#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/01/2014 14:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η «επαναστατική κυβέρνηση» του ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον στρατό !!!

[caption id="attachment_241913" align="alignleft" width="600" caption="«Ψυχή Βαθιά»"][/caption]

Από τη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με την αποκάλυψη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για το ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Φρίκη  προκαλεί η  αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας (Πρώτο Θέμα) ότι ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει «επαναστατική κυβέρνηση» που θα καταργήσει τον στρατό, θα ιδρύσει «λαϊκή πολιτοφυλακή», θα φορολογήσει τους Έλληνες με 75% και θα αντικαταστήσει   την Αστική Δημοκρατία, με τη «σοσιαλιστική δημοκρατία των εργαζομένων».

Αντί για διαγραφή και καταδίκη της πολυπληθούς τάσης του ΣΥΡΙΖΑ  από όλα τα όργανα του κόμματός του, ο «Ευρωπαίος» κ. Τσίπρας επιλέγει την συμπόρευση μαζί τους, αγκαλιάζοντας τις αδιανόητες θέσεις τους, που ούτε ακόμα και ο αιμοσταγής δικτάτορας Εμβέρ Χότζα  δεν μπορούσε να διανοηθεί!

Η  «κομμουνιστική τάση» του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται  σε όλα τα όργανα του κόμματος, αντί να αποδοκιμαστεί, να απομονωθεί και να διαγραφεί αυτομάτως, αγκαλιάζεται  δημοσίως από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον Γραμματέα του κόμματος κ. Βίτσα και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Λαφαζάνη. Για να μαθαίνουν οι Έλληνες,  στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται:

Άμεση «Κοινωνικοποίηση» του τραπεζικού συστήματος και όλων των μεγάλων ιδιωτικών (και δημόσιων επιχειρήσεων) και σταδιακή «κοινωνικοποίηση» των μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων.
Κοινωνικοποίηση της μεγάλης ιδιοκτησίας γης.
Νομοθέτηση του εργατικού ελέγχου στις επιχειρήσεις από εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές εργαζόμενων.
Κατάργηση του  στρατού και αντικατάστασή του από «οργανωμένο δημοκρατικά ένοπλο λαό».
Κατάργηση της αστυνομίας και αντικατάστασή της από «λαϊκή πολιτοφυλακή», ελεγχόμενη από τις μαζικές οργανώσεις.
Αναστολή  κάθε δαπάνης για τον στρατό.
Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%.
«Απαλλοτρίωση» των μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών Υγείας και κατάργηση της ιδιωτικής Παιδείας, Υγείας και Ασφάλισης.
Ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών θα αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα. Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη.
Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.
Ο μισθός των δημοσίων υπαλλήλων να είναι συνδεδεμένος με το μισθό του βιομηχανικού εργάτη.
Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.
Σύγκρουση με την καπιταλιστική ΕΕ και τους θεσμούς της και αναπόφευκτα, την έξοδο από αυτή.
Κοινωνικοποίηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και απόδοση του εξοπλισμού τους για ελεύθερη χρήση στις κάθε είδους ενώσεις των εργαζόμενων πολιτών.

Οι θέσεις αυτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνες για την ίδια τη Δημοκρατία! Ο ελεύθερος δυτικός κόσμος αυτά τα ζητήματα τα έχει λύσει προ πολλού, τοποθετώντας τα στο περιθώριο της Ιστορίας.

Ο κ. Τσίπρας έχει πρόβλημα. Κάθε λεπτό που περνάει και ανέχεται τα στελέχη αυτά να πλαισιώνουν τις υψηλότερες θέσεις του κόμματός του, κάθε λεπτό που περνάει και αυτές οι θέσεις ισχυροποιούνται εντός ΣΥΡΙΖΑ, πιστοποιούν αυτό που φοβόμαστε. Ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι απλώς περιθωριακές και επικίνδυνες. Είναι θέσεις ισχυρές και οικείες εντός ΣΥΡΙΖΑ που δεν τολμά ο κ. Τσίπρας ούτε καν να τις αποκηρύξει!».

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 13/01/2014 14:45:55

  Ἀντί γιά ἀστυνομία,''λαϊκή πολιτοφυλακή'' ἐλεγχόμενη ἀπό τίς μαζικές ὀργανώσεις.
  Κατάργηση τοῦ στρατοῦ καί ἀντικατάστασή του ἀπό ''οργανωμένο δημοκρατικά ένοπλο λαό''...
  Δημοκρατική νομιμοποίηση τῆς ἀριστερῆς τρομοκρατίας...
  Τό μόνο ''λογικό'' μέτρο πού ἀναγγέλουν,εἶναι ἡ φορολόγηση μέ 75%.
  Ἀφοῦ θά ἔχουμε φύγει ἀπό τό εὐρώ,εἴτε λίγα εἴτε πολλά θά μᾶς παίρνουν,δέν θά ἔχει καμμία σημασία,ἀφοῦ δέν θά 'χουν ἀξία...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Κυθήριος 13/01/2014 18:56:36

   Κωμικοτραγικό το λιγότερο.

 2. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 13/01/2014 14:50:46

  Α ρε φούστη , θα ξανακαταταγώ στο στρατό , μόνο και μόνο για να ακούσω τους φαντάρους να με φωνάζουν "σύντροφε ανθυπολοχαγέ!"

