#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/11/2013 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατηγορεί το left.gr για γκεμπελικές μεθόδους

Για γκεμπέλικες μεθόδους κατηγορεί η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  την ιστοσελίδα left.gr, η οποία πρόσκειται στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΑΠ, το left.gr προσπάθησε να υποβαθμίσει την σημερινή κινητοποίηση της στα Προπύλαια επιλέγοντας ένα "απομονωμένο" φωτογραφικό καρέ  ώστε να φανεί αδύναμη η κινητοποίησή για το άνοιγμα των πανεπιστημίων.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα: Η προσπάθεια υποβάθμισης της σημερινής κινητοποίησης στα Προπύλαια από το διαδικτυακό φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ left. σκόνταψε στα αντανακλαστικά των Δαπιτών.  Η ενορχηστρωμένη επίθεση της αριστερής μονταζιέρας κόπηκε στην «προβολή», αποτυπώνοντας την σκόπιμη αντίδραση της ιντερνετικής συνιστώσας, που με γκεμπελικές τακτικές επενδύει εμμονικά στην αποσύνθεση των Πανεπιστημίων. Η επιλογή ενός απομονωμένου φωτογραφικού καρέ έγινε βούτυρο στο ψωμί για την ΔΑΠ, απαντώντας  με άμεση ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της προπαγάνδας που θυμίζει άλλες εποχές και χώρες. Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν έγινε, αφού με κάποιο τρόπο έπρεπε να καλυφθεί το βουβό κλίμα της αντισυγκέντρωσης των 40 σκόρπιων ατόμων του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alex avatar
  alex 22/11/2013 20:39:55

  pseft.gr ...

 2. Συριζαλβανία του Χότζα avatar
  Συριζαλβανία του Χότζα 22/11/2013 23:06:18

  Στην προπαγάνδα οι αριστεροφασίστες δεν παίζονται! Μπράβο στη ΔΑΠ που τους ξεσκέπασε!

 3. Dimos avatar
  Dimos 23/11/2013 09:25:38

  Είναι τραγικό σε αυτή τη χώρα να ασχολούμαστε με προπαγανδιστικές φωτογραφίες, με παιδάκια των κομματικών γραφείων που προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί είναι πιο πολλοί και οι άλλοι πιο λίγοι.
  Τα προβλήματα της Ελλάδας είναι τεράστια και τις ειπτώσεις θα τις υποστούν σκληρά όλοι: και οι "δεξιοί" και οι "αριστεροί" , και αυτοί που νομίζουν ότι παριστάνοντας τους σκληρούς διαπραγματευτές θα βρούν λύση, αλλά και αυτοί που νομίζουν ότι πλεον χώρες σαν την Ελλάδα θα μπορούν να κρύβονται πίσω από τις πλάτες προστατών και λέγοντας σε όλα ναι, θα την βγάζουν καθαρή. Πέρα από τα οικονομικά, καθημερινά προβλήματα, η Ελλάδα έχει τεράστιο πρόβλημα προσανατολισμού. Και αυτό επειδή δεν έχουν καταλάβει, τόσο οι πολιτικές δυνάμεις όσο και οι οικονομικές ελίτ, ότι η συμμετοχή στην ΕΕ δεν εξελλίσσεται πλέον με τους όρους που ίσχυαν στο παρελθόν. Δηλαδή οι έλληνες νομίζουν ότι μετέχουν σε μια ένωση ισοτιμίας, ορθολογισμού, ευμάρειας και κυρίως ανθρωπισμού, έτσι όπως αυτός αναδείχτηκε με τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μαι τέτοια ένωση δεν υφίσταται πια. Η ΕΕ, πιεζόμενη από τις 3 υπαρκτές υπερδυνάμεις του πλανήτη (ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα), προσπαθεί να διατηρήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει για να παραμείνει ως 4ος πλανητικός παίκτης. Για να το καταφέρει, αποβάλλει τα ποιοτικά "βαρίδια" του παρελθόντος της και προσπαθεί να μοιάσει σε ποσοτικά χαρακτηριστικά, σε αυτές τις υπερδυνάμεις. Εμείς, νομίζουμε ακόμη ότι μετέχουμε σε μια Ευρώπη πολιτισμού και δικαιωμάτων, αγνοώντας ότι η Ευρώπη έχει κάνει τη μεγάλη στροφή, προσπαθώντας να παρακολουθήσει αυτές τις τρείς δυνάμεις. Για πολλούς και σύνθετους λόγους, η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει αφού η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μόλις η ουκρανική ολιγαρχία (η οποία ήθελε να ανεξαρτητοποιηθεί από την ρωσική κηδεμονία μέσω ΕΕ) αντιλήφθηκε τι την περιμένει αν αποστασιοποιηθεί από τη Μαμά Ρωσία, ακύρωσε την προγραμματισμένη συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ (ήταν στις 28 Νοεμβρίου), λες και ακύρωσε κάποιο ραντεβού για σινεμά.
  Οι εξελίξεις τρέχουν τόσο γρήγορα και αλλάζουν τόσο ραγδαία, που μερικές φορές μένει κανείς άφωνος. Και αντί στην Ελλάδα να συζητούμε για όλα αυτά που συμβάινουν γύρω μας, σε έναν κόσμο ασταθή και άρα επικίνδυνο, ασχολούμαστε με το αν οι ΔΑΠίτες ήταν περισσότεροι στις φωτογραφίες από τους Συριζαίους και τους Κνίτες. Αντί να συζητάμε για ουσιώδη θέματα, για να καταλάβουμε τι και αν μπορούμε να διατηρηθούμε σαν κράτος και να υφίστανται πανεπιστήμια σε λίγα χρόνια, καθόμαστε και ασχολούμαστε με παιδάκια που βγάζουν φωτογραφίες το ένα το άλλο... Τραγωδία.

