Οι «νεράιδες» της Βαρβακείου και η ιστορία που αλλάζει από πάγκο σε πάγκο
18/04/2014 09:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι «νεράιδες» της Βαρβακείου και η ιστορία που αλλάζει από πάγκο σε πάγκο

Άλλοι είπαν ότι ήταν οκτώ, άλλοι δέκα, για μερικούς ήταν μόνες, για κάποιους άλλους συνοδεύονταν από σωματοφύλακες. Η ιστορία με τις μυστηριώδεις γυναίκες που κατέβηκαν από πολυτελή τζιπ στη Βαρβάκειο και πλήρωσαν τα πασχαλινά ψώνια συνταξιούχων αλλάζει από στόμα σε στόμα. Το μόνο κοινό στοιχείο είναι η ανωνυμία. Ωστόσο, στην εποχή των selfie προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία από τις «καλές νεράιδες» της Βαρβακείου.


Με το που κυκλοφόρησε η είδηση στο Διαδίκτυο, αναρτήθηκαν σχόλια επιδοκιμασίας αλλά και δυσπιστίας. Εκτός από εκείνους που έγραφαν ότι «υπάρχει ακόμα ανθρωπιά», υπήρξαν και καχύποπτοι που μίλησαν για «διαφήμιση των κρεοπωλών» και για «παραμύθια της Χαλιμάς».

Κι αυτό γιατί η ιστορία με τις μυστηριώδεις γυναίκες παρουσιάζει διαφορές από πάγκο σε πάγκο. Άλλοι κρεοπώλες ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες τους είπαν ότι εκπροσωπούσαν κάποια πολυεθνική εταιρεία και άλλοι ότι ήρθαν από την Κωνσταντινούπολη, έχοντας κάνει τάμα να βοηθήσουν.

Άλλοι είπαν ότι ήταν μόνες τους και άλλοι ότι συνοδεύονταν από σωματοφύλακες και ότι αποβιβάστηκαν από πολυτελή τζιπ, τα οποία μάλιστα είχαν σταματήσει και την κυκλοφορία στην οδό Αθηνάς.

Ωστόσο, την ημέρα που φαίνεται ότι εμφανίστηκαν οι «καλές νεράιδες», σε δύο διαφορετικές βάρδιες τροχονόμος βρισκόταν συνεχώς έξω από τη Βαρβάκειο, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία και απαγορεύοντας ακόμη και την προσωρινή στάθμευση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των κρεοπωλών, Κλεάνθη Τσιρώνη, οι μυστηριώδεις γυναίκες έμειναν στη Βαρβάκειο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Ωστόσο τηλεοπτική κάμερα που πραγματοποίησε ζωντανή σύνδεση για πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στις 11.32 δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάποια από αυτές τις μυστηριώδεις γυναίκες.

Μια σχεδόν πανομοιότυπη ιστορία είχε δημοσιοποιηθεί και τα Χριστούγεννα από τον πρόεδρο των κρεοπωλών.

Newsroom ΔΟΛ

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eva avatar
    Eva 19/04/2014 17:07:06

    Ωραία διαφήμιση για την αγορά, τωρα όλοι θα πηγαίνουν εκεί μπας και ψωνίσουν δωρεάν (και θα αυξηθει η πελατεία).Μεγάλες εξυπνάδες.

  2. George N avatar
    George N 20/04/2014 07:49:59

    Η Μέρκελ είναι μεταμφιεσμένη, αλλά μην το πείτε πουθενά γιατί θα της χαλάσει το image της ξινίλας που πρέπει να έχει για να κερδίζει εκλογές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.