19/04/2013 16:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κύπρος: Καμιά κουβέντα για το Κυπριακό, όσο διαρκεί η οικονομική κρίση

Η Λευκωσία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί να αρχίσει διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού τους προσεχείς μήνες, εφόσον δεν διευθετηθεί πρώτα η οικονομική κατάσταση.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ , χαρακτήρισε επικίνδυνη την τουρκική θέση, η οποία, όπως είπε, βρίσκει απήχηση και σε άλλες χώρες, ότι επίλυση του Κυπριακού τώρα θα αποφέρει οικονομικά οφέλη. Όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για λύση του Κυπριακού, είπε, θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους τέτοιες σκέψεις.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 20/04/2013 10:29:08

  "Κύπρος: Καμιά κουβέντα για το Κυπριακό, όσο διαρκεί η οικονομική κρίση"

  Πάρα πολύ σωστή θέση!
  Ακούω κάποιους πανίβλακες στην Ελλάδα που θεωρούνται μάλιστα σοβαροί και πραγματιστές να λένε και αυτοί ότι η κρίση στην Κύπρο είναι ευκαιρία για λύση στο κυπριακό.
  Και βέβαια είναι ευκαιρία αλλά οπωσδηποτε όχι για μας. Εμάς δεν μας πιέζει ο χρόνος. Η λυπριακή δημοκρατία είναι νόμιμο και αναγνωρισμένο απόλον τον πλανήτη κράτος. Το τουρκικό έκτρωμα στον Βορά δεν είναι τίποτα. Εμείς δεν έχουμε λόγο να βιαζόμαστε.

  Αλλά αυτοί οι "πραγματιστές" στην πατρίδα μας, με προβληματίζουν πιο πολύ. Πραγματισμός είναι καταρχήν να αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις στο περιβάλλον σου και μετά να απαντάς στις προκλήσεις που αυτό παρουσιάζει ανάλογα.
  Πείτε μου, είναι δείγμα σωστής επικοινωνίας με το περιβάλλον να εκλαμβάνεις ότι η σχέση μας με την τουρκία έχει να κάνει με "αγαπούλες και φιλάκια και λόγια γλυκά"????
  Απλά πανίβλακες. Ή προδότες. Τελικά πάντα εκεί καταλήγουμε. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά τις καταστάσεις είσαι ανίκανος και βλάκας. Αν τις αντιλαμβάνεσαι σωστά αλλά κάνεις τα αντίθετα, προδίδεις τα συμφέροντα των ελλήνων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.