04/12/2013 08:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ελεύθερη η είσοδος στο Πανεπιστήμιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε απάντηση κακόβουλων καταγγελιών για παρεμπόδιση της εισόδου στο Πανεπιστήμιο μας μελών ΔΕΠ και φοιτητών από μέλη του Συλλόγου μας, το Διοικητικό μας Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρίαση  αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκρινίσει τα εξής :

Κανένας συνάδελφος διοικητικός δεν παρεμποδίζει την είσοδο σε οποιοδήποτε χώρο του Πανεπιστημίου μας, συνεπώς μέλη ΔΕΠ και φοιτητές μπορούν ελεύθερα να προσέρχονται για τα ακαδημαϊκά τους καθήκοντα όσοι το επιθυμούν.

Το Πανεπιστήμιο συνεχίζει τις προσπάθειες για να επαναλειτουργήσει, καθώς η τάση επιστροφής στη εργασία των συναδέλφων παρά το ότι ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες στις νομικές ρυθμίσεις του Υπουργείου, συνεχίζει να υφίσταται και για το λόγο αυτό η διακοπή του διαλόγου αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για όλη τη Ακαδημαϊκή χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θεωρεί ότι γίνονται οι σωστές προσπάθειες για τη επαναλειτουργία του Ιδρύματος και ζήτα από τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο την άμεση άρση των επικείμενων διώξεων του εκλεγμένου Πρύτανη καθ. κ. Θ. Πελεγρίνη έτσι ώστε να βοηθηθεί επί της ουσίας αυτή η επίπονη προσπάθεια.

Σημειώνουμε δε ότι η μόνη εγγύηση επαναλειτουργίας του Ιδρύματος παρέχεται  από τον ίδιο το θεσμό του Πρύτανη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ                                       

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Eva avatar
  Eva 04/12/2013 12:23:03

  Το διοικητικό συμβούλιο δεν δικαιούται να ζητεί τίποτα.

 2. Eva avatar
  Eva 04/12/2013 20:08:16

  Και τι μας είπε ο κ. Πελεγρίνης?
  Ότι ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ δίνουν το αίμα τους?
  Και αισθάνεται και δεος?

  Αυτούς πληρώνουμε με το αίμα μας .............μάλλον εννοεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.