Δίπλα σε υπαρχηγό της ΕΛΑΣ έμενε ο Νίκος Μαζιώτης !!!
18/07/2014 20:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δίπλα σε υπαρχηγό της ΕΛΑΣ έμενε ο Νίκος Μαζιώτης !!!

Λένε ότι "το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα" κι αυτό φαίνεται εφάρμοσε στην κατοικία του ο Μαζιώτης

Λένε ότι "το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα" κι αυτό φαίνεται εφάρμοσε στην κατοικία του ο Μαζιώτης. Το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε η οικογένεια Μαζιώτη βρίσκεται δίπλα από την πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται η κατοικία του πρώην υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αδαμάντιου Σταματάκη.

Ο Μαζιώτης είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στον 5ο όροφο επι της οδού Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι ενώ ο Αδ. Σταματάκης μένει στην οδό Υψηλάντου, στον αριθμό 29.

Για μεγάλο διάστημα της παραμονής του Μαζιώτη στην οδό Υψηλάντου ο ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας ήταν εν ενεργεία και, φυσικά, είχε ασφάλεια έξω από το σπίτι του...

Μόνο προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας Μαζιώτη - Ρούπα και παιδικά παιχνίδια βρέθηκαν μέχρι στιγμής στο διαμέρισμα, όπου διέμεναν τα δύο τελευταία χρόνια.

Στο διαμέρισμα βρίσκεται η Σήμανση προκειμένου να λάβει τα δακτυλικά αποτυπώματα όσων είχαν βρεθεί στο χώρο, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν και να βρεθούν τυχόν συνεργοί τους. Και τα τέσσερα κλειδιά που είχε μαζί του ο Μαζιώτης ταιριάζουν σε χώρους της πολυκατοικίας. Ένα ήταν το κλειδί της εξώπορτας, ένα του διαμερίσματος και τα άλλα δύο ήταν για το γκαράζ και την αποθήκη.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυθήριος avatar
    Κυθήριος 18/07/2014 21:20:32

    Δε ξεχάστηκε ούτε μια φορά να βγεί στο μπαλκόνι ή να πάει στην αποθήκη χωρίς τη περούκα;! Με τους υπερκοριούς ήξεραν που θα χτυπήσει και προχθές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν και αυτός τόσο καιρό έκανε πλακίτσα στη φρουρά του υπαρχηγού; Αν βρούν τη Ρούπα θα θεωρηθεί δυό φορές περισσότερο επιτυχία της Αστυνομίας απ' ό,τι η σύλληψη του Μαζιώτη...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.