Μέχρι 7 ημέρες στο ράφι το παστεριωμένο γάλα
31/03/2014 00:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μέχρι 7 ημέρες στο ράφι το παστεριωμένο γάλα

Ημερομηνία λήξης στις 7 ημέρες από την ημερομηνία παρασκευής του, θα έχει το παστεριωμένο γάλα, σύμφωνα με τη νέα διατύπωση της επίμαχης διάταξης του πολυνομοσχεδίου, που ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης.

Άλλες νομοτεχνικές βελτιώσεις που ανακοίνωσε ο κ. Χατζηδάκης, αφορούν την αναλυτική διατύπωση του ορισμού των «λογοτεχνικών βιβλίων» που διατηρούν την ενιαία τιμή βιβλίου, τη μείωση σε τρεις (και όχι «τουλάχιστον τρεις») των τουριστικών περιοχών στις οποίες θα εφαρμοστεί πιλοτικά η κυριακάτικη εργασία για 52 Κυριακές το χρόνο.

Επίσης, ανακοινώθηκαν βελτιώσεις για την κατάργηση του ερωτηματολογίου που όφειλε να καταθέσει ο διακινητής τσιμέντου προκειμένου να μην το αποθηκεύσει σε κέντρο διανομής (αντικαθίσταται με υπεύθυνη δήλωση), την κατάργηση της ηλεκτρονικής καταχώρησης απορρυπαντικών, την άρση του περιορισμού των εταιρειών να μην αυξάνουν την τιμή πώλησης των προϊόντων τους ενόψει του επικείμενου κώδικα δεοντολογίας που θα ρυθμίζει τα θέματα προστασίας του καταναλωτή κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. riot avatar
    riot 31/03/2014 05:54:44

    Και τώρα ο Γιάννης ο Στουρνάρας θα παρακαλεί τους Τροϊκανούς να δεχθούν την αλλαγή και να πάρουμε την δόση. http://www.capital.gr/News.asp?id=1984503

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.