#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/08/2013 16:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ναζιστικό κιτς στην παραλίαΤον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από την «εθνικιστική κατασκήνωση» που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή πριν από λίγες εβδομάδες στην Κρήτη σε μια τραγελαφική προσπάθεια να αναβιώσει τον τρόπο ζωής και άσκησης των αρχαίων Ελλήνων.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο περιοδικό Vice που τους γελοιοποιεί στην κυριολεξία:

ΣΧΟΛΙΑ

 1. roadrunner avatar
  roadrunner 20/08/2013 19:43:08

  Και γιατί είναι λιγότερο κίτς να τρέχεις στην άμμο, κυνηγώντας ένα καπάκι (φρίσμπυ) ή ένα μπαλάκι (ρακέτες) ; Ποιός ορίζει τί είναι κιτς και τί δεν είναι ;

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ roadrunner 21/08/2013 06:57:12

   Ἕνας ὀρισμός τοῦ κίτς ἴσως νά εἶναι ἡ ἐπισφάλεια τῆς σωματικῆς ἀκεραιότητας τοῦ συνλουόμενου. Ὅσο νά 'ναι κινδυνεύει λιγότερο ἄν τοῦ ἔρθει ἕνα μπαλάκι στή κοιλιά ἄπ' ὅτι ἕνα ἀκόντιο στή καρκάλα...

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Κυθήριος 22/08/2013 17:12:07

    Σωστά Κυθήριε, είναι σίγουρα πιο επικίνδυνες τέτοιες δραστηριότητες (αν και δεν γνωρίζω τι είναι η καρκάλα).

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ roadrunner 23/08/2013 13:27:43

     :-) Τό κεφάλι στά τσιριγώτικα.

     • roadrunner avatar
      roadrunner @ Κυθήριος 23/08/2013 14:47:37

      Κυθήριε, ευχαριστώ για την επεξήγηση :-)

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ Κυθήριος 23/08/2013 16:54:10

    Λάθος! Βλέπεις εσύ κανέναν συλλουόμενο (ν+λ = λλ); Σε κατασκήνωσή τους τα έκαναν.

  • Ανδρομέδα avatar
   Ανδρομέδα @ roadrunner 21/08/2013 07:58:30

   Γιατί δεν αποτελεί ψευδεπίγραφη αναβίωση του ιστορικού παρελθόντος.

   • Γιώργος Αχαιός avatar
    Γιώργος Αχαιός @ Ανδρομέδα 21/08/2013 16:37:53

    Είναι απλά γελοίο αυτό που κάνουν οι κύριοι και οι κυρίες στις φωτογραφίες, "ψευδεπίγραφη αναβίωση του ιστορικού παρελθόντος".

    Αλλά εδώ που τα λέμε υπάρχουν πολύ χειρότερες περιπτώσεις όπου τέτοιες αναβιώσεις γίνονται επίσημα απο το κράτος: Δικαστές με Λουδοβίκειες περούκες, χρυσοποίκιλτες άμαξες που μεταφέρουν "γαλαζοαίματους", κτλ, κτλ.... Μην μου πέιτε ότι αυτό είναι φυσιολογικό ή πρόκειται για παραδόσεις που πρέπει να διφυλαχθούν .....

   • Αντίθεσις avatar
    Αντίθεσις @ Ανδρομέδα 22/08/2013 18:13:21

    Η αναβίωση του ιστορικού παρελθόντος ως ψυχαγωγία δεν είναι δικό μας αποκλειστικώς φαινόμενο. Και στο εξωτερικό στήνουν πανηγύρια με στολές εποχής, πανοπλίες, άλογα και άρματα για να θυμούνται το παρελθόν των (ή για να προσελκύουν τουρίστες). Αναπαραστάσεις μαχών του εμφυλίου των Η.Π.Α., των μαχών της Πολωνίας, ή των επιδρομών των αράβων στη βόρεια Αφρική, αποτελούν ετησίως επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες που συγκεντρώνουν πλήθη κόσμου.

