Να που γίνονται και προσλήψεις στη μνημονιακή Ελλάδα
28/06/2014 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Να που γίνονται και προσλήψεις στη μνημονιακή Ελλάδα

Αν δεν έρχονται εκλογές τότε έχουν... μαλακώσει οι τροικανοί.

Έχουμε ξαναπεί ότι «μυρίζουν» εκλογές και οι αγαπημένοι μας υπουργοί φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν. Δεν είναι ότι ο Γκ. Χαρδούβελης θα αλλάξει τους φόρους και τα χαράτσια, τώρα ήρθε και ο Μητσοτάκης να κάνει διορισμούς.

Δικαιολογημένους βεβαίως διότι πρόκειται για επιτυχόντες του ΑΣΕΠ οι οποίοι εδώ και 6 χρόνια περιμένουν τον διορισμό τους.

Είναι το θέμα που έχουμε αναδείξει κι εμείς και αφορά στις προκηρύξεις 8Κ/2008 και 9Κ/2008 του ΑΣΕΠ. Η απόφαση του... μετρ των προσλήψεων και των μηδενικών απολύσεων αναφέρει:

1. Εκδόθηκαν οι αποφάσεις κατανομής για την απορρόφηση 331 και 226 αντίστοιχα επιτυχόντων του διαγωνισμού της προκήρυξης 8Κ στο ΙΚΑ -ΕΤΑΜ

2. Εκδόθηκε και ολοκληρώθηκε η απόφαση κατανομής προσωπικού στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ από τους επιτυχόντες της 9Κ/2008 προκήρυξης, με την οποία τοποθετούνται οι συνολικά 358 επιτυχόντες

Με τον τρόπο αυτό θεραπεύεται η αδικία έναντι των μη διορισθέντων επιτυχόντων των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ 8Κ/2008 και 9Κ/2008, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται το ΙΚΑ -ETAM με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.

«Αποκαθιστούμε μια αδικία πολλών ετών και παράλληλα ενισχύουμε μία νευραλγική υπηρεσία του Δημοσίου. Σύντομα όλοι οι αδιόριστοι επιτυχόντες - Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης - σε παρελθόντες διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα έχουν τη δυνατότητα να προσληφθούν σε υπηρεσίες που έχουν υψηλές ανάγκες στελέχωσης και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη», δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να που γίνονται και προσλήψεις στη μνημονιακή Ελλάδα κι αν δεν έρχονται εκλογές τότε έχουν... μαλακώσει οι τροικανοί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 28/06/2014 20:52:51

  Μυρίζουν εκλογές; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος όποιος νά ναι τι εξυπηρετούν οι εκλογές το Φθινόπωρο όπως ακούγεται; Τι είναι τότε; Έχουμε τον Σεπτέμβρη εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας; Όχι. Υπάρχει πε΄ριπτωση τα κυβερνητικά κόμματα να πάρουν περισσότερους βουλευτές απότι το 2012, δηλαδή απόσους ήδη έχουν; Όχι. Τότε ποια είναι λογική; Ότι μπορεί και να βγει πρώτη η ΝΔ ενώ πιο μετά δεν θα βγει; Μα υποτίθεται ότι πιο μετά όσο θα βελτιώνεται η οικονομία (έτσι δεν λένε;), θα έχει καλύτερες πιθανότητες. Και ασφαλώς δεν ξέρουμε αν θα είναι και πρώτη.

  • franc avatar
   franc @ Άπαντα Επιστάμενος 28/06/2014 21:48:08

   Eύλογα τα ερωτήματά σου φίλε Επιστάμενε, αλλά την απάντηση την έδωσες μόνος σου : "υποτίθεται"... "ότι πιο μετά όσο θα βελτιώνεται η οικονομία (έτσι δεν λένε;), θα έχει καλύτερες πιθανότητες." Προφανώς ήταν ακόμα ενα αποτυχημένο προεκλογικό success story και αν δεις τί θρήνος και οδυρμός επικρατεί στα λογιστικά γραφεία μόλις οι νοικοκυραίοι μαθαίνουν τα νέα εκκαθαριστικά, δεν χρειάζεται να ακούσουν κάν τις νέες περικοπές συντάξεων και μισθών που θα γίνουν υποχρεωτικά το φθινόπωρο. Κατάλαβες τώρα οτι όχι βελτίωση, αλλά μεγαλύτερη ύφεση έρχεται και μόνο εκλογές ίσως τους σώζουν, όπως "έσωσαν" και τον Καραμανλή? Κι εκείνος δεν υποχρεώθηκε απο κάποια λογική να τις κάνει τον Οκτώβριο. Είχε περιθώριο ως το Μάρτιο και ο Παπαθανασίου έλεγε οτι ως τον Οκτώβριο θα λυνόταν το πρόβλημα με τα μέτρα που πήρε...

  • Επισκέπτης avatar
   Επισκέπτης @ Άπαντα Επιστάμενος 30/06/2014 16:21:31

   Παραγράφονται όλα τα αδικήματα των κυβερνήσεων από το 2009 και μετά, διότι δημιουργείται νέα κοινοβουλευτική περίοδος, αφού αυτή του Μαΐου 2012 δεν μετρά. Δεν λέω ότι αυτός είναι ο λόγος, αλλά σίγουρα μπορεί να είναι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.