Μήνυμα της ΝΔ για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
24/03/2014 18:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήνυμα της ΝΔ για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

"Ενωμένοι και αποφασισμένοι, με πίστη στην Πατρίδα μας και εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους μας, οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε"

«Η διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, εκπέμπει διδάγματα πίστης, εθνικής αυτοπεποίθησης και εθνικής αξιοπρέπειας. Διδάγματα αγώνα για εθνική ελευθερία, οικονομική ανάταξη και κοινωνική συνοχή.

Αυτό τον αγώνα συνεχίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Αγώνα για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να τραβήξει, και πάλι, μπροστά. Απελευθερωμένη από τις αγκυλώσεις του χτες και αισιόδοξη για τις προοπτικές του αύριο.

Ενωμένοι και αποφασισμένοι, με πίστη στην Πατρίδα μας και εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους μας, οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Το αποδείξαμε πολλές φορές στη μακραίωνα Ιστορία μας.

Το αποδεικνύουμε και τώρα.

Η χώρα βγαίνει οριστικά από την κρίση για να γίνει πιο ισχυρή από ποτέ.

Η Ελλάδα κερδίζει το μέλλον που δικαιούται».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. η Dimi avatar
    η Dimi 25/03/2014 09:43:11

    ".. τώρα, επομένως εγώ, ο Μπαράκ Ομπάμα, πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δυνάμει της εξουσίας που έχει ανατεθεί σε μένα από το Σύνταγμα και τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφασίζω να ανακηρύξω την 25η Μαρτίου του 2014, Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας: Εθνική Ημέρα εορτασμού της Ελληνικής και Αμερικανικής Δημοκρατίας. Καλώ τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών να τιμήσει την ημέρα αυτή με κατάλληλες τελετές και δραστηριότητες." (απόσπασμα) Ομιλίας Μπαράκ Ομπάμα, για την 25η Μαρτίου: "Παραμένει ισχυρή η φιλία ΗΠΑ - Ελλάδας." πηγή: MSN Ειδήσεις/Πολιτική

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.