#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/07/2013 10:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δημοτικοί αστυνομικοί, και εκπαιδευτικοί στην "κινητικότητα" - Σύνολο 12.500Ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τους επικεφαλής της τρόικας. Στις 10.45 έφθασε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, όπου συνεδρίαζε το κλιμάκιο της τρόικας με την ηγεσία του υπουργείου.
Συγχρόνως, έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης η ΠΟΕ-ΟΤΑ, πραγματοποιεί παράσταση διαμαρτυρίας για τις μετακινήσεις των περίπου 3.500 δημοτικών αστυνομικών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι 12.500 υπάλληλοι που θα τεθούν σε κινητικότητα έχουν ήδη βρεθεί. Από αυτούς, κάποιοι αναμένεται να μετακινηθούν με απευθείας μετατάξεις και άλλοι μέσω διαθεσιμότητας.

Συγκεκριμένα, μέσω μετατάξεων αναμένεται να μετακινηθούν 5.000 εκπαιδευτικοί και 3.500 υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας. Σε διαθεσιμότητα, προκειμένου στη συνέχεια να μετακινηθούν, αναμένεται να βγουν 2.500 υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας και 1.500 από τη γενική κυβέρνηση. Η διαθεσιμότητα θα μειωθεί σε 6-9 μήνες. Μετά το πέρας του χρονικού διαστήματος, όποιος υπάλληλος δεν έχει μετακινηθεί θα απολυθεί οριστικά.

Σε ό,τι αφορά τη «δεξαμενή» από την οποία θα προέλθουν οι υπόλοιποι 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι που πρέπει να μετακινηθούν έως τα τέλη 2013, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης έχει ήδη ετοιμάσει σχέδιο με 2.741 εσωτερικές μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων.

Σε ό,τι αφορά τις συνολικά 15.000 απολύσεις έως τα τέλη του 2014, θα προέλθουν από όσους δεν θα επαναπροσληφθούν στο νέο σχήμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και από όσους εργάζονται με ασφαλιστικά μέτρα, κυρίως στους δήμους και δευτερευόντως στο υπουργείο Πολιτισμού. Πρόκειται για 3.500 άτομα, που είχαν προσληφθεί με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και πλέον εργάζονται με ασφαλιστικά μέτρα.

Για τη διευθέτηση αυτού του ζητήματος απαιτείται νομοθετική ρύθμιση από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Κατά πληροφορίες, η παρέμβαση θα συνίσταται σε αυστηρό καθορισμό του χρόνου, κατά τον οποίον κάποιος θα μπορεί να εργάζεται με ασφαλιστικά μέτρα. Στη συνέχεια θα αποχωρεί από την εργασία του, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία. Υπενθυμίζουμε ότι έχει υπάρξει πρόταση του πρώην υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για περιορισμό του χρονικού διαστήματος παραμονής σε εργασία με ασφαλιστικά μέτρα στους εννέα μήνες.

ET

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kotstak avatar
  kotstak 05/07/2013 11:09:44

  Δεν πρόκειται να πειράξουν κανέναν τεμπέλη, κανέναν άχρηστο, κανένα “παράσιτο”, για να αποφευκτούν οι “κόκκινες γραμμές” του ΠΑΣΟΚ και να μην “γκρεμίσει” την Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Η αριστερά τα “τέκνα” της τα βόλευε σε μη μάχιμες υπηρεσίες. Φρόντιζε να τα διορίζει σε υπηρεσίες “πασιέντζα”.
  Στις υπηρεσίες “πασιέντζα” δε θα δείτε μειώσεις μισθών, δε θα δείτε κατάργηση προνομίων, δε θα δείτε απολύσεις.
  Εκεί παίζουν πασιέντζα, συγγνώμη, δουλεύουν ήθελα να πω (εργάζονται δεν ξέρουν τι θα πει), μια κατηγορία ανθρώπων η οποία είναι υπό εξαφάνιση. Είναι οι αριστεροί. Τους προστατεύουμε επειδή είναι σπάνιο είδος. Μόνον στην Ελλάδα τους συναντάς.

