Οι νεκροί στο Φαρμακονήσι «μίλησαν» και απέδειξαν ποιοι ήταν οι ψεύτες και οι υποκριτές
08/02/2014 07:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι νεκροί στο Φαρμακονήσι «μίλησαν» και απέδειξαν ποιοι ήταν οι ψεύτες και οι υποκριτές

Το έγκλημα είναι ότι υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι πολιτικοί όπως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Ένα από τα μεγαλύτερα δράματα στα νερά του Αιγαίου είχε την Παρασκευή ένα ακόμη επεισόδιο. Οι λιμενικές αρχές βρήκαν το μικρό σκάφος που είχε ναυαγήσει στο Φαρμακονήσι πριν μερικές ημέρες. Μέσα στο σκάφος που ανελκύστηκε βρέθηκαν οι σωροί των αγνοουμένων. Ένας άνδρας, μια γυναίκα και άλλα δύο παιδιά. Οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε έξι, ενώ τέσσερις ακόμα μετανάστες αγνοούνται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, μέσα στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και άλλες σοροί, οι οποίες όμως "λόγω των περιορισμένων διαστάσεων της καμπίνας του σκάφους, του μικρού χρόνου διάρκειας των συγκεκριμένων καταδύσεων καθώς και της επικινδυνότητας της συγκεκριμένης επιχείρησης, δεν κατέστη εφικτό να ανασυρθούν".

Είναι πράγματι συγκλονιστικό να πρέπει να γράψεις για αθώες ψυχές που χάνονται με τόσο άδικο τρόπο. Από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι οι νεκροί «μίλησαν» και απέδειξαν ποιοι ήταν οι ψεύτες και οι υποκριτές τις προηγούμενες ημέρες. Οι Αριστεροί της τζάμπα ευαισθησίας είχαν πέσει πάνω στο Λιμενικό Σώμα και την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για έγκλημα και ζητούσαν τις παραιτήσεις υπουργών και άλλων υπευθύνων. Πίστεψαν τα λόγια κάποιων διασωθέντων που έλεγαν ότι οι λιμενικοί του πέταξαν στο νερό. Αν, όμως, είχε γίνει κάτι τέτοιο πώς οι νεκροί βρέθηκαν μέσα στο βυθισμένο σκάφος;

Το πρώτο ψέμα ήταν ότι το Λιμενικό τους γύριζε προς την Τουρκία ενώ οι χάρτες και τα στίγματα έδειξαν ότι πήγαιναν στο Φαρμακονήσι. Το δεύτερο ψέμα ήταν ότι τους πέταξαν στη θάλασσα με 8 μποφόρ. Καταρρίπτεται κι αυτός ο ισχυρισμός αφού βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο σκάφος. Άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει συγγνώμη που προσέβαλε ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα με τα κύματα του Αιγαίου για να κρατάνε ασφαλή τα θαλάσσια σύνορά μας;

Το Λιμενικό Σώμα, θέλοντας να αποκαταστήσει την τιμή που του έκλεψαν οι μετανάστες και οι Συριζαίοι αποφάσισε να εκτελέσει μια πολύ δύσκολη υποβρύχια αποστολή. Πέντε βατραχάνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα σε μεγάλο βάθος, εντόπισαν το ναυάγιο, καταδύθηκαν με συσκευές κλειστού κυκλώματος έφτασαν στην σάπια βάρκα και βρήκαν τα πτώματα στο αμπάρι, όπως κάνουν οι λαθρέμποροι ψυχών. Μάλιστα βιντεοσκόπησαν όλη την αποστολή ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Οι μετανάστες πνίγηκαν μέσα στο σκάφος, ούτε τους χτύπησε κανείς, ούτε τους πυροβόλησε. Μάλιστα από τη σάπια βάρκα λείπει η πλώρη που αποκόπηκε κατά τη διαδικασία ρυμούλκησης, ότι δηλαδή είπαν οι λιμενικοί.

