Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης;
18/07/2015 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αntinews τα επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα φαίνεται να είναι η αρχή του παγόβουνου

Οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος, φοβούνται οι αστυνομικές αρχές με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στο Σύνταγμα. Ήταν ουσιαστικά η πιο εμφαντική κίνηση των μπαχαλάκηδων μπροστά από τη Βουλή και σύμφωνα με πληροφορίες του Αntinews φαίνεται να είναι η αρχή του παγόβουνου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ομάδες αναρχικών σχεδιάζουν ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις με συγκρούσεις με αστυνομικούς και καμένη την Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι κάποιοι σχεδίαζαν να «μπουκάρουν» μέσα στη Βουλή με μολότοφ εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ισχυρής αστυνομικής δύναμης έξω από το… τσιφλίκι της Ζωής. Ευτυχώς οι πληροφορίες είχαν γίνει γνωστές και στην ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να αποκρουστούν οι ορδές των βαρβάρων και να αποσοβηθεί ένα τόσο σοβαρό περιστατικό που θα γινόταν σε μια μέρα όπου όλος ο πλανήτης είχε στρέψει το βλέμμα στην Ελλάδα.

Όμως φαίνεται ότι οι αναρχικοί ετοιμάζονται και για άλλα… χτυπήματα στις επόμενες ψηφοφορίες κι όχι μόνο γι’ αυτό επικρατεί γενικός συναγερμός και για την επόμενη εβδομάδα όταν και θα ψηφιστούν κι άλλα μέτρα. Τα Εξάρχεια άρχισαν να κινητοποιούνται ξανά και είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα τώρα που η χώρα κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη.

Όμως, το εντυπωσιακό είναι ότι υπάρχει… διεθνής του μπάχαλου καθώς στην Ελλάδα έχουν σπεύσει αρκετοί αναρχικοί από το εξωτερικό. Χθες άλλωστε συνελήφθησαν καμιά 15αριά μπάχαλοι που ήταν όλοι αλλοδαποί, Γερμανοί, Γάλλοι, Αιγύπτιοι κ.λπ. Έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές και σπάνε και καμιά βιτρίνα, ρίχνουν και μερικές μολότοφ έτσι για εκτόνωση και για να… τιμήσουν τους ανθρώπους που τους φιλοξενούν.

Αρωγούς στην προσπάθεια να κάψουν την Αθήνα και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα έχουν βρει και στους Νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν είδαν τους μπάχαλους που ήθελαν να καταστρέψουν τα πάντα αλλά κατήγγειλαν τους αστυνομικούς για καταστολή.

Απαίτησαν ουσιαστικά τον «αφοπλισμό» της ΕΛΑΣ έτσι για να κάνουν ό,τι γουστάρουν οι αναρχικοί. Να σπάνε τις περιουσίες των κατοίκων και επιχειρηματιών του κέντρου, να διαλύσουν τον τουρισμό της Αθήνας που πάει καλά και να βάλουν την εικόνα της Ελλάδας σε όλα τα διεθνή πρακτορεία ως μια χώρα… Αφγανιστάν.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια παντού και είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν σοβαρές κοινωνικές αναταραχές τις οποίες δεν θα μπορεί να ελέγξει. Κάποιοι μάλιστα εύχονται να υπάρξουν επεισόδια, εύχονται να υπάρξουν και νεκροί γιατί έτσι θα έχουν ευκολότερο έργο: Να διαλύσουν τη χώρα, να τρομάξουν τον κόσμο και να τον κουμαντάρουν ευκολότερα οδηγώντας τον στην δραχμή. Και τότε να το θυμηθείτε: Θα παίζει ο Αλέξης τον ζουρνά και θα χορεύει ο κόσμος που διαλύθηκε το ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 16/07/2015 21:54:22

  Τό ὑποσχέθηκε ὁ ψεκασμένος στόν ἀλέξη. ῾Ο στρατός θά εἶναι ἐγγυητής τῆς κοινωνικῆς εἰρήνης, κάπως ἔτσι γιατί δέν θυμᾶμαι ἀκριβῶς πῶς τό εἶπε. ῎Ερχεται ἡ χούντα τοῦ πανάρα. ῾Ο Θεός νά βάλη τό χέρι του. Δέν ἔχω καλό προαίσθημα μέ τούς μπολσεβίκους καί τούς τρελλοκαμμένους στήν ἐξουσία τήν ὁποῖα κρατᾶνε μέ νύχια καί μέ δόντια. Πότε θά τήν ξαναποκτήσουν ἄν τήν χάσουν. ῎Αν τήν χάσουν τώρα, θά χαθοῦν καί αὐτοί ἀπό τόν πολιτικό χάρτη. Εἶναι ἀδίστακτοι καί δέν θά διστάσουν νά χρησιμοποιήσουν κάθε θεμιτό καί ἀθέμιτο μέσο νά κάνουν τήν ῾Ελλάδα Κοῦβα καί κατ᾿ ἐπέκταση τήν Εὐρώπη. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!