    • ο avatar
     ο @ Αντίθεσις 22/08/2013 18:22:35

     Αλλο να το κανουν νορμαλ άνθρωποι σε μια νορμαλ εκδήλωση / αναπαράσταση και αλλο οι ρατσιστες, στενόμυαλοι, αποτυχημένοι "ουγκ" που το παιζουν απόγονοι των αρχαίων. Αυτοί οτι και να κάνουν δεν σώζονται με τίποτα, μονο χλεύη και ειρωνεία προκαλούν.

     • Αντίθεσις avatar
      Αντίθεσις @ ο 22/08/2013 18:56:14

      Δεν νομίζω ότι είναι τυπικοί άνθρωποι όσοι εκτελούν ασκήσεις ακριβείας ισορροπώντας κάτω από την κοιλιά του αλόγου, όρθιοι στη σέλα του ή συλλέγουν άνθη από το έδαφος αναρτημενοι μόνο με το ένα πόδι από τον ένα αναβολέα του ή που μονομαχούν με ξίφη και δόρατα περνώντας μέσα από πύρινα στεφάνια ή που αγοράζουν παροπλισμένα άρματα μάχης και τα οδηγούν στις πεδιάδες τής Πολωνίας για αναπαράσταση των μαχών. Εκπαιδευμένοι διασκεδαστές ναι, εκκεντρικοί χομπίστες ίσως, τυπικοί άνθρωποι δεν νομίζω. Φυσικά το ότι δεν είναι τυπικοί άνθρωποι δεν με κάνει να τους θαυμάζω λιγότερο για τις ικανότητες, το μεράκι και το πάθος των.

      Στη χώρα του παραλόγου και της μιζέριας που λέγεται Ελλάς, γνωρίζει κανείς ποιο είναι το τεκμήριο πολυτελείας, το κόστος ασφάλισης και το ετήσιο τέλος κυκλοφορίας που θα πρέπει να καταβάλλει κάποιος για μεταχειρισμένο (25ετίας και άνω) άρμα μάχης M1 Abrams, ισχύος περί τα 1100 kW (1500 ίπποι) για να συμμετάσχει σε παρόμοια εκδήλωση; Για όσες/ους δεν το γνωρίζουν να συμπληρώσω ότι για τον υπολογισμό της φορολογίας πρέπει να συνυπολογισθούν τα κάτωθι: το όχημα δεν είναι υβριδικής τεχνολογίας (καίει αποκλειστικώς βενζίνη), δεν έχει καταλύτη στο σύστημα εξαγωγής καυσαερίων (άρα ρυπαίνει πάνω από τα επιτρεπτά όρια της Ε.Ε.), είναι τετραθέσιο (άρα δεν λογίζεται ως οικογενειακό, κατάλληλο για πολυτέκνους), δεν εισήχθη από παλινοστούντες ομογενείς ώστε να έχει μειωμένα τέλη (αλλά από ανησυχούντες ΝΑΤΟγενείς), έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς και φέρει ανοιγόμενη οροφή (στοιχεία πολυτελείας τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά).

     • Siegfried avatar
      Siegfried @ Αντίθεσις 24/08/2013 10:22:15

      Σε τέτοια ακανθώδη φορολογικά ερωτήματα χρειάζεσαι πάντα τη γνώση και τη γνώμη των ειδικών, κατά προτίμησιν εκ των έσω. Πας λοιπόν στην κυρά Μαρία που έχει στήσει το λογιστικό της γραφείο κάτω από την εφορία που δουλεύει ο κυρ Μήτσος, ο σύζυγός της, ο οποίος "ελέγχει" μεταξύ των άλλων και τους πελάτες της, και τη ρωτάς. Αυτή πάντα ξέρει. Εγώ πήγα και ρώτησα και μου απάντησε (με το αζημίωτο) και σας ενημερώνω:

      Ο κάτοχος του παραπάνω άρματος θα κάνει μούφα αλλαγή φορολογικής κατοικίας ώστε να δηλώνει διεύθυνση στην Πάτρα (κατά προτίμησιν πλησίον της πλατείας Γεωργίου) και θα το δηλώσει ως καρναβαλικό, που εκ παραδόσεως δεν φορολογείται. Αν ποτέ το αντιληφθεί η τρόικα και ο Ράιχενμπαχ ζητήσει την (αναδρομική προφανώς) φορολόγησή του και το γκρέμισμα των ελληνοχριστιανικών παραδόσεων (που έλκουν καταγωγή από παρόμοιες παγανιστικές τελετές των Περσών, αλλά εμείς τις θεωρούμε γκαραντί λίρα εκατό χριστιανικές και ελληνικές) και οι δικοί μας διαπραγματευθούν (σκληρά αλλά εις μάτην, διάβαζε ψιθυρίσουν τρομαγμένοι "Jawohl, mein Fuehrer"), μην ανησυχείς: το όχημα ως τε-"θωρακισμένο" με μπουκα-"πόρτα" κινούμενο με "αλυσίδες", θα δηλωθεί, σε εξαπλουστευμένη δημοτική, ως αυτή διδάσκεται (στα συνήθως απεργούντα) σχολεία της χώρας, ως "θωρακισμένη πόρτα με αλυσίδα", που επίσης δεν φορολογείται. Δημιουργική σκέψη και ευρύτητα πνεύματος αν υπάρχει, όλα θα πάνε καλά. Οι έσχατες λύσεις: βάζεις μέσα στο άρμα σου τον Φοξ και το δηλώνεις αυτοκινούμενο σκυλόσπιτο, ή βάζεις κοτσαδόρο στο κουβαδάκι ΙΧ σου (ή καλάθι συνεπιβάτη στη βέσπα σου) και το έλκεις (...με την όπισθεν προφανώς) ως τυπική μικροαστική (καρακιτς) τροχοβίλα του σύγχρονου ελλαδιστάν. Αν δε, έχεις και χωράφι εκτός σχεδίου σε Ασπροβάλτα ή Λούτσα, το στήνεις εκεί πάνω σε τσιμεντόλιθους (φρόντισε να γέρνει λίγο, για την απορροή των νερών της βροχής) και το δηλώνεις λυόμενο, ώστε ο επόμενος δήμαρχος/νομάρχης/περιφερειάρχης/Βάσω Παπανδρέου/Παπακωνσταντίνου να σου χορηγήσει φως και νερό για το λαθραίο σου. Αμ πώς;

      Μετά την παράθεση της σωρείας λύσεων που μου πρότεινε (με το αζημίωτο όπως προείπα) η κυρά Μαρία, ας ανακράξουμε λοιπόν όλοι μαζί "Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγόν δεν υπομένει" (το "πάνω από 400 χρόνια" απλώς υπονοείται, και χάριν συντομίας παραλείπεται)

    • Ανδρομέδα avatar
     Ανδρομέδα @ Αντίθεσις 23/08/2013 23:53:58

     Καλοί μου άνθρωποι το πρόβλημα δεν είναι στο "αναβίωση" . Στο "ψευδεπίγραφη" είναι το πρόβλημα.

 2. Γιώργος avatar
  Γιώργος 20/08/2013 20:17:14

  Καλά, κιτς μπορεί να είναι, το ναζιστικό στις παραπάνω φωτό που το είδατε; Με το συμπάθιο δηλαδή...