 2. roadrunner avatar
  roadrunner 05/07/2013 12:12:58

  Κινητικότητα εκπαιδευτικών "ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ και χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης" ;
  Επίσης, για τον κλάδο εκπαιδευτικών πληροφορικής που βρίσκονται στο στόχαστρο,
  να υποθέσουμε ότι θα μείνουν μέσα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια,
  τα βολεμένα λαμόγια που μπήκαν από το παράθυρο, χωρίς Πανεπιστημιακά πτυχία πληροφορικής,
  προσκομίζοντας ΜΟΝΟ τις εμετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων 400 ωρών,
  και θα πεταχτούν εκτός Δευτεροβάθμιας, πτυχιούχοι Πανεπιστημίων Πληροφορικής και Πολυτεχνικών σχολών Πληροφορικής, με μεταπτυχιακά κτλ. ;

  Και πώς να μην αναφέρω και το άλλο παράδοξο και αντιπαραγωγικό :
  να έχεις πτυχιούχους των ΤΕΙ, (ΠΕ20 Πληροφορικής),
  να διδάσκουν μαθήματα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα στην Γ Λυκείου,
  ενώ ταυτόχρονα Πανεπιστημιακοί απόφοιτοι ΑΕΙ (ΠΕ19 Πληροφορικής),
  να μαθαίνουν την άλφα-βήτα στα οκτάχρονα του δημοτικού σχολείου !!!!

  Για να συνοψίζω: ο κλάδος των εκπαιδευτικών πληροφορικής , περιλαμβάνει καθηγητές πολλών ταχυτήτων:
  - χωρίς καθόλου πτυχίο πληροφορικής (μόνο με σεμιναριακές βεβαιώσεις)
  - με πτυχίο πληροφορικής απο ΑΕΙ (ΠΕ19)
  - με πτυχίο πληροφορικής από ΤΕΙ (ΠΕ20)

  Επιβάλλεται πρώτα να γίνει ένα αξιοκρατικό "ξεκαθάρισμα της ήρας από το στάρι", πριν από το άδειασμα των Γυμνασίων-Λυκείων.
  Διαφορετικά, βγάζουμε τα μάτια μας, με τα χέρια μας και δεν δικαιούμαστε καν να προφέρουμε τη λέξη "αξιοκρατία".

  • Hawk avatar
   Hawk @ roadrunner 05/07/2013 13:32:56

   Αφού όλα γίνονται στο πόδι τι ψάχνεις να βρεις, τις τρεις - πέντε μέρες που έρχεται η τρόϊκα εδώ ψάχνουν να της παρουσιάσουν μία λύση, έτσι στον αέρα, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς προοπτική, χωρίς τίποτα. Ενα μήνα συζητάμε για το τι θα κάνουμε με την ΕΡΤ.... ατέλειωτες εργατοώρες έχουν δαπανηθεί χωρίς κανένα αποτέλεσμα, δεν αλλάζει τίποτα εδωπέρα, όποιος μπορεί να την κοπανήσει θα γλυτώσει και θα ηρεμήσει.

