Με νέο σκίτσο επανήλθε στο Facebook ο Αρκάς
26/06/2015 16:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με νέο σκίτσο επανήλθε στο Facebook ο Αρκάς

Έπειτα από το διαδικτυακό «Bullying» που δέχθηκε

Έπειτα από το διαδικτυακό «Bullying» που δέχθηκε για ένα σκίτσο που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές ο Αρκάς επανήλθε στο μεσημέρι της Παρασκευής στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα, με ένα νέο σκίτσο.


Μπορεί η σφοδρή επίθεση για το σκίτσο που ανέβασε -με έναν άντρα να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα»- να τον ανάγκασε να διακόψει τη λειτουργία της σελίδας του, αλλά οι μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα και η στήριξη που δέχθηκε από τους πολίτες, οδήγησαν στην επαναφορά του facebook του γνωστού σκιτσογράφου.

«Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς», αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Twitter, πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε.

Χρησιμοποιώντας τα hashtag #arkas, #Free_Arkas και #Je_Suis_Arkas, οι χρήστες του Twitter έκαναν, μεταξύ άλλων, λόγο για δείγμα βαρβαρότητας.

«Από το καθεστώς της Β. Κορέας που ζούμε δε γλίτωσε ούτε ο Αρκάς», «Μετά τον Αρκά, σειρά έχει ο Arrow, ο Flash και ο Captain America, ως εκπρόσωποι των καπιταλιστών», «Τον Αρκά ρε; Τι σωκρατική μύγα σας τσίμπησε;», είναι τρία ενδεικτικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Το νέο σκίτσο που «ανέβασε» ο Αρκάς


Η σελίδα στο facebook


Το σκίτσο που προκάλεσε αντιδράσεις

protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμητρα Μ. avatar
    Δήμητρα Μ. 24/09/2015 00:23:17

    Ο Ταύρος: "Τα μόνα που αξίζουν στη ζωή είναι το σεξ κι ο ύπνος." | Η Αγελάδα: "Ναί, αλλά προσπάθησε να μην τα κάνεις ταυτόχρονα." ~Arkas - The Original Page

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.