 3. el greco avatar
  el greco 20/08/2013 22:25:38

  "Γελοιότητες με περικεφαλαία «Πολεμική αρετή των Ελλήνων»
  Η γελοιωδέστερη όλων καλλιτεχνική έκφραση των συνταγματαρχών ήταν οι εκδηλώσεις που ελάμβαναν χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο προς τιμήν της «πολεμικής αρετής των Ελλήνων»... Εν μέσω χειροκροτημάτων και μπροστά σε μια λύρα, που για χορδές είχε πυρσούς, η Κλειώ Δενάρδου τραγουδούσε το «Που να ν ο ίσκιος σου Θεέ, να ρθω να προσκυνήσω»... Αρχαίες τριήρεις και το πολεμικό «Αβέρωφ», φτιαγμένα από φελιζόλ σύρθηκαν μέσα στο Στάδιο πάνω σε στρατιωτικά οχήματα, ενώ στον λόφο του Αρδηττού αξιωματικοί από όλα τα σώματα καθώς και εύζωνοι περιέβαλλαν μεγαλοπρεπώς το ομοίωμα του πτηνού. Ενα τεράστιο τιμόνι πλοίου είχε στηθεί πάνω σε λουλουδένια βάση, καθώς εισέβαλλαν μικρογραφίες πυραύλων, σκάλες στις οποίες κατέληγαν οι αχτίδες του ηλίου της 21ης Απριλίου, διάφορα ικριώματα και κατασκευές στον ρόλο προπομπών του κυρίως θεάματος, το οποίο ακολουθούσε... Εκατοντάδες νεαροί και νεαρές πάνω σε άλογα και άρματα ντυμένοι αρχαίοι Ελληνες, Ρωμαίοι, Καρχηδόνιοι, Αραβες, Βυζαντινοί, Πέρσες, μακεδονομάχοι με μουστάκια... Δεν έλλειπαν και οι μεταμφιεσμένοι σε κομμουνιστές, Κορεάτες, Ιταλούς, Γερμανούς, οι οποίοι ήταν οι εχθροί της Ελλάδας, που έδωσαν μάχες μπροστά στις κατάμεστες κερκίδες του Σταδίου για να επικρατήσει στο τέλος και να στεφανωθεί η... «πολεμική αρετή των Ελλήνων».
  Το απαράμιλλο θέαμα ολοκληρωνόταν με τους πεζοναύτες που έπεφταν από ελικόπτερα με σχοινιά στο κέντρο του Σταδίου και τον συγκινημένο Γεώργιο Παπαδόπουλο, ο οποίος έσπευδε να χαιρετήσει και να συγχαρεί τα πλήθη. Ενα εθνικοπατριωτικό κιτς σε όλο του το μεγαλείο...¨

 4. Μεγαλες στιγμες avatar
  Μεγαλες στιγμες 20/08/2013 22:50:06

  Μην το περιοριζουμε στο περιεχομενο αλλα να εστιασουμε στον αριθμο των κατασκηνωσεων.Ομοιες εξορμησεις εγιναν σε δεκαδες μερη στην Ελλαδα που δειχνει και την μεγαλη δυναμη των τοπικων πυρηνων.

 5. Νικήτας avatar
  Νικήτας 20/08/2013 23:27:02

  Είναι να τους λυπάσαι .
  Τόση απουσία μυαλού φτάνει στην ειλικρινή συμπάθεια , όπως ακριβώς νοιώθεις απέναντι σε βαρειά νοσούντα ασθενή.
  Ούτε βεβαίως να σκεφτεί κανείς το ενδεχόμενο τέτοια ποιότητα να βρεθεί σε πόστα.

 6. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 20/08/2013 23:55:10

  Ο καθενας εχει δικαιvμα να βλεπει κατι Kιτς (ειδικα αν ειναι παιδι του Εκαλη club ). Αλλα το Ναζιστικο πως προκυπτει? Για να ξερουμε τι λεμε. Ουτε εγω θα ψηφιζα ποτε Χ.Α, αλλα τις αηδιες που διακινει ο ΨΥΡΙΖΑ, που στα δικα του καμπινγκ γινεται του Μπαφου το πανηγυρι, δεν τις ενστερνιζομαι.