Έσωσαν την τιμή τους, απέδειξαν ότι είναι άντρες με καρδιά και ξεφτίλισαν τους επαγγελματίες υβριστές που με το που θα δουν 3 μποφόρ θα τρέξουν στα σπίτια τους έχοντας κατουρήσει το παντελόνι τους από φόβο.

Το έγκλημα είναι ότι αφήνονται χιλιάδες αθώες ψυχές να ταξιδεύουν από την Τουρκία προς την Ελλάδα και κανείς να μην κάνει τίποτε.

Το έγκλημα είναι ότι οι Ευρωπαίοι είναι υποκριτές και αφήνουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει μόνη της το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Και το έγκλημα είναι ότι υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι πολιτικοί όπως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Δείτε τι είχαμε γράψει εμείς στο antinews για την ξεφτίλα ορισμένων που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το δράμα αυτό:

http://www.antinews.gr/Antitheseis/Pharmakonesi-Den-apologoumetha-den-dekhometha-upodeixeis/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 08/02/2014 08:28:21

  Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται σιγά σιγά τα ασθενή του στοιχεία (στοιχεία που όλοι μας γνωρίζαμε από καιρό εκτός από τον ...ενδιαφερόμενο)! Έτσι προσπαθεί μετά από την υποκριτική προσέγγιση προς την Εκκλησία, να αρχίσει την αποδόμηση και την ελαχιστοποίηση των δεινών της λαθρομετανάστευσης, με τον προσφιλή αριστερίζοντα τρόπο , της μετατροπής των γεγονότων, κάνοντας το "άσπρο μαύρο", σκοπεύοντας στο θυμικό των απλών ανθρώπων! Έτσι, δεν διστάζει να αντιστρέψει τον ΗΡΩΙΣΜΟ των Λιμενικών μας, σε κατάπτυστη και εγκληματική ενέργεια. Είναι δε τόσο το ασυνειδητο ανθελληνικό πάθος τους, που δεν διστάζουν με ασύστολα ψεύδη να δώσουν ερείσματα στους εχθρούς μας , αλλά και στους αντίθετους προς τα Ελληνικά συμφέροντα ! Στο DNA του πραγματικού ΣΥΡΙΖΑ, σιγοκαίει πάντοτε το πάθος για τον ανθελληνισμό, την Θρησκεία και την Οικογένεια, πάθος που όσο και να προσπαθούν , τώρα τελευταία, δεν μπορούν να το αποκρύψουν!!!

 2. ΙδεαλΗστής avatar
  ΙδεαλΗστής 08/02/2014 08:37:48

  Οι βορειοευρωπαίοι απλά βολεύονται να αποθηκεύονται στο Νότο οι χιλιάδες των απελπισμένων. Δεν είναι υποκριτές. Είναι αισχροί ατομιστές, εκμεταλλευτές και αδίστακτοι ωφελιμιστές. Ξέρουν οτι δε θα τα....βγάλουμε πέρα μόνοι μας φυσικά με την Τουρκία να σπρώχνει χιλιάδες στον τόπο μας. Δυστυχώς, ''η αδιαφορία'' τους δεν εξηγείται απ΄την ''ανοησία'' τους. Το χυδαίο είναι οτι μας επιτίθενται και μας κατηγορούν κι όλας σε πρώτη ευκαιρία, μόλιες κάτι τύχει να πάει στραβά. Άμα έχεις τέτοιους φίλους......

