«Ελλάς, Ευρώπη, Δημοκρατία» από χιλιάδες Ελληνες
03/07/2015 22:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Ελλάς, Ευρώπη, Δημοκρατία» από χιλιάδες Ελληνες

Χιλιάδες πολίτες, κρατώντας πανό και σημαίες συμμετείχαν στη συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, που διοργάνωσε η πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη», στο Καλλιμάρμαρο καλώντας τον κόσμο υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χιλιάδες φωνές υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη

«Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε τον λαό είμαστε εδώ για να πούμε ένα "Ναι" που θα απομονώσει τους Καμμένους και τους Κασιδιάρηδες» τόνισε ο δήμαρχος των Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, λέγοντας ότι «μας σέρνουν να ψηφίσουμε σε ένα δημοψήφισμα κατασκευασμένο χωρίς το χρόνο να ετοιμαστούμε και να συζητήσουμε ψύχραιμα μεταξύ μας. Να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα ακαταλαβίστικο. Δεν τόλμησαν ούτε το ερώτημα να θέσουν ξεκάθαρα».

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε επίσης ότι οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον πρωθυπουργό, «γιατί μας μιλάνε για συντάξεις και μισθούς και ξέρουν ότι τον άλλον μήνα δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Λένε ότι θα κλείσουν τη συμφωνία μέσα σε 48 ώρες τη στιγμή που δεν έχουν συνομιλητές. Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε από τον Κύριο Τσακαλώτο ότι τελεσίγραφο πράγματι υπήρξε αλλά όχι από τους Ευρωπαίους αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλουμε ένα άλλο μέλλον για τα παιδιά μας, θέλουμε την Ευρώπη, θέλουμε το ευρώ, θέλουμε τη χώρα μας μέσα στο Ευρώπη», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Χιλιάδες φωνές υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη

Νωρίτερα, ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας άνοιξε τη συγκέντρωση λέγοντας: «Δεν πιστεύω στις συνωμοσίες, δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες είναι εναντίον της Ελλάδας, ότι θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη, απλά αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Είναι λοιπόν ευκαιρία να τους πούμε... Είμαστε Ευρωπαίοι... ΝΑΙ».

Χιλιάδες φωνές υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη

«Τη Δεύτερα θα είμαστε όλοι εδώ, και εγώ και εσείς και αυτοί που είναι στο Σύνταγμα. Και ίσως αυτό είναι ένα δείγμα ότι ωριμάζουμε και μπορούμε να κάνουμε δυο συγκεντρώσεις τη ίδια στιγμή και να στέλνουμε διαφορετικό μήνυμα», δήλωσε ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος.

Την Κυριακή ψηφίζουμε να μείνουμε Ευρώπη ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πύρρος Δήμας, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλης ανέφερε «Ναι στο ευρώ , Ναι στην Ευρώπη».

Πηγή: Εθνος, imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΜ avatar
  ΚΜ 05/07/2015 03:01:30

  Τυχόν ψήφος στο ΝΑΙ δεν μας καθιστά ομοίους ή συνοδοιπόρους των Καμινομπουτάρηδων, των φιλελέδων, των γερμανόφιλων και όποιων αλλωνών προκρίνουν κι εκείνοι το ΝΑΙ για τους δικούς τους λόγους. Η ψήφος στο ΝΑΙ αποσκοπεί στην μη αυτοκτονία, ούτως ώστε να υπάρχουμε και αύριο για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε στο μέλλον, με τη βοήθεια και του Θεού. Το ΟΧΙ αντενδείκνυται, όχι επειδή τάχα δίνουμε δίκιο στα κτήνη τους Γερμανούς, ούτε επειδή τάχα χάφτουμε το παραμύθι περί «Ενωμένης Ευρώπης» αλλά απλούστατα θα σκοτώσει εμάς τους ίδιους και αυτωνών απλώς θα τους γεμίσει το χαλάκι αίματα. Επιβιώνουμε σήμερα (με ΝΑΙ) για να μπορέσουμε να τους εκδικηθούμε όποτε μπορέσουμε.

  • Άπαντα Επιστάμενος avatar
   Άπαντα Επιστάμενος @ ΚΜ 06/07/2015 14:04:21

   Σωστός, σωστός!

 2. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 06/07/2015 14:03:58

  Η πλειοψηφία των υποστηρικτών του Ναι είναι το ίδιο καλοί έλληνες με αυτούς που είπαν Όχι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.