Θαυμάστε τον κύριο Χριστόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ και του ... Καμίνη
23/04/2014 13:27
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θαυμάστε τον κύριο Χριστόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ και του ... Καμίνη

Ο κ. Χριστόπουλος που προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για την μουσουλμανική μειονότητα είχε βάλει ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια»!!!...

Ίσως μερικοί δεν έχουμε καταλάβει ότι ο κύριος Δημήτρης Χριστόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου είναι παράλληλα και καθηγητής ελληνικού Πανεπιστημίου. Πληρώνεται στο Πάντειο για να διδάσκει τα παιδιά μας και προφανώς να τους λέει για τη μειονότητα στη Θράκη που είναι ένα «συμπαγές τουρκικό πράγμα».

Ο κ. Χριστόπουλος είναι σύζυγος της δημοσιογράφου Μαριλένας Κατσίμη, η οποία είχε συστήσει την αλήστου μνήμης «γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ μαζί με τον νυν διευθυντή του «Κόκκινου», Δ. Αρβανίτη. Και για να μην ξεχνάμε πρόκειται επίσης για τον άνθρωπο που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, του οποίου είναι στενός φίλος.

Ο κ. Χριστόπουλος λοιπόν που προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για την μουσουλμανική μειονότητα είχε απασχολήσει και πριν από 5 χρόνια την κοινή γνώμη.

Τον Μάιο του 2009, ως επίκουρος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου ο κ. Χριστόπουλος έβαλε ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές του Παντείου «τον Ιησού σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια».

Το θέμα δόθηκε στους φοιτητές τον Φεβρουάριο εκείνης της χρονιάς στο πλαίσιο του μαθήματος «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία».

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία της εποχής, η πλειονότητα των φοιτητών αιφνιδιάστηκε από το θέμα, αλλά έπρεπε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις και τις φαντασιώσεις ίσως του καθηγητή.

Διαβάζοντας τα τρία θέματα που τους έδωσε προς εξέταση ο καθηγητής, διαπίστωσαν ότι και το τρίτο είχε να κάνει και πάλι με τον Ιησού Χριστό, αφού αφορούσε το βιβλίο του Αυστριακού σκιτσογράφου Γκέρχαρντ Χάντερερ στο οποίο μεταξύ άλλων ο Ιησούς εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο καθηγητής ζητούσε από τους εξεταζόμενους φοιτητές να σχολιάσουν στη συνέχεια τις διάφορες παραμέτρους που έθετε.

Συγκεκριμένα, το γραπτό θέμα που δόθηκε στους φοιτητές για γραπτές εξετάσεις στο μάθημα «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία» ανέφερε τα εξής:

«1ο ΘΕΜΑ: Ένα έργο του εικαστικού καλλιτέχνη φίλου σας John Φιστίκη αποκαθηλώνεται από την έκθεση σε μια μικρή ελληνική πόλη διότι ο δήμαρχος της πόλης αυτής θεωρεί ότι το έργο αυτό “θίγει τα ιερά και τα όσια του λαού του”. Ο πίνακας αυτός αναπαριστά τον Ιησού σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια.

Ο φίλος σας, ανερχόμενος ζωγράφος -πλην όμως ακόμη πτωχός και άρα μη δυνάμενος να προσλάβει κάποιο γνωστό ποινικολόγο- έμαθε ότι φέτος παρακολουθήσατε στο Πάντειο το μάθημα “Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία” και ζητά να πάτε στη δίκη του ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο John διώκεται, ανάμεσα στα άλλα, για παραβίαση του άρθρου 198 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο προβλέπει… πως με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο τον Θεό, και του επόμενου άρθρου 199 που προβλέπει πως “όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση δύο ετών”. Ο John, όπως κάθε άνθρωπος, φοβάται να περάσει δύο χρόνια φυλακή.

Α. Αποφασίζετε ότι θα πάτε και ετοιμάζετε, την προηγούμενη της δικάσιμου, αυτά που πρόκειται να πείτε περιορίζοντάς τα στις 700-800 λέξεις το μέγιστο, καθώς ξέρετε ότι δεν θα σας δοθεί παραπάνω χρόνος.

