Κωλοτούμπα Χαϊκάλη για τα 5.000 ευρώ
22/12/2014 18:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κωλοτούμπα Χαϊκάλη για τα 5.000 ευρώ

Υποστήριξε ενώπιον των μελών της επιτροπής της Βουλής ότι είχε δανείσει τον Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ προκειμένου, ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος να κάνει χρηματιστηριακή συναλλαγή, και όχι για λογαριασμό του, και ότι του επέστρεφε τμηματικά το ποσό αυτό.

To δράμα της Ελλάδας και του ελληνικού κοινοβουλίου, σφραγίζεται αυτές τις ημέρες από μια κωμωδία που δεν έχει τέλος. Ο ευτελισμός του κοινοβουλευτισμού έχει πλέον και πρόσωπο, αυτό του Παύλου Χαϊκάλη και βεβαίως του κόμματός του. Δεν πέρασαν ούτε 48 ώρες από τότε που ο Χαϊκάλης μόνος του ομολόγησε ότι έδωσε 5.000 ευρώ στον Αποστολόπουλο για να παίζει σε ξένα χρηματιστήρια, κι ότι του έφερε και τόκο 500 ευρώ σε ένα μήνα, δηλαδή πάνω από 100% τόκο σε ένα χρόνο, σήμερα τα πήρε πίσω. Κι επειδή είναι καλός κωμικός ηθοποιός, νομίζει ότι με το να κάνει πιρουέτες και κωλοτούμπες θα πάρει και το Όσκαρ πολιτικής ανοησίας.

Σήμερα λοιπόν έδωσε άλλη εκδοχή της υπόθεσης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποστήριξε ενώπιον των μελών της επιτροπής της Βουλής ότι είχε δανείσει τον Γιώργο Αποστολόπουλο 5.000 ευρώ προκειμένου, ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος να κάνει χρηματιστηριακή συναλλαγή, και όχι για λογαριασμό του κ. Χαϊκάλη, και ότι του επέστρεφε τμηματικά το ποσό αυτό.

Σημειωτέον ότι η Βουλή κάλεσε τον Παύλο Χαϊκάλη να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής έπειτα από αίτημα της Φωτεινής Πιπιλή. Ερώτημα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι για ποιο λόγο χρήματα επεστράφησαν στον βουλευτή από τον κ. Αποστολόπουλο.

«Ήταν χρήματα από δάνειο με τόκους ή από επένδυση σε χρηματιστήριο του εξωτερικού, μέσω παρένθετου προσώπου»; Και αυτό το ερώτημα τίθεται με δεδομένη τη ρητή απαγόρευση (ν. 3213/2003) στους εν ενεργεία βουλευτές να κάνουν χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Φοβούμενος ο Χαϊκάλης ότι μπορεί να πάει μέχρι και φυλακή άρχισε να τραυλίζει ότι δάνεισε στον Αποστολόπουλο. Δηλαδή αυτός που δεν είχε καθόλου λεφτά, που είχε οικονομικά προβλήματα δάνεισε στον μπατίρη τον Αποστολόπουλο για τον οποίον κανείς δεν ήξερε πώς ζει και ποιο είναι το εισόδημά του.

Και για να του δώσει τόσα λεφτά προφανώς τον εμπιστευόταν, ήταν άλλωστε δεξί χέρι του αρχηγού. Αλλά ο Χαϊκάλης και η παρέα των ψεκασμένων δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν ξεφτιλιστεί σε πανελλαδική, μπορεί και παγκόσμια κλίμακα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι έχουν εκτεθεί στα μάτια του ελληνικού λαού και πλέον θα τους βλέπουν στο δρόμο και θα τους ρίχνουν... ροχάλες.

Τέτοια γελοιότητα δεν έχει ξαναϋπάρξει. Τέτοιος περιφερόμενος θίασος, τέτοιο μπουλούκι θα ζήλευαν και οι καλύτεροι θεατράνθρωποι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο μικρός Νικόλας avatar
  Ο μικρός Νικόλας 22/12/2014 18:32:48

  Και να έγινε χρηματιστηριακή συναλλαγή, κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να το παραδεχτεί, γιατί έχουν (καλούς) δικηγόρους :).

 2. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 22/12/2014 19:30:41

  Και πως ξέρουμε ότι η "χρηματιστηριακή συναλλαγή" δεν ήταν να δανείσει ο "δανειολήπτης" κάποιον φουκαρά με επιτόκιο ..."Γενικών Αποθηκών" ή "Ατττικάτ"; Χαρτιά, χαρτιά να δούμε - πινάκιο χρηματιστηριακής πράξης. Με λόγια και μάλιστα "κατάθεση ανωμοοτί" (απατώμαι;), χτίζεις ανώγεια και κατώγεια.

 3. Chr avatar
  Chr 22/12/2014 22:23:55

  100% ο Αποστολόπουλος μεσολάβησε σε μαγικά με το δάνειο του.Για αυτό ήταν δανεικά και αγύριστα ,χωρίς κραυγές . Εδώ συμμετείχε σε συσκέψεις με τον ΓΑΠ για το μνημόνιο,το οποίο υπουργοί δεν το είχαν διαβάσει,εκεί θα κόλωνε? Πάντως από αστέρες τώρα που έρχονται Χριστούγεννα σκίζουμε ,από δώρα πάσχουμε !

 4. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/12/2014 23:00:45

  Καραμπινάτη τοκογλυφία.

 5. Eva avatar
  Eva 25/12/2014 10:07:22

  Πόσο άραγε κόστιζε προ κρίσης ακίνητο το οποίο αποδίδει σήμερα μίσθωμα 500 ευρω μηνιαίως. αφαιρουμένων των ενφια. χαρατσιών. συντήρησης, και απωλειών ενοικίων?? Τους ιδιοκτήτες ακινήτων τους τιμωρήσαμε, τους τοκογλύφους βουλευτές θα τους αφήσουμε έτσι??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.