Οι «εργατοπατέρες»... θα μας σώσουν!!!
20/02/2015 15:57
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι «εργατοπατέρες»... θα μας σώσουν!!!

Νέος γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης ορίστηκε ο Δημήτρης Τσουκαλάς, πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσουκαλάς υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος και θα αναλάβει να λύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια διοίκηση και οι υπάλληλοι ως γνώστης της κατάστασης.

Η συνδικαλιστική του εμπειρία, οι αγώνες του για να διατηρηθούν τα κεκτημένα του μεταπολιτευτικού εργατοπατερικού καθεστώτος θα βοηθήσουν πολύ τη νέα κυβέρνηση. Και για όσους δε θυμούνται ποιος είναι ο πρώην Πασόκος συνδικαλιστής να σας το θυμίσουμε: Είναι ο ίδιος που είχε πάρει μπόνους, αποζημίωση και κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα από την ABN AMRO που εργαζόταν. Πόσα είχε πάρει; Μόλις.... 1 εκατ. ευρώ πήρε ο δυστυχής και έφυγε από την εργασία του υπερασπιζόμενος πάντα τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό.

Αυτός λοιπόν ανέλαβε κρατική θέση δίπλα στον κ. Κατρούγκαλο για να επιβεβαιώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ένα κόμμα βολεμένων εργατοπατέρων που ήρθε για να μας σώσει.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. tt avatar
    tt 22/02/2015 16:52:06

    Διαπιστώνω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά πλούσιος για να είμαι αριστερός με ...μίσος ταξικό. Απλά άνετος ων, δεν έχω άλλη επιλογή από την λα'ι'κή δεξιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.