Β. Αποφασίζετε ότι δεν θα πάτε επειδή δεν συμφωνείτε να υπερασπίσετε τον φίλο σας και του εξηγείται τους λόγους πάλι σε 700-800 λέξεις το μέγιστο. Να αναπτύξετε ή το Α ή το Β».

Αλλά και στο τρίτο θέμα, την ίδια μέρα, γινόταν αναφορά σ’ ένα κόμικς που είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων αφού παρουσίαζε τον Ιησού Χριστό και ως χρήστη ναρκωτικών. Ο καθηγητής Δημήτρης Χριστόπουλος έθετε τους κάτωθι προβληματισμούς προς τους φοιτητές:

«3ο ΘΕΜΑ: Το βιβλίο “Η ζωή του Ιησού” του Αυστριακού Χάντερερ.

Α. Κατάσχεται σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, διότι παρουσιάζει τον Χριστό να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Β. Στη συνέχεια το Εφετείο αθωώνει τον συγγραφέα και τον εκδότη του βιβλίου επαναφέροντάς το στην κυκλοφορία.

Γ. Μετά την αθωωτική απόφαση ο εκδότης, για να διαφημίσει το έργο του, στήνει γιγαντοαφίσες έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, στις οποίες παρουσιάζεται ο Ιησούς στις επίμαχες σκηνές.

Σχολιάστε τα Α, Β και Γ».

Αυτός λοιπόν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής είπε για την Σαμπιχά Σουλεϊμάν: «Δύσκολα θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με ένα πρόσωπο που στο χώρο της μειονότητας της Δυτικής Θράκης εκφράζει η υποψηφιότητα από το Δροσερό Ξάνθης που ευτυχώς αποσύρθηκε».

Για την υποψηφιότητά του δήλωσε: «Στο ψηφοδέλτιο αυτό μπήκα με συγκεκριμένη αποσκευή στα μειονοτικά θέματα. Χαίρομαι διότι η αποσκευή αυτή εκτιμήθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και συνοψίζεται σε: διμέτωπο αγώνα ενάντια στους εθνικισμούς -ελληνικό και τουρκικό-, αλλά πρωτίστως στο δικαίωμα των ανθρώπων να αυτοδιατίθενται σε όποια εθνική κοινότητα θέλουν, χωρίς να αυτό να απειλεί τη θέση τους στην πολιτική κοινότητα του ελληνικού λαού.

»Από τη στιγμή που η ελληνική πολιτική στη Θράκη άλλαξε και από πολιτική διακρίσεων έγινε "ισονομία – ισοπολιτεία" οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, "πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών". Με το "γένος" δεν τα πάω καλά, όχι διότι δεν μου αρέσει το Πατριαρχείο αλλά διότι είμαι πολίτης ενός νεωτερικού σύγχρονου κράτους. Έτσι νομίζω τουλάχιστον».

Ο Δ.Χριστόπουλος δηλώνει ότι δούλεψε για να αποσυρθεί η υποψηφιότητα και εξηγεί: «Ένα πράγμα είναι να λέει ένας αριστερός μειονοτικός της Θράκης ότι "δεν είμαι μουσουλμάνος διότι είμαι άθεος" και άλλο να λέει η κυρία ότι "με καταπιέζει ο τουρκικός εθνικισμός". Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει την απλή αλλά κρίσιμη διαφορά που καθιστά κάποιους μειονοτικούς σύμβολα έκφρασης συντροφικής συνύπαρξης και αλληλεγγύης και κάποιους άλλους (κάποιες εν προκειμένω) δούρειους ίππους του ενός εθνικισμού στον άλλον».