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ Hawk 05/07/2013 15:01:11

    Δεν είναι το ίδιο αγαπητό Γεράκι.
    Άλλο η ΕΡΤ κι άλλο τα παιδάκια, που τα παραδίδουμε, σε καθηγητές χωρίς πτυχία Πανεπιστημιακα, για να μάθουν πέντε κολυβογράμματα !!!!
    Είναι παράλογο το παιδί μου ή το παιδί σου,
    να διδάσκεται μάθημα Πληροφορικής, από άνθρωπο που μπορεί να είναι θεολόγος, χημικός, οικονομολόγος ή ιχθυοκαλλιεργητής !!!
    Και που τα αρχιλαμόγια του ΠΑΣΟΚ (βλέπε Ανθόπουλοι Inc.) τους έδιναν προβάδισμα διορισμού έναντι των πτυχιούχων Πληροφορικής, ώστε τώρα,
    οι "μαϊμού-πληροφορικάριοι", να βρίσκονται ασφαλείς σε οργανικές θέσεις (αφού διορίζονταν πρώτοι) ενώ οι πτυχιούχοι με φουλ προσόντα, να πλεονάζουν (αφού η ρήση : "Ο παλιός είναι αλλιώς" καθορίζει το ποιος μένει και ποιος φεύγει, σε ένα σχολείο !!! Τόσο αξιοκρατικά ! )

    Και για να το καταλάβεις καλύτερα, Γεράκι μου,
    θα σε ρωτήσω το εξής:
    --- αν σου πω ότι δεν έχω πτυχίο νομικής, αλλά κάθισα και διάβασα τα βιβλία πρώτου έτους νομικής, θα μου αναθέσεις την υπεράσπισή σου στο δικαστήριο ;
    --- κι αν σου πω ότι έχω πτυχίο κτηνιατρικής,
    εσύ κάθεσαι να σου κάνω κι ένα τριπλό μπάι-πας ;

    • foros1 avatar
     foros1 @ roadrunner 05/07/2013 16:15:41

     - και αν σου πω οτι εχω απολυτηριο Λυκείου, δεχεσαι να διδαξω στο παιδι σου μαθηματικά ή φυσικη;
     - και αν σου πω οτι εχω απολυτηριο ΤΕΛ, δεν ειναι φυσιολογικο να διδασκω πανελλαδικα εξεταζόμενα μαθηματα στα ΕΠΑΛ, ακομη και σε προτεραιοτητα απο εναν διπλωματουχο πολυτεχνειου; !!!
     ....Υ.Α. 21-1-2013 !

     • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
      ΑΓΡΟΤΗΣ @ foros1 05/07/2013 18:00:21

      και αν είμαι μουσουλμάνος μπορώ να διδάξω μαθηματικά ή φυσική - αυτά που δεν έμαθα δηλαδή εγώ στο γυμνάσιο και το λύκειο - ; αλλά... στο πανεπιστήμιο μπήκα με γενικό βαθμό εισαγωγής 2 ή 3 - ζήλια!- το πως πήρα πτυχίο δε.... άλλη ιστορία.
      Διά ποία αξιοκρατία ομιλείτε καλοί μου άνθρωποι;

     • roadrunner avatar
      roadrunner @ ΑΓΡΟΤΗΣ 05/07/2013 19:11:54

      Δηλ. @ΑΓΡΟΤΗ, @foros1 είναι άλλοθι οι ευνοϊκές διατάξεις εισαγωγής στα ΑΕΙ που ισχύουν για τους Μουσουλμάνους,
      για να κάνουμε τα στραβά μάτια σε κάθε παραλογισμό που λαμβάνει χώρα μέσα στα Γυμνάσια-Λύκεια ;

      Είναι άλλοθι, για να μην ψάξουμε τους μη-έχοντες ούτε καν πτυχία Πληροφορικής (δηλ. του αντικειμένου που καλούνται να διδάξουν) ;
      Είναι άλλοθι για να μην εφαρμόσουμε κανενός είδους αξιολόγηση,
      των προσόντων του διδακτικού προσωπικού,
      και να αποκεφαλίσουμε κάθε καθηγητή, που τυχαίνει να προεξέχει μιας οριζόντιας γραμμής, που αυθαίρετα, αναξιοκρατικά και άνισα οριοθετήσαμε ;

     • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
      ΑΓΡΟΤΗΣ @ roadrunner 05/07/2013 22:14:24

      Κάθε άλλο!
      Αξιοκρατία περίμενα σ' όλους τους τομείς. Το να μην γίνει από την μια στην στιγμή στην άλλη το καταλάβαινα... Το να συνεχίζει το ίδιο στρεβλό σύστημα αξιολόγησης και βολέματος σε κάθε τι δημόσιο ή κρατικό δεν το ανέχομαι άλλο. Συμφωνώ μαζί σου....δεν υπάρχει άλλοθι....ελπίζω να το καταλάβουν κάποιοι άξιοι...χθες.

