09/05/2013 12:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διακόπηκε για τις 14 Μαΐου η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Τρίτη, 14 Μαΐου, η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση διακίνησης «μαύρου πολιτικού χρήματος» από εξοπλιστικά προγράμματα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί της πρότασης των εισαγγελέων για απόρριψη των ενστάσεων των κατηγορουμένων.

Στην τοποθέτησή της η πολιτική αγωγή ανέφερε ότι το ελληνικό Δημόσιο προτίθεται να παρίσταται σε ανάλογες δίκες. Όπως είπαν, οι αποφάσεις που θα εκδώσει το δικαστήριο «θα είναι νομολογιακές καθώς ακολουθούν και άλλες δίκες που αφορούν το υπουργείο Άμυνας. Το Δημόσιο θα είναι παρόν σε όλες τις αίθουσες ποινικών και αστικών δικαστηρίων για να διεκδικήσει αποζημιώσεις».

Με την επανάληψη της διαδικασίας, το πρωί της 14ης Μαΐου, το δικαστήριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του επί των ενστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης 10/05/2013 17:50:08

    Άρχισε 22/4 και διακόπηκε για τις 8/5 και τώρα συνεχίζεται στις 14/5. Μ' αυτούς τους ρυθμούς, θα προλάβει να ολοκληρωθεί η δίκη; Κάποιοι δεν είναι παλληκαράκια πια :(

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.