17/01/2013 14:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γ. Παπακωνσταντίνου: Mε θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο

«Είναι φανερό ότι κάποιοι με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο- ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσουν όλες τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης. Την οργή του κόσμου για τις δυσκολίες που περνάει» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στη Βουλή, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι «τη διαγραφή των τριών και μόνον ονομάτων των συγγενών μου, την έμαθα την ίδια ημέρα που το έμαθε όλος ο κόσμος- δηλαδή στις 28 Δεκεμβρίου 2012».

«Ούτε περιουσία έκανα με την πολιτική, ούτε λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες έχω, ούτε off shore εταιρείες. Έχω μόνο δάνεια. Πόσοι από αυτούς που με εκτέλεσαν δημοσίως με συνοπτικές διαδικασίες, μπορούν να πουν το ίδιο;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φελίζα avatar
  Φελίζα 17/01/2013 18:37:22

  Έλα μου ντε....υπάρχει κανείς σας ;

 2. tak avatar
  tak 17/01/2013 19:01:34

  Τον καημένο!

 3. Aγγελος avatar
  Aγγελος 17/01/2013 19:03:55

  Αν ο Παπακ. έχει μόνο δάνεια, θα πρέπει να παρέμβει στην Τρόικα-Μονόδρομο και να της ζητήσει να μην καταργήσει τις ρυθμίσεις στην εφορία όπως επιμένει, γιατί τον βλέπω άστεγο να ψάχνει στα σκουπίδια και θα ήταν κρίμα και προσβλητικό για το έθνος.
  Τουλάχιστο φρόντισε να πάρει κι αυτός 'ισχυρή' Ολλανδική υπηκοότητα λόγω συζύγου, ώστε να έχει δικαστική κάλυψη και μη έκδοση όπως έχει εξασφαλίσει ο ΓΑΠ? Μήπως πρέπει να περάσει και αυτός ως διδάκτωρ της οικονομίας απο Ολλανδικά Πανεπιστήμια όπου θα καταθέσει την πολύτιμη εμπειρεία του?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.