Κάλεσμα Μαζιώτη για ένοπλη έφοδο σε Βουλή, υπουργεία και τράπεζες
28/05/2015 16:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάλεσμα Μαζιώτη για ένοπλη έφοδο σε Βουλή, υπουργεία και τράπεζες

Ένοπλη έφοδο για την κατάληψη της Βουλής, υπουργείων, τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος ζητεί ο Νίκος Μαζιώτης σε κείμενό του που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το ηγετικό στέλεχος του Επανασταστικού Αγώνα σημειώνει ότι η μόνη λύση είναι η κοινωνική επανάσταση και ζητεί από τους συντρόφους του να υπονομεύσουν και να σαμποτάρουν την επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές, ώστε να ανατραπεί η κυβέρνηση.

Κατά τον Μαζιώτη, η επικείμενη συμφωνία «επισφραγίζει την εδώ και καιρό προαναγγελθείσα υποχώρηση της κυβέρνησης και θα αποτελέσει την αρχή του τέλους, της ούτως ή άλλως λαβωμένης συναίνεσης και ανοχής αλλά και την αρχή της πολιτικής χρεοκοπίας της, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε όσοι πραγματικά επιδιώκουμε την ανατροπή και την επανάσταση».

«Αυτή την περίοδο», σημειώνει, «μια στρατηγική των επαναστατών και του κινήματος, θα ήταν να υπονομεύσουν και να σαμποτάρουν τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, πράγμα που θα οδηγούσε στην αστάθεια, στην υπονόμευση και στην ανατροπή της κυβέρνησης αλλά και στην χρεοκοπία του κράτους και του συστήματος, ως ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της επαναστατικής προοπτικής».

naftemporiki.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.