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 08/02/2014 09:59:27

  Το ότι ο Σύριζα και η Δημ Αρ είναι εθνομηδενιστές, το γνωρίζουμε. Το ότι διάφοροι δήθεν " κεντροδεξιοί" φιλελέ είναι εξίσου εθνομηδενιστές και συμπλεγματικοί με τη χώρα τους, επίσης το γνωρίζουμε. Πριν όμως να βάλει τα πράγματα στη θέση τους ο Πάρσιφαλ με το άρθρο του στο Antinews, παραθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία, και εδώ είχε πέσει σκιά στους λιμενικούς. Δεν ελήφθη υπ' όψη ότι ο διοικητής της συγκεκριμένης ομάδας είχε χάσει στενούς συγγενείς στο ναυάγιο της Πάρου (γονείς νομίζω;). Θα αφήσω ασχολίαστη τη στάση ορισμένων αριστερών σχολιαστών, με πρώτο και καλύτερο τον εκ Γερμανίας intello, που είχαν προδικάσει την ενοχή των λιμενικών, προφανώς από αντιμιλιταριστικά αντανακλαστικά, τα οποία, παραδόξως πως, δεν λειτουργούσαν ούτε στις χώρες του Σοβιετικού Υπαρκτού, ούτε στη Γιουγκοσλαβία του Τίτο, που θαύμαζε το τότε ΚΚΕ εσ. Σχεδόν πήγαμε να επαναλάβουμε το "κατόρθωμα" του αθηναϊκού όχλου μετά τη ναυμαχία των Αργινουσσών, το 406 π.Χ., που οδήγησε "αισίως" στην καταστροφή του 404, στους Αιγός Ποταμούς...

 4. JIM avatar
  JIM 08/02/2014 11:21:53

  ΩΡΑΙΑ, ΕΠΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ Λ.Σ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Σ.;;;;;;

 5. Κράντωρ avatar
  Κράντωρ 08/02/2014 11:58:40

  Προωθείται η αντίληψις, ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια τριτοκοσμικών που επιθυμούν να εισβάλλουν στην Χώρα, αποσκοπούν εν τέλει να καταλήξουν σε κάποιο βορειοευρωπαϊκό κράτος, ώστε να καταστούν αποδέκται υψηλών δωρεάν φροντίδων. Ερώτησε κανείς αυτούς λαούς, αν επιθυμούν να δεχθούν και άλλους αφροασιάτες και να μοιρασθούν την πατρίδα τους με την πλέμπα της ανθρωπότητος; Οι Τούρκοι διευκολύνουν την εισβολή έναντι αμοιβής αλλά δεν είναι η ρίζα του προβλήματος. Η μεγάλη αύξησις του πληθυσμού των τριτοκοσμικών και η αδυναμία τους να παράγουν τα προς το ζην τους οδηγεί στην Ευρώπη και στα υπερπόντια ευρωπαϊκά για να επιβιώσουν.

  • Δαρβινος avatar
   Δαρβινος @ Κράντωρ 08/02/2014 13:32:39

   Ψιτ, το οτι δεν μπορουμε και δεν θελουμε να τους δεχτουμε εδω ειναι αλλο ζητημα απο το να τους χαρακτηριζουμε ολους συλληβδην ως "πλεμπα" της ανθρωποτητας. (Για πληροφορησου ποια γνωμη εχουν κι ορισμενοι ευρωπαιοι για μας, υστερα απο την προπαγανδα που εχει στηθει κατα της Ελλαδας. Ως "πλεμπα" μας αντιμετωπιζουν κι εμας) Οσο για τους "πολιτισμενους" λαους της Ευρωπης, ενδιαφερθηκαν ποτε για τις καταστροφες που προξενησαν επι αιωνες τα κρατη τους σε αλλους λαους ; Ρωτησαν ποτε ολοι αυτοι οι "πολιτισμενοι" τι γνωμη εχει γι αυτους η "πλεμπα" της ανθρωποτητας ; Και δεν σκεφτηκες αραγε ποτε οτι ευθυνονται οι πολυεθνικες,οι μισθοι πεινας και η μετατροπη των εργαζομενων σε σκλαβους που δεν επιτρεπουν σε ολη αυτη την "πλεμπα" να παραγει τα προς το ζειν ; Ειναι αλλο πραγμα λοιπον το οτι η χωρα μας δεν μπορει και δεν υποχρεουται να σηκωσει ενα τετοιο φορτιο δυστυχισμενων ανθρωπων κι αλλο να τους βριζουμε επειδη ειναι δυστυχισμενοι. Α, και να μην ξεχασω, η λεξη "πλεμπα" προερχεται βεβαιως απο το "πληβειοι", την χρησιμοποιουν δε οι ψευτοαριστοκρατες κι οι νεοπλουτοι που παριστανουν την Μαρια Αντουανεττα.

