17/07/2013 16:01
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εξουδετερώθηκε ύποπτος φάκελος στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Εξουδετερώθηκε παγιδευμένος φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό που εντοπίστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών στην Ευελπίδων, περίπου στις 14:00.

Ο παγιδευμένος φάκελος είχε ως αποστολέα τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και ως παραλήπτη το Πρωτοδικείο Αθηνών στο κτίριο 6 των δικαστηρίων. Οι υπάλληλοι του δικαστηρίου αντιλήφθηκαν ότι ο φάκελος ήταν ύποπτος και κάλεσαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που έθεσαν εκτός λειτουργίας τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που εξουδετερώθηκε στο κτίριο 6 του Πρωτοδικείου Αθηνών ήταν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κολλημένος πάνω σε χαρτόνι στο οποίο ήταν τυπωμένη η φράση«Λευτεριά στον Κώστα Σακκά».

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από μπαταρία, καλώδια, διακόπτη πυροδότησης και για εκρηκτική ύλη περιείχε μικροποσότητα πυρίτιδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο φάκελος στον οποίο ήταν τοποθετημένος ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν ήταν ίδιος με αυτόν που είχε αποστολέα τον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και είχε εντοπιστεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

Ο παγιδευμένος φάκελος που εντοπίστηκε σήμερα είχε σύμφωνα με πληροφορίες σταλεί από την Αθήνα.

Τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού ερευνώνται διεξοδικά από την αστυνομία.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.