Ο κ. Χριστόπουλος κατηγορήθηκε ότι προωθεί την επικίνδυνη θεωρία για αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάννης και με επιστολή του στο tovima.gr απάντησε:

«Κύριε Διευθυντά

Σημερινή ανάρτηση στον διαδικτυακό σας τόπο http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=588640 σχετικά με δηλώσεις μου αναφορικά με την μειονοτική υποψηφιότητα που αποσύρθηκε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τιτλοφορείται «Δ. Χριστόπουλος: ανοίγει θέμα Συνθήκης της Λωζάννης».

Από πουθενά στις δηλώσεις μου που αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν προκύπτει πεποίθησή μου πως τάχα ανοίγει θέμα Συνθήκης της Λωζάννης. Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα ζητήματα των μειονοτήτων υποστηρίζω το ακριβώς αντίθετο: ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και είναι πολλαπλώς επισφαλές να τεθεί.

Η άποψη μου, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά μου στα οποία το δημοσίευμα αναφέρεται, είναι το ελληνικό κράτος με τις πολιτικές που ακολούθησε ως το 1990 δημιούργησε ένα "συμπαγές τουρκικό πράγμα" το οποίο κατόπιν προσπαθεί να διασπάσει. Η θέση αυτή δεν ανοίγει κανένα θέμα Συνθήκης της Λωζάννης όπως πολύ συχνά είχα την ευκαιρία να επισημαίνω στο πλαίσιο της ως σήμερα ακαδημαϊκής μου διαδρομής και το κάνω και σήμερα..

Παρακαλώ λοιπόν για την άμεση αναδημοσίευση της παρούσας επιστολής.

Ευχαριστώ.

Δημήτρης Χριστόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Παντείου, υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ

Η Νέα Δημοκρατία

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μείζον θέμα προκύπτει για το ΣΥΡΙΖΑ από την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Χριστόπουλου στο Ευρωψηφοδέλτιό του.

Ο κ. Χριστόπουλος, με διαδοχικές παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ, αποδομεί τις πάγιες εθνικές μας θέσεις, και απροκάλυπτα αμφισβητεί την ίδια τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Συγκεκριμένα, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι σε ερώτηση για τον «εθνικό αυτοπροσδιορισμό της μειονότητας» δήλωσε ότι η μειονότητα μπορεί να αυτοχαρακτηρίζεται όπως αυτή επιθυμεί, υιοθετώντας επί της ουσίας την πάγια θέση της Άγκυρας. Ο κ. Χριστόπουλος προχώρησε περισσότερο, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να κατηγορήσει την Ελλάδα για την απαγόρευση της χρήσης του όρου «τουρκικός» για τα σωματεία της μειονότητας.

Σε άλλη παρέμβασή του ο κ. Χριστόπουλος στο xanthipress δηλώνει το απίθανο:

«Από τη στιγμή που η ελληνική πολιτική στη Θράκη άλλαξε και από πολιτική διακρίσεων έγινε «ισονομία – ισοπολιτεία» οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, «πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών».

Σε τρίτη παρέμβασή του ο κ. Χριστόπουλος στο tvxs κατηγορεί την (μέχρι χθες) συνυποψήφιά του ως φορέα του «Ελληνικού εθνικισμού» λόγω της δήλωσής της ότι δεν αυτοπροσδιορίζεται ως Τουρκάλα.

Σύμφωνα με όσα ορίζει η Συνθήκη της Λωζάννης, στη Θράκη δεν υπάρχει ούτε «τουρκικό πράγμα», όπως ισχυρίζεται ο κ. Χριστόπουλος, ούτε κάποια «εθνική μειονότητα», παρά μόνο θρησκευτική μειονότητα.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να επιδείξει θεσμική ευθύνη και άμεσα να πάρει θέση: Αδειάζοντας αμέσως τον κ. Χριστόπουλο και αποσύροντας την υποψηφιότητά του.

