Ηχηρή απάντηση στον Κουφοντίνα
12/03/2014 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ηχηρή απάντηση στον Κουφοντίνα

Ηχηρή απάντηση στον Κουφοντίνα αλλά και σε όσους επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις του μέσα από το βιβλίο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», έδωσαν οι συγγενείς των θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης, με εκδήλωση καταδίκης του εκδοτικού οργανισμού Λιβάνη που εξέδωσε το πόνημα του αρχιεκτελεστή. Η εκδήλωση έγινε στο Free thinking zone, το μοναδικό βιβλιοπωλείο που δεν θα πουλήσει το βιβλίο του τρομοκράτη.

«Μπήκαμε σε ένα λεωφορείο να πάμε σχολείο και ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι ο πατέρας μας είχε πέσει θύμα επίθεσης. Πήγαμε στον Ευαγγελισμό και η μητέρα μας, αφού μας αγκάλιασε, μας είπε πολύ απλά ότι ο πατέρας μας δεν κατάφερε να ζήσει», είπε ο Κ. Μπακογιάννης.

Και συνέχισε: «Δεν τα λέω αυτά, γιατί διεκδικώ ούτε διεκδικούμε σε καμία περίπτωση το μονοπώλιο του πόνου. Αισθάνομαι μια μεγάλη κοινωνική ευθύνη, διότι δεν θέλω να ξαναπάω σε άλλη κηδεία. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια πάνω στα φέρετρα και αυτή είναι η αλήθεια».

Κανείς βέβαια δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί εκδίδεται ένα βιβλίο που είναι ιδιαίτερα προκλητικό και ασεβές απέναντι στους νεκρούς. Όπως και κανείς δεν απαντά ποιοι θα μοιραστούν τα λεφτά από τις πωλήσεις του βιβλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βιεννεζος avatar
    Βιεννεζος 12/03/2014 17:12:36

    Ως πότε πια σε αυτόν τον τόπο θα τα ξεσκίζουμε όλα στο μόνομα της ασυδοσίας.....ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.