Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας (αριστερά) , ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας (στη μέση)  και ο τέως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, επιχειρηματίας, Βασίλης Χήτος (δεξιά)
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας (αριστερά) , ο δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας (στη μέση) και ο τέως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, επιχειρηματίας, Βασίλης Χήτος (δεξιά)
09/06/2015 18:11
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαγευτική συναυλία στο σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων

Μία μαγευτική μουσική βραδιά στα σπλάχνα του σπηλαίου Περάματος οργάνωσε στις 26 Μαΐου ο δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Η αίθουσα ανακτόρων του σπηλαίου πλημμύρισε από τις θεσπέσιες μελωδίες του Συνόλου Εγχόρδων της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Cantus.

Την καινοτόμα ιδέα είχε καταθέσει τον περασμένο Νοέμβριο ο τέως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, Βασίλης Χήτος (ΝΔ), προτείνοντας η εκδήλωση να καθιερωθεί ως συμβολικός πόλος ετήσιας συνάντησης του πολιτισμού με τον τουρισμό.

Ο δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου της πόλης, Κώστας Γκόγκος, υιοθέτησαν ανεπιφύλακτα την πρόταση και στήριξαν θερμά την προσπάθεια υλοποίησής της, αδιαφορώντας αν αυτή διατυπώθηκε από το χώρο της αντιπολίτευσης.

Το πρωτοποριακό εγχείρημα στέφθηκε από επιτυχία και τέθηκε πλέον η βάση να καθιερωθεί ως θεσμός κάθε Οκτώβριο.

Ο ενθουσιασμός που προκλήθηκε και οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν σχετικά με τα αναμενόμενα οφέλη για την πόλη επιβεβαιώνουν πως όλα μπορούν να γίνουν, αν υπάρχει διάθεση συνεργασίας και παρακάμπτονται οι άγονες παραταξιακές διαφορές ή όποιες μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Αξίωμα που, προφανώς, δεν βρίσκει εφαρμογή μόνο στο πεδίο της Αυτοδιοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.