Διαφορετικά, κάθε λεπτό που περνά και ο κ. Χριστόπουλος παραμένει υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνειδητά, υιοθετεί τις ανιστόρητες και επικίνδυνες θέσεις του».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. iconology2009 avatar
  iconology2009 23/04/2014 13:53:24

  Βρείτε μου 1-ολογράφως:έναν-έστω μόνο έναν, όχι δύο, έναν μόνο από όσους είχε ο Παπανδρέου στην αυλή του-το ξαναγράφω: έναν μόνο, συμβιβάζομαι και μισό, μισοί είναι άλλωστε όλοι τους- που να ήταν αξιόλογος, αληθινά αξιόλογος. Από τον πρώτο εκείνο σύμβουλο του, το Γρηγόρη Βαλλιανάτο, μέχρι αυτό το απίθανα απερίγραπτο φρούτο της Παντείου-αν ήμουν Υπουργός Παιδείας θα την έκλεινα αυτή τη σχολή: όλοι οι "καθηγητές" εκεί μέσα είναι βλήτα, από Σημίτη άρξασθε-όλοι λοιπόν οι σύμβουλοι και συνεργάτες αυτού του απίθανου ανδρείκελου ήταν ένας κι ένας για τις χωματερές της Ρένας Δούρου της Κουμουνδούρου, τις αντιμνημονιακές.

  • ο εμπεσών εις τους ληστάς avatar
   ο εμπεσών εις τους ληστάς @ iconology2009 23/04/2014 15:51:26

   Για το τι εστί Πάντειος και τι κλίμα επικρατεί εκεί, σας παραπέμπω στο "Καθ' εαυτόν" του Χ. Γιανναρά, όπου εξιστορεί τις περιπέτειές του με το εκεί "προοδευτικό" (τρομάρα τους) κατεστημένο. Για τους νεώτερους που δε θυμούνται την υπόθεση εκλογής του Γιανναρά στην Πάντειο τη δεκαετία του 80.

  • Naruto avatar
   Naruto @ iconology2009 23/04/2014 16:41:25

   Η παροιμία λέει ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ .Προφανως το ένα μεγάλο κακο δεν ακολουθούσαν μόνο τα γνωστά μικρά που αναφέρεις αλλά και πολλά μικρότερα κακάκια που ξεφυτρώνουν κάθε μέρα .Φιλε iconology κάποιος πρέπει να τραβήξει το καζανάκι.

  • loyal subject avatar
   loyal subject @ iconology2009 25/04/2014 01:17:27

   Μακαρι - μακαρι να γινει αυτο. θα ηταν προσφορά ανεκτίμητη στην ιστορία και το έθνος. Να κλείσει η παντειος. μια κομματικη/αβυσσαλέα επιχορηγουμενη σχολή ειναι..

 2. Ionas avatar
  Ionas 23/04/2014 15:34:40

  θα μπορούσε ο Χριστόπουλος να θέσει π.χ το θέμα; Στην φωτογραφία βλέπετε το σ. Μπρέζνιεφ να φιλάει στο στόμα το σ. Χόνεκερ. Το μέλος του Π.Γ. σ. Αντιδρασόφ θεώρησε τη φωτο απρεπή και κατηγόρησε τους συντρόφους για κρυφό ομοφυλοφιλικές τάσεις. Πάραυτα παραπέμφθηκε σε δίκη όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του. (από Σιβηρία έως εκτέλεση) Σαν νεος δικηγόρος καλείστε να τον υπερασπιστείτε . κλπ κλπ κλπ

  • m.s avatar
   m.s @ Ionas 23/04/2014 18:19:52

   Εγώ πάντως θα έβαζα το ίδιο θέμα , αλλά με τον Μωάμεθ στη θέση του Χριστού και θα ζητούσα από τους μαθητές να απαντήσουν στα παρακάτω ερωτήματα Α. θα προλάβαινε ο καλλιτέχνης να φτάσει σε δίκη και, αν έφτανε , θα ήτανε σε θέση να καταλαβαίνει τι του γίνεται; Β. α) σε πόσες ώρες από την δημοσίευση του έργου του πιστεύετε ότι θα έφταναν τα πρώτα μουσουλμανικά όρκ έξω από το σπίτι του; β) αν κάποια τρέλα της στιγμής , ή μια παροδική άνοια σας οδηγούσε να υπερασπιστείτε με λόγια τον καλλιτέχνη , τι θα λέγατε στα αφρίζοντα μουσουλμανά ; (700-800 λέξεις δεν πιστεύω ότι θα προλαβαίνατε να πείτε , αλλά λέμε τώρα)

   • Knight_Templar avatar
    Knight_Templar @ m.s 24/04/2014 15:22:12

    Κορυφαίο σχόλιο!

