Νέο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
με διπλάσιο αριθμό αγώνων και περισσότερη στοιχηματική δράση από ποτέ!
22/09/2015 17:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» με διπλάσιο αριθμό αγώνων και περισσότερη στοιχηματική δράση από ποτέ!

Το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» εμπλουτίζεται και γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ! Με ανανεωμένο κουπόνι, περισσότερους αγώνες και στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι, η νέα εποχή του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» ξεκινά δυναμικά.

Το νέο κουπόνι του «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» έχει τη μορφή μοντέρνου περιοδικού και καλύπτει όλες τις ανάγκες των παικτών,κάνοντας παράλληλα πιο ενδιαφέρουσα την παικτική εμπειρία. Στο εξώφυλλό του παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς αγώνες, ενώ σε ειδική ενότητα περιλαμβάνονται αναλυτικά όλα τα μεγάλα παιχνίδια των δημοφιλέστερων διοργανώσεων για τα οποία παρέχονται και επιπλέον 12 στοιχηματικές επιλογές.

Με την καινούργια του μορφή το νέο κουπόνι γίνεται πιο εύχρηστο από ποτέ. Η κύρια ενότητα περιλαμβάνει διπλάσιους αγώνες σε σχέση με το παρελθόν, οι οποίοι μπορούν να φτάσουν και τους 1500 ανά εβδομάδα με περισσότερες από 80 στοιχηματικές επιλογές στα δημοφιλή παιχνίδια. Παράλληλα έχουν αυξηθεί και τα μονά αποδεκτά παιχνίδια.

To σύνολο της στοιχηματικής προσφοράς είναι διαθέσιμο καθημερινά στην ανανεωμένη ενότητα «Πρακτορείο» στην ιστοσελίδα www.opap.gr, όπως και επίσημη εφαρμογή opapp για κινητά τηλέφωνα.

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.