Αυστραλία:Ταξιδωτική οδηγία - σοκ για περιορισμό στις τραπεζικές υπηρεσίες στην Ελλάδα
30/05/2015 12:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυστραλία:Ταξιδωτική οδηγία - σοκ για περιορισμό στις τραπεζικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Προειδοποίηση στους Αυστραλούς που προτίθενται να επισκεφτούν στην Ελλάδα πως υπάρχει «πιθανότητα» μεγάλου περιορισμού των τραπεζικών υπηρεσιών με, «πολύ μικρή προειδοποίηση», στέλνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας, με ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

Στην ταξιδιωτική οδηγία επισημαίνεται πως κατά την παραμονή τους στη χώρα μας οι αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον δυο μέσα πληρωμής, όπως μετρητά, χρεωστικές και πιστωτές κάρτες. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αρκετά χρήματα ώστε να καλύψουν τυχόν έκτακτες ανάγκες ή απροσδόκητες καθυστερήσεις.

Σε άλλα σημεία, το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών σημειώνει επίσης πως στις ελληνικές πόλεις υπάρχει ενδεχόμενο διαδηλώσεων ή πορειών «με μικρή προειδοποίηση», και τονίζει πως οι αυστραλοί πολίτες θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, καθώς υπάρχει πιθανότητα βίας.

Ως σημεία πιθανών ταραχών αναφέρονται συγκεκριμένα οι περιοχές του Συντάγματος, του Μοναστηρακίου, της Ομόνοιας και των Εξαρχείων.

Τέλος, στην οδηγία αναφέρεται πως απεργίες που επηρεάζουν τα μέσα μεταφοράς είναι «τακτικό» φαινόμενο στην Ελλάδα.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ 30/05/2015 13:51:32

    Καλό θα είναι να αποφεύγουν τα σημεία πιθανών αναταραχών στην Αθήνα,υπάρχουν άλλες περιοχές που μπορούν να βολτάρουν ήσυχα και χαλαρωτικά: Πλ.Βάθης,Κολωνός,Αιγάλεω,Περιστέρι,Κυψέλη... Και για τα λεφτά μην ανησυχούν,έχουν και τρίτη επιλογή πληρωμής εκτός τα μετρητά και τις κάρτες,τα χρυσαφικά. Υπάρχουν ανταλλακτήρια σε κάθε ήσυχη κι απομονωμένη γειτονιά,όπου τις νυκτερινές ιδίως ώρες πρόθυμοι μελαψοί κύριοι ευγενικά σε απαλλάσουν από το βάρος τους και την αγωνία για τυχούσα απώλειά τους...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.