   • Μάκης Αμπατζής avatar
    Μάκης Αμπατζής @ m.s 26/04/2014 14:22:55

    Φίλε , ....τά' παιξα από τα γέλια.

    Τι ...κορυφαίο; ..... Έβερεστ και .. βάλε το σχόλιό σου.

 3. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 23/04/2014 16:44:57

  Επαναστάτες με κρατικό μισθό. Θαυμάστε τους.Δεν απορώ γιατί ο Σύριζα ήταν καθηλωμένος στο 3%.Και εκεί θα επιστρέψει σύντομα

 4. Α.Κ. avatar
  Α.Κ. 23/04/2014 18:49:46

  Για όσους δε γνωρίζουν ή δε θυμούνται, η ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» ήταν εκείνη που συνέταξε τον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, ο οποίος υιοθετήθηκε αυτούσιος από τον Ραγκούση (Ν.3838/10) και κρίθηκε αντισυνταγματικός (πολιτογράφηση αλλοδαπού στα 5 χρόνια, υποχρέωση αιτιολογίας στην απόρριψη της πολιτογράφησης, κτήση της ιθαγένειας από τα παιδιά των μεταναστών με απλή δήλωση κλπ.).

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Α.Κ. 24/04/2014 18:27:33

   Ακριβώς. Αυτηνής της ΜΚΟ ήταν πρόεδρος ο διαβόητος Αλιβιζάτος, που συνέταξε τον «νόμο»-έκτρωμα για λογαριασμό του σουβλατζή της Πάρου. Τον αναφέρω κι αυτόν γιατί υπάρχουν και εθνομηδενιστές άλλων αποχρώσεων που τον λιβανίζουνε, ακόμα κι εδώ μέσα.

 5. panas avatar
  panas 23/04/2014 19:59:05

  Εντάξει οι ερωτήσεις. Το θέμα είναι ποιες είναι οι σωστές απαντήσεις σύμφωνα με το εθνικό και ευρωπαικό δίκαιο. Τι ισχύει τελικά;

 6. Παύλος avatar
  Παύλος 23/04/2014 20:21:51

  Από χρόνια - όταν εξέφραζε το 4,5% - είχα αποκαλέσει "ΠΑΠΑΔΙΑ"( *) αυτόν το Συνασπισμό (αλήθεια, μπορεί κανείς να φανταστεί κάποια διαστροφή, που να μην την έχει εγκολπωθεί;) Ας είναι καλά τα πιο σάπια απομεινάρια του βαθέως ΠΑΣΟΚ, που μετακόμισαν σ' αυτόν, βρίσκοντας στέγη συνέχισης του ..."θεάρεστου" έργου τους και του δίνουν άνθηση! (*) παπαδιά= πατήρ πάσης διαστροφής.

  • Χρήστος avatar
   Χρήστος @ Παύλος 24/04/2014 18:29:02

   Είναι γνωστό οτι η αμοιβάδα δημιουργεί εγκολπώσεις για να τραφεί με αυτά που βρίσκει κοντά της.

 7. sofokles avatar
  sofokles 23/04/2014 22:57:32

  Oσο για την Πάντειο μην εκπλήσεστε.... πέφτουν στους ζουλού ενας βρετανός ενας γερμανός και ένας έλληνας. Ο αρχηγός τους λέει: πείτε μου ένα μέρος απο το τόπο σας, και αν το ξέρω θα φύγετε ζωντανοι. πάει ο γερμανος: "Βερολίνο, bmw, Τοίχος, κλπ". Αρχηγός: δεν ξέρω τπτ. φάτε τον. πάει ο βρετανός: "Τάμεσης, bigben, london..." αρχηγός: δεν ξέρω τπτ. φάτε τον. πάει κ ο έλληνας... τι να πει κ αυτός..."Ελλάδα, Αθήνα, Ακρόπολη........" Αρχηγός: "Συγγρού? Χαμοστέρνας? Πάντειος?? Η κόρη μου!!!!!"

