Δεν μπόρεσε να πείσει για το "νέο" ο κ. Μώραλης
14/05/2014 20:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν μπόρεσε να πείσει για το "νέο" ο κ. Μώραλης

Όποιος είδε σήμερα το προεκλογικό ντιμπέιτ των τριών υποψηφίων για τον Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκου, Γ. Μώραλη και Θ. Δρίτσα, φωτίστηκε επαρκώς για το τι πρόκειται να συμβεί στο μεγάλο λιμάνι σε περίπτωση που εκλεγεί ο εκλεκτός του Ολυμπιακού και του Β. Μαρινάκη. Παρά την προσπάθειά του να εμφανιστεί ως κάτι νέο και άφθαρτο ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικές κατηγορίες που αφορούσε τόσο την εκδήλωση που οργάνωσε ο Κούβελος της Ντόρας στο Καραϊσκάκη όσο και για τα έργα που θα κάνει στον Πειραιά.

Ωστόσο, έχει πολύ μεγάλη σημασία η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του κ. Μώραλη ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δρίτσας με αφορμή την εκδήλωση της Ολυμπιακής Ακαδημίας. Όπως κατήγγειλε ο κ. Δρίτσας μεταφέρθηκαν χιλιάδες παιδιά κυρίως από σχολεία του Πειραιά και τους μοιράστηκαν καπέλα της παράταξης του κ. Μώραλη.

Ο κ. Δρίτσας σε έξαλλη κατάσταση είπε ότι «δεν ανέχονται τέτοιους εισβολείς στον Πειραιά».

Και το ερώτημα είναι πλέον αν τα «έσπασαν» ΣΥΡΙΖΑ και Μαρινάκης ή αν πρόκειται για ψεύτικη σύγκρουση προκειμένου να σβήσουν οι εντυπώσεις από τη συνάντηση του εφοπλιστή με τη Ρένα Δούρου, μια συνάντηση που προκάλεσε την οργή του κ. Δρίτσα.

Αν πρόκειται για «σπάσιμο» της συμφωνίας προκειμένου ο κ. Δρίτσας να στηρίξει τον Γ. Μώραλη στον β' γύρο σε βάρος του κ. Μιχαλολιάκου που είναι το ακλόνητο φαβορί, τότε αλλάζουν το δεδομένα.

Εκτός κι αν πρόκειται, όπως είπαμε για μια τεχνητή ένταση μεταξύ δύο «συμμάχων» οπότε τίθεται θέμα ανηθικότητας του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Δρίτσα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. sofokles avatar
    sofokles 15/05/2014 09:43:55

    εδω τώρα.....να συμφωνήσουμε με το Δρίτσα. καλά του τά χωσε.

  2. Mitsos avatar
    Mitsos 15/05/2014 15:37:31

    Όχι και δεν μπόρεσε να πείσει για τα έργα... Μόνο για τα έργα δεν υπήρξε συζήτηση επί της ουσίας. Όποιος θέλει να μάθει για τα έργα, έχουν βγάλει πρόγραμμα όλοι τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.