  Και βέβαια, λαική παρέμβαση στην παιδεία , το Πυθαγόρειο Θεώρημα θα διδάσκεται σωστά σαν:

  Το τεσσαράγωνο της αποκατιανής τεντώστρας ορθοστεκούμενου τριγώνου, πατσίζει με τη σούμα των τεσσαράγωνων των δύο παϊδιών που στέκονται σούζα και βαριούνται κατακούτελα!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΣΤΕΛΙΟΣ 13/01/2014 18:56:54

   Έγραψες!

 3. Eva avatar
  Eva 13/01/2014 15:23:32

  Καλό κείμενο για να τσιμπήσει ο σύριζα τίποτα ψήφους απο αριστερά, (τώρα που εξασφάλισε και τις ψήφους των ομοφυλόφυλων στον Πειραιά)

  Θα ξινίσουν όμως οι ανακυκλωμένοι πρασινοφρουροί ψηφοφόροι-μ αυτό
  το σύνδεση μισθού ΔΥ με το μισθο του εργάτη...αλλά αφού θα προσληφθούν όλοι στο δημόσιο δεν πειράζει, κάλλιο 5 και στο χέρι.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ Eva 13/01/2014 18:04:14

   Θα φοβηθούν μήπως χρειαστεί να δουλέψουν!

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Eva 15/01/2014 13:50:21

   Οχι τιποτε αλλο, θα γεμισουμε...γιουσουφακια!

 4. Ernestos Blackrock avatar
  Ernestos Blackrock 13/01/2014 16:07:03

  Αυτά τα θέματα πρέπει να τα αναδεικνύει η ΝΔ συνεχώς. Οι αφελείς πρέπει να τα μαθαίνουν αυτά. Να μην ξεχνάμε τι λέει για το μεταναστευτικό... "κλείσιμο στρατοπέδων συγκέντρωσης" "• Τη διευκόλυνση της οικογενειακής επανένωσης. Οι μετανάστες «κατηγορούνται» συχνά ότι κερδίζουν στην Ελλάδα χρήματα που τα στέλνουν στο εξωτερικό. Η επανένωση θα αντιστρέψει την τάση αυτή. Επιπλέον, η παρουσία και των δύο γονέων θα λειτουργήσει υποστηρικτικά ως προς το ελληνικό δημόσιο σχολείο. Τέλος, η στήριξη του οικογενειακού δεσμού θα αποτελέσει μέσο αποτροπής φαινομένων νεανικής παραβατικότητας σε βάρος (και) ελλήνων." !!!!!!!!!!!!!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ernestos Blackrock 13/01/2014 18:58:41

   Έλα μου που είτε κοιμόμαστε με τα τσαρούχια και μας νοιάζει μόνο η τσέπη μας είτε δεν μας νοιάζουν οι ανακοινώσεις της ΝΔ ότι και να λένε. Είπαμε: Έλληνες μόνο στο όνομα πλέον. Στην ψυχή ολίγοι...

 5. George Ν avatar
  George Ν 13/01/2014 16:51:42

  "Φορολόγηση όλων των Ελλήνων με 75%" Αυτό πάντως μοιάζει πιό λογικό από την φορολόγηση ανύπαρκτου εισοδήματος :-)

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ George Ν 13/01/2014 18:59:44

   Την είπες την εξυπνάδα σου; Αν ποτέ σου ζητήσουν 75% από όσα βγάζεις να τη θυμηθείς και να μην αγανακτήσεις...

 6. Αλέξανδρος avatar
  Αλέξανδρος 13/01/2014 16:55:08

  Κοινωνικοποίηση των αδέσποτων (νηστικων) για να εκτιουν την ποινή τους οι εχθροί του λαού. Μπορεί και να τρελαθουν οι Ελληνες και να τους ψηφίσουν.

 7. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 13/01/2014 19:01:19

  Σιγά βρε παιδιά! Μόνο 100 χρόνια πίσω είναι οι άνθρωποι. Δε μας γυρίζουν στην εποχή των σπηλαίων. Απλά θέλουν εμφύλιο.

 8. Nik avatar
  Nik 14/01/2014 15:48:45

  Πολύ θα ήθελα να δω αντιδράσεις αυτών που θα τους δημεύσουν τον λογαριασμό και μετά θα τους βάλουν σε στρατιωτικές μονάδες κλπ κλπ. Το **** σταυρίδι θα πηγαίνει σύννεφο.

 9. Δικηγόρος avatar
  Δικηγόρος 14/01/2014 17:28:51

  1) Αν η κοινωνικοποίηση των ζημιών του τραπεζικού συστήματος είναι δημοκρατικό μέτρο που εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο, η κοινωνικοποίηση ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος γιατί είναι σατανικό μέτρο και όχι δημοκρατικό στο τετράγωνο;

  2) Αυτή την "Αστική Δημοκρατία" που σχεδιάζεται να καταλυθεί με την επαναστατική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που την έχετε δει στην σημερινή εποχή και ιδίως στην Ελλάδα, ρε παιδιά; Για να καταλυθεί κάτι δεν πρέπει πρώτα να υπάρχει;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.