26/11/2013 18:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση του ΕΟΦ στον ΣΥΡΙΖΑ λαϊκίστικες κατηγορίες περί επικίνδυνων φαρμάκων

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις λαϊκίστικες κατηγορίες περί επικίνδυνων φαρμάκων, εξαπέλυσε ο ΕΟΦ και σε δηλώσεις του ο πρόεδρος, Δ. Λιντζέρης υπογράμμισε ότι η πιστοποίηση του ΕΟΦ για τα φάρμακα είναι δείκτης υψηλής ασφάλειας και προστασίας του πολίτη. Οι εγκρίσεις και οι έλεγχοι πραγματοποιούνται, όπως επισημαίνει, με αμιγώς επιστημονικούς όρους, απόλυτα εναρμονισμένους με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

«Μοναδικός γνώμονας των αποφάσεων του ΕΟΦ είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Ως εκ τούτου τα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ φάρμακα -πρωτότυπα και γενόσημα- είναι απολύτως ασφαλή και αξιόπιστα», τονίζει ο κ. Λιντζέρης και προσθέτει ότι τη φαρμακευτική πολιτική δεν την υπαγορεύουν οι ανάγκες των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά αυτές των πολιτών.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΟΦ σημειώνει ότι η δημόσια υγεία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, ούτε να υπόκειται σε πολιτικές σκοπιμότητες και καταλήγει λέγοντας πως «οι ενστάσεις, ακόμη και καταγγελίες, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία, την αξιοπιστία και φερεγγυότητα του ΕΟΦ, εάν δεν εξυπηρετούν ανομολόγητες επιδιώξεις, είναι τουλάχιστον άστοχες και αστήρικτες».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.