     • foros1 avatar
      foros1 @ roadrunner 06/07/2013 07:18:12

      @roadrunner, το "πνευμα" της απαντησης μου ειναι οτι συμφωνω και επαυξανω.

  • foros1 avatar
   foros1 @ roadrunner 05/07/2013 13:40:31

   οι πληροφορικοι με σεμιναριακες βεβαιωσεις, θα μπορουσαν να μεταταχθούν στο βασικό πτυχιο τους, παραμένοντας στην ιδια Διευθυνση της οργανικής τους ωστε να μην αδικηθούν.
   να ηταν ομως μονο αυτοί;
   ποσοι αλήθεια διδασκουν (προσφατα μαλιστα με πρωτη αναθεση) στην ιδια βαθμίδα με τα πτυχια τους; !!!!!!

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ foros1 07/07/2013 20:42:22

    Συμφωνώ, ότι είναι μια λύση, να μεταταγούν στο κλάδο που αντιστοιχεί στο βασικό τους πτυχίο.
    Επιβάλεται, να γίνει ακριβής έλεγχος των προσόντων του κάθε ένα, με αξιοκρατικά κριτήρια, πριν από οποιαδήποτε απομάκρυνση-διαθεσιμότητα. Και να απομακρυνθούν μέσω μετάταξης, όσοι στερούνται βασικού πτυχίου ΑΕΙ επάνω στο τωρινό διδακτικό τους αντικείμενο (=Πληροφορική).

 3. galis avatar
  galis 05/07/2013 12:30:16

  Είχα την εντύπωση ότι η κινητικότητα - διαθεσιμότητα θα εντασσόταν στην αναδιοργάνωση - μεταρρύθμιση του Δημοσίου τομέα. Αντί αυτού βλέπουμε ανούσιες μετακινήσεις για να ικανοποιήσουμε απλά τον στόχο του μνημονίου. Αυτό βέβαια γίνεται για να προστατευθούν οι "αργόμισθοι" κομματικοί. Κρίμα. Όχι μόνο δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση αλλά φαντάζομαι ότι θα πιστωθεί και ως επιτυχία στον Μητσοτάκη.

  • AnnaMaria avatar
   AnnaMaria @ galis 05/07/2013 17:41:23

   Επιτυχία - ξεπιτυχία, αυτός μια φορά υπουργός έγινε!

 4. elen avatar
  elen 05/07/2013 12:31:06

  Μήπως "επαγγέλεσαι" ΠΑΣΟΚ;

 5. Hawk avatar
  Hawk 05/07/2013 12:55:13

  Καλά βρε παιδάκι μου πόσα πέταλα έχει αυτή η μαργαρίτα, μαδάνε, μαδάνε και δεν τελειώνουν με τίποτα......... να τους βάλουμε σε κινητικότητα ή να μην τους βάλουμε, κι αν τους βάλουμε ποιούς και πόσους και από ποιά εκλογική περιφέρεια νάναι άραγε, να τους θέσουμε σε διαθεσιμότητα και για πόσο καιρό, να τους έχουμε όρθιους ή καθιστούς, να τους στείλουμε διακοπές ή μήπως να τους στείλουμε ξανά στο σχολείο ... και μ΄αυτά και μ΄ αυτά περνάει γλυκά - γλυκά ο καιρός, μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει πέφτουν τα μισθουλάκια σε τροϊκανούς, σε κυβερνητικούς, σε συμβούλους ... ξεσπαθώνει και η αντιπολίτευση για την τιμή των όπλων ρε γαμώτο, κι εμένα μου ήρθε η 1η δόση από το χαράτσι του 13, πάει πέταξε το 1/4 του μισθού ακόμη δεν μπήκε ο μήνας, δεν βαριέσαι την υγειά μας νάχουμε!