 2. λαέρτης avatar
  λαέρτης 16/07/2015 22:10:37

  το ερώτημα στα καλόπαιδα που είναι έτοιμα να τα κάψουν όλα είναι ¨παιδιά έχετε την γνώση να τα χτίσετε ξανά , καλύτερα από ότι πριν και πότε??? αν εγώ έμπαινα στο σπίτι σας και κατέστρεφα την περιουσία των γονιών σας ή την δική σας, θα κερδίζατε τίποτα καταστρέφοντας και την δική μου ή θα ήταν καλύτερα να μπορούσε να αποτραπεί όλο αυτό??? και ποιος τελικά μπορεί να αποτρέψει έναν μανιακό από το να διαλύσει μια βιτρίνα, ένα αυτοκίνητο, την δυνατότητα σε κάποιον να πάρει φάρμακα ή να ταίσει το παιδί του???¨ Έχετε δει κανένα ζωάκι να καταστρέφει την φωλιά του πριν φτιάξει μια καλύτερη καινούργια??? Επιθυμείτε περισσότερη καταστολή ? Μήπως παίζετε το παιχνίδι κάποιων που αφού κάνετε την δουλειά θα σας ...αποσύρουν ...επαγγελματικά ???

 3. ΝΙΚΟΣ Ζ. avatar
  ΝΙΚΟΣ Ζ. 16/07/2015 22:56:00

  Ας πούμε οτι οι μπάχαλοι το πετυχαίνουν. Kαι μετά? Θα γίνουν κυβέρνηση θα μοιράσουν τα υπουργικά αυτοκίνητα και τις μισθάρες και θα μας πάνε στη Δραχμή?

 4. Νίκος avatar
  Νίκος 17/07/2015 03:33:36

  Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι μετά τη συμφωνία, την ψηφοφορία στη βουλή κτλ, βλέπω μια λαγνεία προς το πρόσωπο του Τσίπρα ακόμα και από ανθρώπους που μέχρι πριν μια βδομάδα τον σιχτίριζαν όπως επίσης και προς τον Τσακαλώτος. Χιονοστιβάδα εγκωμιαστικών άρθρων ρποτογνωρα για πρωθυπουργό που επέβαλε μνημόνιο.Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Η μνήμη χρυσόψαρου του Έλληνα και ο έντονος συναισθηματισμός που υπερισχύει της λογικής και της πραγματικότητας είναι ακόμα ισχυρά στην ελληνική κοινωνία παρόλα τα ευτράπελα που έχουν συμβεί. Εκτός αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό και εφόσον ο Τσίπρας συνεχίσει αυτή τη ρητορική του στυλ κάνω προσωπικές θυσίες όπως και ο λαός και μαζί παλευουμε ενάντια στον κατεστημένο της Ευρώπης και της Γερμανίας δε νομίζω ότι θα φυγειβσυντομα. Απεναντίας τον βλέπω να μένει για χρόνια και παράλληλα μια μετατροπή της ελληνικής κοινωνίας από φίλο-ευρωπαϊκή σε αντί-ευρωπαϊκή(βοηθούν και οι ευρωπαίοι σε αυτό).

 5. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 17/07/2015 07:55:40

  Ο Κυρίτσης έγραψε, ότι υποχρεώθηκε να ψηφίσει το οδυνηρό ΝΑΙ στην πρώτη του ψηφοφορία του ως βουλευτής την ώρα που η Νεολαία "τους" διαμαρτυρόταν έξω από τη βουλή.

 6. ουδέτερος avatar
  ουδέτερος 17/07/2015 08:04:23

  πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα προχωρήσει σε νέο κόμμα, και θα αφήσει πίσω τους αριστεριστές.

  • Silvestro avatar
   Silvestro @ ουδέτερος 17/07/2015 14:55:18

   Σωστά. Θα επιχειρήσει να δημιουργήσει το νέο Πασόκ, θα αιμοδοτηθεί με ψήφους δεξιοκεντροδεξιών και γιαλαντζί ''αριστερών'' τύπου Δημάρ και θ΄αποθεωθεί σαν τολμηρός ....εκσυγχρονιστής από τους νταβατζήδες των ΜΜΕ, όπως ακριβώς έγινε και με τον ασήμαντο Σημίτη. Θα είναι λες καλό αυτό για τη χώρα και για τον Ελληνικό λαό; Κακομοιριά και καταδίκη.

