20/05/2013 19:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ομάδα Συντονισμού για την ταχύτερη υλοποίηση των συμφωνιών με Κίνα

Ομάδα Συντονισμού για την ταχύτερη υλοποίηση των συμφωνιών με την Κίνα αποφασίστηκε να συσταθεί, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στο Μαξίμου με θέμα την αποτίμηση του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην ασιατική χώρα και τη χάραξη της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα, με στόχο την υλοποίηση των συμφωνιών και την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δυο χωρών. Σύσταση Ομάδας Συντονισμού για την επιτάχυνση των συμφωνιών.

Η Ομάδα, που συγκροτήθηκε, με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εμπλεκόμενους υπουργούς, έτσι ώστε να μην χαθεί χρόνος.

Την ομάδα αυτή αποτελούν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, ο διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece Στέφανος Ισάϊας και ο προϊστάμενος του γραφείου του πρωθυπουργού για τον ψηφιακό σχεδιασμό Δημήτρης Πτωχός.

Στη σύσκεψη μετείχαν οι υπουργοί που συνόδευσαν τον Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στην Κίνα και έγινε μια συνολική ανασκόπηση όσων δρομολογούνται για τις επόμενες ημέρες.

«Η επίσκεψη στην Κίνα δεν ήταν μια επίσκεψη δημοσίων σχέσεων. Έγινε, λοιπόν, σήμερα μια σύσκεψη για την παρακολούθηση των όσων δρομολογήθηκαν», δήλωσε εξερχόμενος του Μαξίμου ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.

«Ο Πρωθυπουργός συγκάλεσε μια σύσκεψη συντονισμού μετά το πετυχημένο ταξίδι της Κίνας. Ο κάθε υπουργός αναλαμβάνει τις δικές του εκκρεμότητες να τις παρακολουθεί από εδώ και μπρος και όλους μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 20/05/2013 21:48:47

    Αν είσαι στρατηγός πρέπει να τους έχεις όλους στο τρέξιμο και εσύ να είσαι μπροστά. Αυτό κάνει 1 χρόνο τώρα με προσωπικό κόστος. Μόνο τυφλός δε το βλέπει...

  2. MesTuppy avatar
    MesTuppy 21/05/2013 18:36:05

    Thanks for sharing.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.