 6. gram avatar
  gram 05/07/2013 12:58:32

  Νομίζω ότι η Δημοτική Αστυνομία όσων Δήμων ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την ασφάλεια στην περιοχή τους, πρέπει να μπορεί να πληρώνεται από τα ανταποδοτικά τέλη. Αν δηλαδή οι δημότες μιάς συγκεκριμένης περιοχής αποφασίσουν να δεσμεύσουν ή να αυξήσουν τα δημοτικά τέλη υπέρ της ανάπτυξης Δημοτικής Αστυνομίας ή συμβάσεων με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας, να μπορούν να το κάνουν. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για συστήματα επιτήρησης, κάμερες, κτλ.

 7. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 05/07/2013 13:10:19

  Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ στα 30 χρόνια που κυβέρνησε με μικροδιαλλέιμματα δεν ήταν σοσιαλιστικό και αριστερό με διορισμούς και σπατάλες; Δεν ξόδευε και δανειζόταν για δημόσια έργα και πληρωμή παλαιών χρεών και μισθών και συντάξεων; Και δεν διόρισε χιλιάδες κόσμο επειδή ψήφισε μια φορά ΠΑΣΟΚ ενώ πριν μπορεί να ήταν από ΚΚΕ ΜΛ (Λοβέρδος) μέχρι ΝΔ; Κάνεις πως δε τα ξέρεις αυτά δηλαδή; Το ΠΑΣΟΚ είχε στην καρδιά του τα περισσότερα στελέχη από όλα τα κόμματα που "συμμετείχαν" στην αντίσταση κατά της χούντας (ακόμη κι ο Σημίτης). Άρα την Ελλάδα την κατέστρεψε με τα χρέη και τις σπατάλες και τη διαφθορά του δημοσίου και τη φοροδιαφυγή κατά κύριο λόγο ένας κομματικός μηχανισμός αποτελούμενος από γεννημένους αριστερούς.

  ΥΓ: Η γλώσσα που χρησιμοποιείς και χαρακτηρίζεις κάποιον φασίστα ανταποκρίνεται πλήρως στο επίπεδο των επιχειρημάτων μιας αριστερής και φασίζουσας νοοτροπίας που έχουν οι ιδεολόγοι (λέμε τώρα) αριστεροί στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνετε κάθε μέρα την θεωρία των 2 άκρων. Την ίδια νοοτροπία με άλλο χρώμα έχετε αριστεροί και δεξιοί ακραίοι. Πείτε κι άλλα να καταλάβουν και όσοι δεν κατάλαβαν ακόμη το πόσο δημοκράτες είστε. Και που είσαι; Δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός. Απλά γουστάρω τον τόπο μου και δεν δέχομαι να τον καταστρέψει κανείς για να περάσει καλά και να εφαρμόσει αποτυχημένα παγκοσμίως συστήματα και μοντέλα. Ούτε η τρόικα, ούτε ο Τσίπρας.

 8. geo avatar
  geo 05/07/2013 13:17:16

  Οση καλη διαθεση και να θελεις να δειξεις,ορισμενες ενεργειες μονο φαιδρες μπορουν να χαρακτηριστουν.

  Διοτι οταν λες οτι με την μεταταξη στην ΕΛΑΣ των δημοτικων υπαλληλων θα καλυφθουν επειγουσες αναγκες σε προσωπικο ειναι αδυνατο να μην θυμηθει καποιος τις εξαγγελιες Δενδια περι επιστροφης σε μαχιμες θεσεις του προσωπικου που ειναι αποσπασμενο στην προστασια πολιτικων και μη προσωπων ...εξαγγελιες που δεν πραγματοποιηθηκαν ποτε!!ακομα και ΠΡΩΗΝ(!!!) βουλευτες διατηρουν αποσπασμενους αστυνομικους...