   • ουδέτερος avatar
    ουδέτερος @ Silvestro 17/07/2015 15:59:04

    για να πάρεις σοβαρά τη στροφή του στο κέντρο θα πρέπει να σουτάρει τη κυρά Τασία και να αλλάξει μυαλά στο μεταναστευτικό. μόνο ο Πανούσης μου αρέσει από τη κυβέρνηση.

    • Eva avatar
     Eva @ ουδέτερος 19/07/2015 11:49:55

     Την οποια αφησε στη θεση της προφανως λογω των επιτυχιων της οπως η τακτοποιηση στο πεδιο του Αρεως.

 7. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 17/07/2015 11:39:23

  Στις φλόγες η Λακωνία! Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά στη Νεάπολη, Λακωνίας. Πρέπει να έχουν καταστραφεί περιουσίες. Πηγές: MSN Ειδήσεις / Skai video http://tinyurl.com/p64hevw

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Δήμητρα Μ. 17/07/2015 14:09:03

   Κοίταξε νά δῆς συμπτώσεις! ᾿Εν μέσω "ἀνασχηματισμοῦ" καί πολιτικῶν ἐξελίξεων, τσούπ καί οἱ φωτιές. Νά συμβουλευθῆ τόν ΠτΔ ὁ τσίπρας. ῎Εχει προσωπικές ἐμπειρίες ὁ πάκης ἀπό φωτιές! ᾿Αποσπάθηκε ἡ προσοχή μας γιά 1-2 μέρες. . μετά, who knows!

 8. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 17/07/2015 12:20:15

  Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον Καρέα Skai.gr ζωντανά http://www.skai.gr

 9. Διογένης avatar
  Διογένης 17/07/2015 16:09:12

  Μόλις διώξαμε τον Yanis, που σχεδίαζε τη δραχμή, μόλις αποφύγαμε το Grexit την τελευταία στιγμή στρίβοντας ξανά το τιμόνι προς την κατεύθυνση "Ευρώπη", μόλις ο Αλέξης άρχισε να τα βρίσκει με τους Γερμανούς και να μπαίνει σε ένα μνημονιακό modus vivendi, ποιος να εκνευρίστηκε άραγε; Μα αυτοί που ήταν πίσω από τον Yanis, ο "Σόρος" θα έλεγαν οι συνωμοσιολόγοι, το τραπεζικοβιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ, θα έλεγα εγώ, μπροστάρης του οποίου είναι ο Σόρος και υπό τον πλήρη έλεγχο του οποίου (και όχι το αντίστροφο) είναι και η αμερικανική κυβέρνηση. Θέλουν να επαναφέρουν λοιπόν τον Αλέξη στον "ίσιο δρόμο" του Grexit και της καταστροφής της χώρας. Να δούμε, θα ενδώσει; Δεν βασίζομαι καθόλου στον πατριωτισμό και δεν ξέρουμε εάν τον απασχολεί τίποτε άλλο πέρα από την προσωπική του επιβίωση. Ο κόσμος όμως καταλαβαίνει και δεν είναι χαζός. Αρκεί να κατευθυνθούν σωστά οι υπαρκτές υποψίες του κόσμου. Χθες το κέντρο της Αθήνας, σήμερα οι πυρκαγιές. Ανόητε Τσίπρα, αν είχες αφήσει τον Σαμαρά να βγάλει το φίδι από την τρύπα, σήμερα η χώρα θα είχε ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα και θα βάδιζε το δρόμο της ευημερίας!...

 10. Δήμητρα Μ. avatar
  Δήμητρα Μ. 17/07/2015 17:43:51

  Μέτρα Προστασίας Όταν η Φωτιά Πλησιάζει σε Σπίτια
  Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών στους πολίτες όταν η φωτιά πλησιάζει στο σπίτι, για τις περιοχές του Υμηττού. Διατηρείστε τη ψυχραιμία σας. Μαζέψτε τις τέντες στα μπαλκόνια και στα παράθυρα. Κλείστε όλες τις διόδους (καμινάδες, παράθυρα, πόρτες κλπ.) έτσι ώστε να μη διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Συνδέστε τους σωλήνες ποτίσματος και απλώστε τους ώστε να καλύπτεται η περίμετρος του σπιτιού. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των δασικών πυρκαγιών, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.civilprotection.gr MSN Ειδήσεις Εθνικά | Ναυτεμπορική 36 λεπτά πριν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.