14/03/2013 18:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο 34άχρονος Νίκος Ανδρουλάκης εξελέγη νέος Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης, ψηφίστηκε από 109 από τους 168 ψηφίσαντες (66%), ενώ υπήρξαν 3 άκυρα. Οι εγγεγραμμένοι ήταν 179.

Eν τω μεταξύ,με την ανάδειξη και των 13 μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες ανασυγκρότησης των οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε παρουσιάσει την πρότασή του για τα 13 μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ είχαν αυτοπροταθεί τρεις ακόμη υποψήφιοι. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της μη εκλογής τριών στελεχών που προτάθηκαν από τον πρόεδρο του Κινήματος, τη θέση των οποίων κατέβαλαν οι τρεις αυτοπροταθέντες, ο ένας εκ των οποίων, ο Αντώνης Σαουλίδης, αναδείχτηκε πρώτος με 61 ψήφους. Ωστόσο, η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των μελών του Οργάνου αθροίζεται στο λεγόμενο «βενιζελικό» μπλοκ. Κανένας πάντως από τους εκλεγέντες δεν συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους από το 1/3 του συνόλου των μελών του Οργάνου. Ισχυρή είναι επίσης η παρουσία στελεχών από τη Βόρεια Ελλάδα.

 

 

Η σύνθεση του Πολιτικού Συμβουλίου, κατά σειρά κατάταξης βάσει σταυροδοσίας έχει ως εξής:

 

Αντώνης Σαουλίδης 61

Παναγιώτης Αλαμάνος, Θάνος Μωραΐτης 60

Τόνια Αντωνίου 58

Νάντια Γιαννακοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης 56

Χαρά Κεφαλίδου 55

Μιχάλης Καρχιμάκης 54

Φώφη Γεννηματά 53

Κυριάκος Πιερρακάκης 46

Βασίλης Κεγκέρογλου 43

Κώστας Μπελτεγρής 41

Πάρις Κουκουλόπουλος 40

 

Δεν εξελέγησαν οι:

 

Χρήστος Παπαστεργίου 37

'Ασπα Παπαηλιού 31

Συλβάνα Ράπτη 23

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.