Θα απαντήσει ο δήμαρχος Ελληνικού για το τι συνέβη και μια οικογένεια έχασε το παιδάκι της;
28/04/2014 19:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα απαντήσει ο δήμαρχος Ελληνικού για το τι συνέβη και μια οικογένεια έχασε το παιδάκι της;

Όπως αποκαλύπτεται, η εν λόγω επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς άδεια και εκατοντάδες παιδάκια ήταν επί μήνες στην κυριολεξία στον αέρα...

Τον Χρήστο Κορτζίδη, δήμαρχο Ελληνικού, τον έχουμε μάθει για τους αγώνες του -με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ- κατά της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου και ότι ήθελε να το μετατρέψει σε λαχανόκηπους. Επίσης είναι γνωστός για τις... αριστερές ευαισθησίες του που πάντα εκπορεύονται από τη γραμμή που δίνει η Κουμουνδούρου.

Τώρα θα τον μάθουμε καλύτερα κι από το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ που βρισκόταν στην περιοχή του και στο οποίο χάθηκε ένα παιδάκι 13 ετών ενώ η αδερφή του βρίσκεται στην εντατική. Το δυστύχημα το ξέρουμε όλοι και είναι από αυτά που λες ότι είναι τόσο κρίμα να χάνονται ζωές, ειδικά παιδιών με τέτοιο τρόπο. Λέγεται ότι ένα μπουρίνι πήρε το φουσκωτό που ήταν μέσα τα παιδιά, τα σήκωσε στον αέρα και χτυπήθηκαν άσχημα κατά την πτώση.

Όπως αποκαλύπτεται, όμως, η εν λόγω επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς άδεια και εκατοντάδες παιδάκια ήταν επί μήνες στην κυριολεξία στον αέρα.

Ποια λέτε ότι ήταν η απάντηση του δημάρχου Ελληνικού κ. Κορτζίδη;

Εμείς ως Δήμος, αυτό που είμαστε σε θέση να σας γνωρίσουμε είναι ότι:

1. Η εταιρεία «Happy Fun ΕΠΕ» είχε ζητήσει με την από 10-10-2013 αίτησή της, την παραχώρηση χώρου στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Κύπρου.

2. Το δημοτικό συμβούλιο με την 299/30-10-2013 ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την παραχώρηση - εκμίσθωση του χώρου που αιτήθηκε από την εταιρεία.

3. Στις 15-11-2013 υπογράφηκε συμφωνητικό εκμίσθωσης του χώρου μεταξύ Δήμου και Εταιρείας

4. Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το Δήμο.

Και το ερώτημα είναι ένα: Πώς ο δήμος το άφησε να λειτουργήσει αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά; Και αφού έχει υπογράψει συμβόλαιο εκμίσθωσης ποιος εισέπραττε επί μήνες το μίσθωμα;

Υπάρχουν επίσης καταγγελίες ότι ο χώρος που λειτουργούσε το λούνα παρκ ήταν χαρακτηρισμένος ως... ρέμα. Πώς δόθηκε άδεια;

Θα απαντήσει ο δήμαρχος Ελληνικού για το τι συνέβη και μια οικογένεια έχασε το παιδάκι της;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tpe avatar
  tpe 29/04/2014 09:57:25

  Ο συγκεκριμένος απίθανος τύπος αντί να παραιτηθεί κι αυτός κι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο μας περνάνε για μπούφους... Το τι είναι ο καθένας βέβαια, το ξέρουμε. Ελπίζω να φανεί και στις επόμενες εκλογές.

 2. h.p. avatar
  h.p. 29/04/2014 22:57:46

  ετσι ειναι δινουμε ευκολα αδειες χωρις ελεγχο για μετρα ασφαλειας και ανυπαρκτους ελεγκτικους μηχανισμους προσλαμβανουμε και τυχαρπαστους λαθροεισβολεις χωρις γνωση και εχεις θανατηφορα αποτελεσματα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.