  • Xara avatar
   Xara @ Κράντωρ 08/02/2014 14:58:38

   Δεν γίνεται όμως να μην έχουν να φάνε και να παίρνουν το δρόμο της προσφυγιάς με 3-5χιλιάδες ευρώ ή δολλάρια το κεφάλι, ε;
   ....Δεν μαζεύονται εδώ, όχι εκεί που ζουν με 1 δολλάριο τη μέρα!

   • Heisenberg avatar
    Heisenberg @ Xara 08/02/2014 16:57:51

    Πάντα είχα την ίδια απορία που βρίσκουν τόσα χρηματα.Σε μικρό χωριο της Μακεδονίας που ζουν αρκετοι απελπισμένοι ετυχε να πιασω κουβέντα αρκετες φορες μαζι τους. Απο τα λεγόμενα τους πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν τα έχουν και γινονται σκλάβοι στους εδω δουλέμπουρους ομοεθνείς τους που πληρώνουν στους τουρκους.

   • κώστας avatar
    κώστας @ Xara 08/02/2014 18:57:03

    Ναι με 3-5χιλιάδες ευρώ ή δολλάρια το κεφάλι, εκεί που ζουν αλλά και αμοίβονται με 1 δολλάριο τη μέρα... Οι λαθρολάγνοι επικαλούνται το εμπόλεμο-πολιτικό άσυλο-συνθήκες ζωής που έρχονται εδώ οι λαθρομετανάστες. Το φαινόμενο λαθρομετανάστευση υφίσταται πάνω από δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Ποία είναι αυτά τα εμπόλεμα κράτη ??? Ερώτηση-απορία. Άμα στην Ελλάδα είχαμε πόλεμο κάποιος που θα έφευγε για να γλυτώση τον πόλεμο θα έφευγε μόνος του ? και τι εννοώ με αυτό: δεν θα έπερνε την γυναίκα-παιδία-ηλικιωμένους γονείς του για να γλυτώσουν όλοι από τον πόλεμο ? θα έφευγε μόνος του και τους υπόλοιπους θα τους άφηνε εδώ (γιατί οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι σόλο )??? αλλά η μόνος του έφευγε ή μαζί με την οικογένεια του θα πήγαινε (με πλοίο-βάρκα-φουσκωτό-με τα πόδια-κ.λ.π.) για να γλύτώση τον πόλεμο ΌΧΙ στην Πορτογαλία-Φινλανδία-Αγγλία-Γερμανία-Λιθουανία , ΑΛΛΆ στην Σομαλία-Πακιστάν-Μπαγκλαντές ??? ΟΎΤΕ ΚΑΝ στα γειτονικά του κράτη.... Πολίτες από κράτη όπως π.χ. Πακιστάν, Μπαγκλαντές (και όχι μόνο αυτά) που έχουν γεμίσει-έρχονται στην Ελλάδα δεν βρίσκονται σε πόλεμο. Για το Πακιστάν που έχει 176.242.949 πληθυσμό και το Μπαγκλαντές που έχει 161.083.804 πληθυσμό μένει τότε σαν αφορμή μόνο το πολιτικό άσυλο-συνθήκες ζωής για να έρθουν εδώ. Απορίας άξιο είναι γιατί δεν έχουμε γεμίσει από Ινδούς ??? Στην Ινδία των 1.205.073.612 ψυχών είναι όλα καλά ??? Πόλεμο δεν έχουν και ο εργάτης εκεί ζεί σε άψογες συνθήκες αλλά και αμοίβεται πλουσιοπάροχα ??? Ποιό πάνω από αυτά τα κράτη π.χ. Καμπότζη, Λάος, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Ινδονησία (248.216.193 πληθυσμό) , Κίνα (1.343.239.923 πληθυσμό), κ.λ.π. είναι όλα καλά ? μια από τα ίδια με την Ινδία και για αυτό δεν έχουν έρθει κατά εδώ ? Δεν ξέρουν που πέφτει η Ελλάδα ? δεν έχουν ακούσει τίποτα ή πότε κάτι για την Ελλαδα ? δεν ξέρουν ότι εδώ έιμαστε ανθρωπιστές ??? Δεν έχουν και δεν μπορούν να κάνουν κομπόδεμα τα 3-5χιλιάδες ευρώ ή δολλάρια το κεφάλι που χρειάζονται για να έρθουν εδώ όπως κάνουν π.χ. οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντέζοι ??? Πως και δεν μας πήραν χαμπάρι οι Ινδουιστές , Ταοϊστές , Βουδιστές...
    Επίλογος. Οι "ανθρωπιστές" οι ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan , δεν μιλάνε, δεν βγάζουν τσιμουδιά και δεν ασκούν βία-κριτική-διαμαρτυρία (έξω από την επιχείρηση ) - κατά κανενός «αντιρατσιστή» εργοδότη, που απασχολεί ανασφάλιστους μετανάστες για ένα κομμάτι ψωμί.
    Επίσης δεν ασκούν βία-κριτική-διαμαρτυρία κατά κανενός «αντιρατσιστή» ιδιοκτήτη, που πλουτίζει νοικιάζοντας για μια βραδιά το σπίτι του σε μετανάστες, που στοιβάζονται δέκα-δέκα σε ένα δωμάτιο σε άθλιες συνθήκες.
    Ανθρωπισμός α λα καρτ....