  Ταυτοχρονα,φορτωνεις ολο το "χαμαλικι" που διεκπεραιωνε η δημοτικη αστυνομια σε εν δυναμει μαχιμους αστυνομικους την ωρα που η εγκληματικοτητα εχει ξεφυγει.

  Ολα αυτα μαλλον δουλειες του ποδαριου μου φαινονται παρα...μεταρυθμισεις!!

 9. m.s avatar
  m.s 05/07/2013 13:33:41

  Θαυμάσια η κίνηση του Αντώνη να τοποθετήσει τον Κυριάκο στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης .
  Από την στιγμή που οι τροϊκανοί ''στεναχώρησαν'' τον πρίγκιπα έχουν εξαπολυθεί εναντίον τους (φαντάζεστε από ποιον )δυνάμεις σκοτεινές και υποχθόνιες .
  Τους βλέπω να ξανάρχονται με αρμαθιές σκόρδα .όχι απολύσεις και μετακινήσεις ...μέχρι και προσλήψεις θα προτείνουν για να φύγει η βασκανία από πάνω τους.

  • Μεγαλες στιγμες avatar
   Μεγαλες στιγμες @ m.s 05/07/2013 17:38:40

   Εγω ειμαι σιγουρος οτι κανενας αλλος δεν ηθελε την θεση του.Οταν ο Μητσοτακης μιλουσε για τα μετρα που πρεπει να ληφθουν στο Δημοσιο ολοι εκαναν πως δεν ακουν για να συνεχισει να τρωει η ιερη αγελαδα.Ισως αν τον ακουγαν να μην χρειαζοταν αυτος ο μεγαλος αριθμος μετακινησεων-απολυσεων .
   Ειμαι 100 % υπερ του και στο τελος θα δικαιωθει η επιλογη Σαμαρα

   • m.s avatar
    m.s @ Μεγαλες στιγμες 05/07/2013 19:14:12

    βρε και εγώ υπέρ του είμαι...τους τροϊκανούς λυπάμαι...
    κρίμα νέα παιδιά ... και δε θα μάθουν από που τους ήρθε.

    • Επί ξυρού ακμής avatar
     Επί ξυρού ακμής @ m.s 06/07/2013 15:50:14

     Εγώ πάλι κανέναν δε λυπάμαι. Όλοι άξιοι της ...μοίρας τους είναι, αφήστε που ακριβοπληρώνονται για τα...εμπνευσμένα!

 10. galis avatar
  galis 05/07/2013 13:52:03

  Η γνωστή ισοπέδωση αλά ΠΑΣΟΚ που έχει και το θράσος να μιλάει για αξιοκρατία. Είναι δε τόσο επιτυχημένο το μοντέλο που το υιοθετεί και η ΝΔ (κι ας κάνει πως διαφωνεί).

 11. galis avatar
  galis 05/07/2013 18:15:45

  Τελικά αυτό θα γράψει η Ιστορία... της Ρεπούση!

 12. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ avatar
  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 06/07/2013 11:51:40

  Τελικα διαπιστωσα οτι εκτος απο εμας εδω που ολοι εχουμε πτυχια και μεταπτυχιακα.Εχουμε μπει με ΑΣΕΠ και αξιζουμε το μισθο που παιρνουμε...οοοολοι οι αλλοι ειναι κομματοσκυλα, τεμπεληδες και εχουν προσληφθει χωρις προσοντα...

  • foros1 avatar
   foros1 @ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 06/07/2013 16:21:05

   ξερεις ποσοι εχουμε διπλα πανεπιστημιακα πτυχια, μεταπτυχιακα και διδακτορικα και εχουμε "μπει" με επετηρίδα;
   αφου ομως τελικα διαπιστωσες αλλιώς, τι να πω; ....respect!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.