  Κατα τα αλλα μακαρι να καναμε ως Ελλαδα μια καμπανια, για την αναβιωση Αγωνων με βαση τα Αρχαια Ελληνικα αγωνισματα. Μια χαρα ιδεα ειναι, απλα ενοχλει διαφορους Αμερικανο-θρεμενους που βλεπουν ...μπειζμπωλ και αποκαλουν τη μπαλα (δλδ το ποδοσφαιρο ) soccer...

 7. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 21/08/2013 00:18:38

  O,τι αυτούς τους θλιβερούς πρέπει τάχα η ΝΔ, το σύστημα να τους επαναπροσεγγίσει γιατί βλέπεις "αγανάκτησαν" με την κρίση, ενώ πριν ήταν κανονικοί άνθρωποι.
  Κανένα χάδι στον υπόκοσμο της ΧΑ. Η έννοια "κόσμος" που τάχα αγανάκτησε με την κρίση και στράφηκε στα άκρα είναι παραπλανητική γιατί τσουβαλιάζει. Όσο χαιδεύονται οι ψηφοφόροι της ΧΑ με επιχειρήματα τύπου "η κυβέρνηση να λύσει τα θέματα και τότε θα γυρίσουν" , προκοπή δεν θα έρθει. Να σταματήσει το χάιδεμα και οι ψηφοφόροι του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου ημιδιαμονής να τα ακούν κανονικά. Και ναι, και φασίστες είναι και εθνοπροδότες νεοναζί και χουνταίοι που ηδονίζονται να βλέπουν τον κατουρλή-Παππά να σηκώνει τη σημαία της 21ης και λούμπεν.( Όσο και αν κάποιοι δεν θέλουν να τους ξαναπούμε λούμπεν).

  • Sotiris avatar
   Sotiris @ Kώστας ΜΠ 21/08/2013 08:59:05

   Μπραβω.Ακριβώς αυτο. ΑΚΡΙΒΩΣ. Να ξερουν ολοι οτι οχι μονο δεν συνεργαζομαστε αλλα οτι δεν θελουμε να εχουμε σχεση σαν ΝΔ με εθνικιστες. Μονο ετσι μπορει μακροπροθεσμα να υπαρχει μαζικη παραταξη.

   Πρεπει να τελειωνουμε ως παραταξη με τους δοσιλογους-χιτες-βασιλικους. ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΙΣΩ !!!!

   • Κραντωρ avatar
    Κραντωρ @ Sotiris 21/08/2013 09:58:41

    Eσεις οι άλλοι ποιοι είσθε; Μήπως οπαδοί του διεθνιστικού λιμπεραλισμού; Θιασώται της εθνοαποδομήσεως;
    Αν ναι, γίνου ψηφοφόρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας του άντρακλα Βαλλιανάτου ή της « Δράση» του Σ.Μάνου.

    • ο avatar
     ο @ Κραντωρ 22/08/2013 18:32:32

     Η εθνοαποδομηση ή το αντίθετο είναι προσωπική υπόθεση και ευθύνη του καθενός. Μια φιλελεύθερη κυβρνηση δεν θα αναγκάσει κανεναν, ουτε γλωσσα να αλλαξει, ουτε θρησκεία, ουτε να κανει απογόνους με αλλοδαπό ουτε τίποτα τέτοιο. Οποιος θελει λοιπόν στον εαυτό του διατηρεί οτι εθνικό θέλει.
     Αλλον ομως δεν τον ενδιαφέρει τι να κάνουμε?.
     Σε αυτα τα θέματα δεν εχει καμια δουλεια η πολιτική, οι νόμοι και τα κόμματα.

   • Ορέστης Α. avatar
    Ορέστης Α. @ Sotiris 23/08/2013 20:44:51

    Αυτοί δεν είναι ''εθνικιστές''. Φασίστες είναι.

