περιμπανού 25/06/2013 14:45:03

      Δεν έγραψα τίποτα για χαράτσι! Προέχει η εθνική οικονομία και θεωρώ το κλάμα για την ΕΡΤ γελοιότητα. Αυτό.

     • Καλοπροαίρετος avatar
      Καλοπροαίρετος @ MantisKalhas 25/06/2013 15:06:30

      Κάνετε λάθος, αγαπητέ μου.

      Η γκάφα της ΕΡΤ μάς έχει ήδη κοστίσει πανάκριβα.

      Πρώτον, σε διεθνή εικόνα - και αυτό έχει ΚΑΙ οικονομικές συνέπειες.

      Δεύτερον, σε 500 περίπου εκ. Ευρώ που θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό εξ αιτίας ααποζημιώσεων, ρητρών, ακυρώσεων συμφωνιών, κλπ. Δείτε τι λένε οι εργαζόμενοι επ' αυτού.

      Λυπούμαι άν δέν καταλαβαίνετε ότι δεν έχομε την πολυτέλεια για τέτοια "λαθάκια`.

     • περιμπανού avatar
      περιμπανού @ MantisKalhas 25/06/2013 15:22:28

      μάντη
      Κι εγώ εχω βαρεθεί, τους ματζίρηδες «εραστές» της φατμαγιούλ, να κλαίγονται που πληρώνουν 4ευρώ το μήνα για να έχουμε ραδιόφωνα με υπέροχη διαχρονική μουσική, ορχήστρες που μαγεύουν με τις μελωδίες τους και κανάλια με συζητήσεις διαλόγου κι όχι φάπας, προσβολής και παραπλάνησης, σειρές με ειρμό κι όχι τσόντες, ταινίες με ερμηνείες κι όχι κατά συντρηπτική πλειοψηφία πατσαβουρίες ρόδας, τσάντας και κοπάνας…..
      Κι αν θεωρείς ότι η οικιακή οικονομία δεν σχετίζεται με την εθνική οικονομία… τι να πω! Ας αυτοκτονούν οι άνθρωποι (6500 μέχρι σήμερα), αρκεί να ευημερούν οι αριθμοί!
      Βέβαια, δε μας λες, που θα βρεθούν τα 300 με 500 εκατ τρύπα στον προυπολογισμό που προέκυψε από το κλείσιμο της ΕΡΤ, όπως λέγεται σήμερα παντού στο διαδίκτυο. Η, αυτό δεν αφορά την εθνική οικονομία, γιατί θα μας το φορέσουν κάπως κι αυτό;
      Το μαύρο σε καταλαβαίνω ότι δεν σε ενοχλεί. Μάλλον μπορεί και να σε χαροποιεί, αφού σημαίνει, ότι ο κόσμος μας επιτέλους θα γεμίσει με τούρκικα, βραζιλιάνικα, φάπες κι άλλες συναφείς αήδιες!

 5. Gb avatar
  Gb 25/06/2013 13:55:56

  Μα ο καλύτερος, αγαπητέ μου που βρήκε η παράταξη μας είναι ο Κεδίκογλου. Γι' αυτό και τον αφήσαμε στη θέση του.

 6. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 25/06/2013 16:27:08

  "Παντελής Καψής: «Να φύγει το ‘μαύρο’ από την ΕΡΤ»"

  Θα τον κατηγορήσουν για ... ρατσισμό! :-)

 7. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 25/06/2013 19:07:21

  Παραλίγο νά πέσει ἡ κυβέρνηση,ἡ ὁποία ἀπό τρικολόρε ἔγινε δικομματική,διαλύεται σχεδόν τό κόμμα πού ἀπεσύρθη,δώσαμε ἀφορμή νά ἀσχοληθεῖ ἡ Εὐρώπη καί οἱ ἀγορές πάλι μαζί μας καί νά ἐπανέλθει τό σενάριο τῆς Grexit ἄν πέσει ἡ κυβέρνηση γιά τό μαύρο τῆς ΕΡΤ,γιά νά ἔλθει τῶρα ὁ Καψῆς καί νά πεῖ νά φύγει τό μαύρο...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.