Μαζιώτης: «Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται»
21/07/2014 15:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαζιώτης: «Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται»

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι η ανάκριση του Νίκου Μαζιώτη στον 27ο ανακριτή.

Ο Ν. Μαζιώτης ανακρίθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού όπου μεταφέρθηκε από τον «Ευαγγελισμό» το Σάββατο. «Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Άλλοι πρέπει να απολογηθούν, αυτοί που ευθύνονται για την πολιτική γενοκτονία της κρίσης. Ο επαναστατικός αγώνας παλεύει για την ανατροπή του πολιτικοκοινωνικού συστήματος», είπε ο Μαζιώτης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ενώ πρόσθεσε πως «δε θέλω να δώσω απαντήσεις».

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των ρώτησαν για την κατάσταση της υγείας του και τους απάντησε ότι πονάει, αλλά νιώθει λίγο καλύτερα.

Ωστόσο εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το τι λέγεται και γράφεται για αυτόν. Σχετικά με το τι επαγγέλλεται ο Μαζιώτης επανέλαβε αυτό που είπε και το Σάββατο ότι δηλαδή είναι επαναστάτης.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 21/07/2014 20:34:25

    Καλύτερα που δεν απολογούνται για να μην ακούμε ξανά τις ίδιες αριστερίστικες αερολογίες .Αυτές που λένε για να καλύψουν την γκακστερική τους δράση .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.