    • Ορέστης Α. avatar
     Ορέστης Α. @ Ορέστης Α. 23/08/2013 20:45:58

     Φα-σί-στες

 8. Κραντωρ avatar
  Κραντωρ 21/08/2013 07:51:32

  Γράφεις ανακρίβειες, ενοχλώντας ένα θείο που σε διάβασε αηδιασμένος.
  Αναφέρω όπως μου τα περιγράφει αφου τα έζησε.
  Το τραγούδι της Κλειούς Δενάρδου ήλθε πρώτο στην Ολυμπιάδα Τραγουδιού σε σύνθεση του γνωστού Ισραηλίτη μουσικοσυνθέτη Ζακ Ιακωβίδη.
  Η «πολεμική αρετή των Ελλήνων» αλλά και η επέτειος συντριβής των εαμοβουλγάρων του ΚΚΕ από τον Εθνικό Στρατό εωρτάζετο την 29η Αυγούστου κατά τον ίδιο τρόπο πριν την έλευση της 21ης Απριλίου.
  Τον Αύγουστο του 1968 είχε παρευρεθή ο Μακάριος με το καλλιμάρμαρο να σείεται από μία λέξη: ΕΝΩΣΙΣ.
  Αυτοί που « έπεφταν» από ελικόπτερα και επεδείκνυαν τις καταδρομικές τους ικανότητες ήσαν άνδρες των ΛΟΚ.

  Στους εχθρούς και τους εντόπιους γενιτσάρους δεν αρέσει η πολεμική ετοιμότης για προάσπιση του πατρείου εδάφους και την ένοπλο προώθηση ζωτικών συμφερόντων του Έθνους.

  • je ne regrette rien avatar
   je ne regrette rien @ Κραντωρ 23/08/2013 21:17:11

   @ Κράντωρ, άψογος.
   Ε, πρέπει να τα πεί κάποιος...

  • Uncle Stgm avatar
   Uncle Stgm @ Κραντωρ 23/08/2013 23:20:24

   Και μετά, έπεσε απο το ελικόπτερο με αλεξίπτωτο ο Νονιάρας, κραυγάζοντας "μπαίνει ο Μέγας Τράγος, μ' ένα πριόνι".
   Τέλος, η Βανδή με τον Ρουβά κατέβηκαν με σχοινιά.
   Του Κίτς η μάνα κάθονταν...

 9. Γκοτζιλα avatar
  Γκοτζιλα 21/08/2013 09:10:52

  Αυτα ειναι τελειως εκτος γραμμης Σαμαρα. Τα λενε μονο τα μελη των ΑΝΕΛ και του ΛΑΟΣ που βλεπουν, οι πρωτοι, και ειδαν, οι δευτεροι, οτι κλεινει το μαγαζι τους. Η ΝΔ δεν χαριζει τοσο ευκολα ψηφους.

 10. Hawk avatar
  Hawk 21/08/2013 11:34:54

  Αυτή η ξανθιά η στρουμπουλή είναι η γυναίκα του Μιχαλολιάκου?

 11. πολίτης avatar
  πολίτης 21/08/2013 16:24:25

  Τα παιδιά στις φωτό και στις άλλες που κυκλοφόρησαν δεν ξέρουν προφανώς ότι οι Σπαρτιάτες ήταν και λιτοδίαιτοι.
  Και αναφέρω μόνο τους Σπαρτιάτες γιατί το πνεύμα των Αθηναίων ούτε από δίπλα δεν πέρασε.
  Πρώτα ρίχνουμε τα λιπίδια και μετά πιάνουμε τα αθλήματα.
  Άντε, γιατί μας έχουν καταστρέψει την αισθητική.

 12. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 23/08/2013 06:52:23

  Χα χα!

 13. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 23/08/2013 07:03:05

  Είναι κιτς γιατί οι στολές τους είναι της πλάκας, οι πανοπλίες και τα κράνη φθηνές απομιμήσεις απο το μοναστηράκι.