  • Αντίθεσις avatar
   Αντίθεσις @ Dimos 23/11/2013 17:31:36

   Πολύ εύστοχο το σχόλιο σας. Τα παιδιά των νεολαιών που μετράνε ποιος έχει περισσότερα άτομα στις φωτογραφίες των συγκεντρώσεων απέχουν -δυστυχώς- έτη φωτός από τον πραγματικό κόσμο εκεί έξω και τα όντως τρομακτικά προβλήματα. Φίλη μού διηγήθηκε την εξής σημερινή ιστορία.

   Έξω από πολυτελές, εορταστικώς στολισμένο κατάστημα πώλησης καλλυντικών σε θεωρούμενη εύπορη περιοχή μεγάλου αστικού κέντρου στέκεται υπερήλικος κυρία με οξεία αυχενοΘωρακική κύφωση, η οποία προσπαθεί με την ισχνή φωνή της να πωλήσει μολύβια έναντι 10 ευρωλεπτών το τεμάχιο "για να πάρει τα φάρμακά της". Αν και η τιμή είναι εξόχως δελεαστική, ελάχιστες και ελάχιστοι φαίνονται πρόθυμοι να την συνδράμουν και οι περισσότεροι εξ αυτών των ελαχίστων αρνούνται μάλιστα να παραλάβουν το μολύβι που μόλις αγόρασαν. Στη θέα των δεκάδων διαβαίνοντων ατόμων που δεν ανταποκρίνονται στο ασθενικό κάλεσμά της η κυρία επαναλαμβάνει "Ελλάς το μεγαλείο σου, να μην έχουν οι άνθρωποι που περπατάνε στην (το όνομα συνοικίας παραλείπεται) ούτε 10 λεπτά..." Η φίλη, συγκινημένη από την περίπου μάταιη προσπάθεια της υπερηλίκου, επιχειρεί να συζητήσει για λίγο μαζί της. Μαθαίνει λοιπόν ότι η κυρία έχει 400 ευρώ σύνταξη εκ των οποίων πρέπει να πληρώσει 200 για το ενοίκιο της κατοικίας της και τα υπόλοιπα δεν επαρκούν για τρόφιμα και αγορά του φαρμάκου για την στεφανιαία νόσο από την οποία επίσης πάσχει και το οποίο τιμάται 37 ευρώ. Η πρόταση που κάνει η γνωστή μου να πάει η κυρία σε κάποιο ιδιόκτητο σπίτι της στην επαρχία, ώστε να μην πληρώνει ενοίκιο και να έχει χαμηλότερο κόστος ζωής, απορρίπτεται. Η υπερήλικος είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής, δεν έχει οποιαδήποτε περιουσία σε επαρχία, αλλά και να είχε θα της είχε ήδη κατασχεθεί όπως έγινε και με τη μοναδική της, κληρονομημένη εκ του πατρός της, οικία στην οποία είχε ζήσει όλη της την προηγούμενη ζωή. Τα χρέη της πτωχευμένης επιχείρησης ηλεκτρικών ειδών του νεκρού πλέον συζύγου της προς το δημόσιο οδήγησαν στην κατάσχεση της κατοικίας της. Βλέπετε ενώ οι βουλευτές σχίζουν τα ιμάτιά των για τη μη κατάσχεση της πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες, κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά στο γεγονός ότι το δημόσιο δεν διαθέτει ανάλογες ευαισθησίες.

   Ας πάψουν λοιπόν οι ανόητες αντιπαραθέσεις παιδιών του κομματικού θερμοκηπίου για τα ανούσια. Ας οργανώσουν αθόρυβα ενέργειες αλληλεγγύης και βοήθειας γύρω των. Ας οδηγήσουν το πάθος και ας εξωτερικεύσουν την ενεργητικότητα της ηλικίας των σε θετικούς διαύλους.

 4. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 23/11/2013 17:51:02

  Εύστοχα καί τά δύο σχόλια.
  Dimos καί Αντίθεσις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.