Ο Νικήτας Κακλαμάνης οδεύει προς μια ακόμη συντριβή στην πολιτική του καριέρα
13/03/2014 08:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης οδεύει προς μια ακόμη συντριβή στην πολιτική του καριέρα

Στο δεύτερο γύρο μπαίνουν οι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος όσο κι αν ο κ. Κακλαμάνης θα κόψει ποσοστό από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Μόνο τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, του Μανόλη Αγγελόπουλου και ο… Βασιλάκη Καϊλα με τη Μάρθα Βούρτση έλειπαν από την χθεσινή συγκέντρωση του Νικήτα Κακλαμάνη στο Κάραβελ.

Κρίμα γιατί ο πολλάκις ευεργετηθείς από τη ΝΔ και ειδικά από τον Αντώνη Σαμαρά, έχει επιλέξει να παίξει βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της παράταξής του. Χρησιμοποιώντας όλα τα παλαιοκομματικά τεχνάσματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος, αναλαμβάνοντας το ρόλο του… ηγέτη της Λαϊκής Δεξιάς και με όχημα το ταξί του Θύμιου Λυμπερόπουλου ο κ. Κακλαμάνης οδεύει προς τις δημοτικές εκλογές ή για να ακριβολογούμε προς μια ακόμη συντριβή στην πολιτική του καριέρα.

Τι για «λαϊκό καπιταλισμό» μίλησε, τι για φάτσα του που θα μπει σε 10.000 ταξί στην Αθήνα, έκανε λόγο, τι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα έδωσε στην πρώτη του ομιλία, τι σε μονομαχία κάλεσε τον Καμίνη. Τον «κύριο τίποτε» που τον κέρδισε πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς γιατί αποδείχθηκε λίγος για να εφαρμόσει αυτά που υποσχέθηκε χθες. Μείωση τελών στους πολύτεκνους, μέτρα ενίσχυσης της συνοχής της κοινωνίας, καμπάνια για επιστροφή των Μαρμάρων, νέα πεζοδρόμια και πάρκα. Όλα αυτά τα υποσχέθηκε αλλά ξέχασε να πει γιατί δεν τα εφάρμοσε στην πρώτη του θητεία όταν μάλιστα υπήρχαν και λεφτά.

Xθες μάζεψε κόσμο ο κ. Κακλαμάνης, όμως, οι δημοσκοπήσεις που έχουμε στα χέρια μας και είναι απόλυτα έγκυρες δείχνουν διαφορετική εικόνα από αυτή που προσπαθεί να παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο κ. Κακλαμάνης βρίσκεται στην πέμπτη θέση ενώ προηγούνται κατά σειρά οι κ. Καμίνης, Σπηλιωτόπουλος, Σακελλαρίδης και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Στο δεύτερο γύρο μπαίνουν οι Καμίνης και Σπηλιωτόπουλος όσο κι αν ο κ. Κακλαμάνης θα κόψει ποσοστό από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Όμως, στην τελική αναμέτρηση υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να εκλεγεί ο κ. Σπηλιωτόπουλος αν τον στηρίξουν όλα τα στελέχη της ΝΔ κι όχι κάποια να λουφάρουν επιδεικτικά. Εκτός κι αν θέλουν να παραδώσουν στον Καμίνη τα ηνία της πόλης για άλλη μια τετραετία.

Πιστεύουμε ότι αν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δείξει στους πολίτες της Αθήνας ότι θα διοικήσει διαφορετικά από τον άχρωμο και άγευστο σημερινό δήμαρχο, τότε μπορεί να κερδίσει

ΣΧΟΛΙΑ

 1. πΔπ avatar
  πΔπ 13/03/2014 11:03:04

  Αδιάφορος για τα ενδοκομματικά της ΝΔ αλλά ενεργός Δεξιός, συνόδευσα την γυναίκα μου στην ομιλία του Ν. Κακλαμάνη. Είχε κόσμο! Ενθουσιώδη κόσμο! Ενθουσιώδη αλλά ταυτόχρονα δυσαρεστημένο κόσμο! Ο Ν. Κακλαμάνης δεν έχασε ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ το 2010. Έχασε και η ΝΔ, αφού οι νεοδημοκράτες προτίμησαν δια της αποχής και της παραλίας να "ψηφίσουν" έμμεσα τον ΓΑΠ και καπελωθούν από τον Λαθρονόμο του Ραγκούση. Μην ξεχνιέστε. Τον Α. Σπηλιωτόπουλο δεν τον στηρίζουν και ούτε θα τον στηρίξουν όλα τα στελέχη της Α' Αθηνών. Τα παλαιά τζάκια της Α' δεν θα ανεχθούν έναν "ξένο" από την Β' Αθηνών, με τα λλι του και με τα ννι του, όπως σας έχω τονίσει και κάποια παρόμοια ανάρτηση παλαιότερα. Θυμήσατε τω Βασιλεί την ρήση του Κομφούκιου. "Όταν ξεκινάς τον δρόμο της εκδίκησης, σκάψε δύο τάφους". Αν ο ένας είναι του Ν. Κακλαμάνη, τίνος να είναι άραγε ο άλλος;

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 13/03/2014 13:08:23

  Είχα την εντύπωση ότι ο Σακελλαρίδης ήταν κάτω από τον Κασιδιάρη.

 3. πιστόλας avatar
  πιστόλας 13/03/2014 14:30:37

  To 2012 που βγήκε τρίτος στην Α' Αθήνας τι ήταν??? πολιτική συντριβή??? ότι κλίμα και να προσπαθούν τα μέσα να καλλιεργήσουν, ο λαός ψηφίζει και στηρίζει Κακλαμάνη!!!

 4. μάνια avatar
  μάνια 15/03/2014 15:37:43

  Ο Νικήτας οδεύει προς τη Δημαρχία!! Παρτε το χαμπάρι επιτέλους!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.