  Αν είχαν καταφέρει να φτιάξουν κανονικά όπλα ακριβώς όμοια με αυτά της αρχαιότητας και κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές κατασκευής θα είχαν καλές πιθανότητες να μην είναι αστείοι.

  Επίσης είναι λίγο γελοίο γιατί υπάρχουν δύο εύσωμες κυρίες και οι άνδρες είναι λαπάδες.

  Τέτοιες εκδηλώσεις δεν κρίνονται απο το αν αυτοί που λαμβάνουν μέρος είναι ρατσιστες ή στενόμυαλοί, κάτι που και αμφισβητήσιμο είναι και δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά. Είναι επιτυχείς ανάλογα με την εικόνα που εκπέμπουν.

  Αν βλέπαμε σαν ζωντανοί θεατές μία ναζιστική παρέλαση το 39 ή 300.000 Βυζαντινών στρατιωτών σε παράταξη προτού εκτστρατεύσουν το 1000 μχ ή έναν θρίαμβο στην ρώμη, μόνο δέος θα αισθανόμασταν ασχέτως που τα άτομα που θα έπαιρναν μέρος σε αυτές τις εκδηλώσεις είχαν μυαλά πιθανόν πολύ χειρότερα απο αυτά των οπαδών του Μιχαλολιάκου.

 14. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/08/2013 07:42:41

  Ναι βρε παιδί μου, ενώ αν καπνίζανε μπάφους σε κατασκήνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συζητούσαν για τα δικαιώματα του gay λαθρομετανάστη κορμοράνου, θα ήταν πολύ προχωρημένοι.

  • Ορέστης Α. avatar
   Ορέστης Α. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/08/2013 20:42:56

   'Οτι και να καπνίζουνε κι ότι κι αν συζητάνε τα φασισταριά, πάντα χοντράνθρωποι και γελοίοι θα είναι

   • Γκοτζιλα avatar
    Γκοτζιλα @ Ορέστης Α. 23/08/2013 21:11:49

    Δηλαδη φασισταριο ειναι ολος ο ΣΥΡΙΖΑ η καποιες απο τις συνιστωσες του, εσωτερικες και εξωτερικες;

  • Άσχετος avatar
   Άσχετος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/08/2013 21:10:55

   Να σου πω την αλήθεια Φαήλο και εγώ θα προτιμούσα τα κουλτουριάρικα κορίτσια του Αλέξη παρά αυτούς τους κρεμανταλάδες. Όσο να'ναι πιο πικάντικη θα ήταν...

  • factorx avatar
   factorx @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/08/2013 22:03:03

   Φαήλο μου τη λες; Θα αποκαλύψω οτι μας καλέσαν σε κατασκήνωση και ποιοί

 15. Κυθηριος avatar
  Κυθηριος 23/08/2013 20:16:15

  Έχεις δίκιο,διπλό το λάθος, ευχαριστώ για τη διόρθωση.

 16. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 23/08/2013 23:17:04

  Είναι κίτς, αλλά τι κίτς; Εξελληνισμένο.
  Του Κίτς η μάνα...

  "Kίτσο, πού είναι τ’ άρματα, τα έρημα τσαπράζια;
  Mάνα λωλή, μάνα τρελή, μάνα ξεμυαλισμένη
  δεν κλαις τα μαύρα νιάτα μου και την παλικαριά μου,
  μόν’ κλαις τα ’ρημα τ’ άρματα, τα έρημα τσαπράζια".

  (άν τους έβλεπε τους μαντραχαλάδες καμμιά Ηπειρώτισσα, όπως η μάνα του Κίτσου Μπότσαρη, για την οποία είναι το τραγούδι, θα τους έρριχνε ένα γερό μπερντάχι ξύλο, μα ένα ξύλο, ξύλο της αρκούδας και με το λουρί της μάνας)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.