 8. Ραβινος avatar
  Ραβινος 24/04/2014 08:07:20

  Δυστυχη Ελλαδα τι σου'μελλε να παθεις με τους διαφορους Χριστοπουλους που φυτρωνουν σαν τα ζιζανια μεσα στα βαμβακοχωραφα τα ποτισμενα με αιμα και ιδρωτα της εθνικης συνειδησης και του αισθηματος της πατριδας .Που βρεθηκαν τοσοι ανεγκεφαλοι 'συμπατριωτες' δημοσιοβολεμενοι,παρασιτοτροφουμενοι να στηριξουν ενα συνονθυλευμα πολιτικου συριζοκομματος της παλαβης αριστερας και να το αναδειξουν με την ψηφο τους αξιωματικη αντιπολιτευση ειναι αξιο ψυχιατρικης διατριβης και ισως φιλοσοφικης διαστροφικης αναλυσης απο τον Γιανναρα.Δυστυχως ειμαστε υποχρεωμενοι να ασχοληθουμε με περιπτωσεις τυπου Χριστοπουλου για να συγκρατησουμε οτι μπορουμε στις γνωσεις μας απο τις διαστρεβλωσεις που κανει το καθηγητικο κατεστημενο τυπου Παντειου που θα το συνοδευει παντα απαξιωτικα το σκανδαλο Μεταξοπουλου κλπ.Οταν ο Χριστοπουλος της αριστερης θολοκουλτουρας διατεινεται οτι δεν μπορει να συνυπαρξει με μια αυτοπροσδιοριζομενη Ελληνιδα Ρομα μουσουλμανα το θρησκευμα επειδη του χαλαει το μοτο του συμπαγους τουρκικου μορφωματος της μειονοτητας της Ελληνικης Θρακης που εχει στο μυαλο του και ταυτοχρονα προβαλλει το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου των κατοικων της Θρακης τοτε αυτοδιαψευδεται και καθισταται καταγελαστος καθε νοημονος συμπατριωτη εκτος βεβαιως των Τσιπριστων-Λαφαζανιστων της συριζοπαρεας που κακη τη μοιρα ελαχε να ταλανιζουν την Ελλαδα σ'αυτες τις δυσκολες στιγμες που περναει.Ειθε να ανοιξει τα μυαλα και τα ματια του αυτος ο ερημος ''σοφος '' λαος και καταδικασει στις επερχομενες εκλογες αυτους τους γελοιους που τροφοδοτουν εθνικιστικες αποσχιστικες τασεις της '' συμπαγους τουρκογεννους ''κατα την αποψη τους μειονοτητας και να τους στειλει εκει που ανηκουν δηλαδη στο 4 % της ελασσονος μειονοτητας του σταλινικου νεοκομμουνιστικου απολιθωματος που χαρακτηριζει {δυστυχως } ενα τμημα του Ελληνικου λαου.

 9. βαγγέλας avatar
  βαγγέλας 24/04/2014 19:27:18

  Κε Χριστόπουλε ενημερώσατε τους Πομάκους και τους Ρομά ότι είναι Τούρκοι; Δε σας άκουσαν οι αμόρφωτοι; Άντε, με το καλό να επαναφέρετε τις μπάρες ώσπου να συμμορφωθούν...

 10. ΤΑΚΗΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ 24/04/2014 23:49:44

  Τι κουταμαρες κανει ενας ανθρωπος για λιγη δημοσιοτητα. Στην Ελλαδα πρεπει παραυτα να επαναφερθει ο εξοστρακισμος μπας και ησυχασουμε απο τα διαφορα νουμερα

 11. glykerios avatar
  glykerios 03/05/2014 17:22:10

  Μη ξεχνάτε το παιδί κατάγεται από το χωριό του εφιάλτη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.