Με ανασυγκρότηση της ομάδας τους προειδοποιούν οι «Πυρήνες»
26/08/2014 17:55
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με ανασυγκρότηση της ομάδας τους προειδοποιούν οι «Πυρήνες»

Ότι δεν σκοπεύουν να απολογηθούν στο πλαίσιο της δίκης που είναι σε εξέλιξη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού αναφέρουν, σε κείμενό τους που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, τα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», τα οποία, παράλληλα, προειδοποιούν με ανασυγκρότηση της ομάδας τους.

Το κείμενο φέρει τον τίτλο «οπλίζοντας την άρνηση» και υπογράφεται από τα φυλακισμένα μέλη της τρομοκρατικής ομάδας.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου, «δεν έχουμε ανάγκη λοιπόν να “υπερασπιστούμε” ατομικά τον εαυτό μας με προσωπικές “απολογίες”. Ό,τι είπαμε ισχύει και ο πόλεμος συνεχίζεται…».

Αναφέρει δε, αιτιολογώντας την άρνησή τους να αποληγηθούν στο δικαστήριο για τις παράνομες πράξεις τους ότι «για αυτό δεν έχουμε να πούμε τίποτα στο δικαστήριο παρά μόνο να δηλώσουμε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ και να στηρίξουμε με όλη την δύναμη και την καρδιά μας ΟΛΕΣ τις επιθέσεις της Σ.Π.Φ. για τις οποίες κατηγορούμαστε. Οι επιθέσεις αυτές είναι κομμάτι του εαυτού μας και ο εαυτός μας είναι κομμάτι των επιθέσεων».

Πηγή: ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.