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ κώστας 08/02/2014 20:00:40

     Πραγματικά, αν εξετάσεις τα πράγματα, θα διαπιστώσεις ότι οι μη μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες είναι ελάχιστοι. Αλλά ακόμα και από τους Ινδούς που έρχονται εδώ, οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι Ινδοί! Περίπου το 90%, αν όχι παραπάνω, των λαθρομεταναστών της Ελλάδας είναι μουσουλμάνοι. Πώς εξηγείται αυτό; Είναι προφανές ότι υπάρχει σχέδιο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ίσως και με τη συνενοχή του " μικρού και βρώμικου" Κατάρ, να γεμίσουμε από μουσουλμάνους.

 6. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 08/02/2014 16:52:07

  Το εγκλημα είναι οργανωμένο και ξεκινά από την τουρκία με την συμμετοχή του κράτους και τον ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ των υπολοίπων Ευρωπαίων.

 7. Karanus avatar
  Karanus 08/02/2014 17:06:32

  Να στείλουν το "video" της επιχείρισης στους ευαισθητούληδες Ευρωπαίους με τις γραβάτες, που κάνουν την κριτική τους από τα σαλόνια...

 8. Βασίλειος Λιάκος avatar
  Βασίλειος Λιάκος 08/02/2014 23:51:22

  Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δε έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

 9. George avatar
  George 09/02/2014 12:21:41

  Το κακο στη προπαγανδα που γινετε ειναι οτι δεν κυβερνα ο ΣΥΡΙΖΑ και καμια υπηρεσια δεν περνει εντολες απο στελεχη του..αρα.. αφηστε να κανει τα λαθη πρωτα, και μετα εκμεταλευτητε το...καμια αντιριση !!

 10. Πελοπίδας avatar
  Πελοπίδας 12/02/2014 22:36:36

  παιδιά, μιας και ασχολείστε με το τιμημένο λιμενικό, πρέπει να γράψετε και τι και γι' αυτό: http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9411.html Ειναι απαράδεκτο να βάλουμε τώρα τους βατραχανθρωπους επειδή ειναι εκπαιδευμένοι να φυλάνε τους διάφορους "ευαίσθητους" στόχους. Όλη η αστυνομία φυλάει πολιτικούς και επιχειρηματιες και κανείς δεν έμεινε να φυλάει τον πολίτη. Οχι τώρα να βάλουμε στη ίδια αγγαρεία και τους παιδιά που ειναι υπεύθυνα για την ασφάλεια της χώρας απο εξωτερικούς κινδύνους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.