Αυθαίρετο το σπίτι της πρώην βουλευτού και Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ, Νάντιας Γιαννακοπούλου;
02/04/2014 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυθαίρετο το σπίτι της πρώην βουλευτού και Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ, Νάντιας Γιαννακοπούλου;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπάρχει ζήτημα παρανομιών στο σπίτι της πρώην βουλευτού και τι έχει κάνει η ίδια για να άρει αυτές τις παρανομίες;

Συννημένα αρχεία

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ (1.33 MBytes)

Το τι είναι νόμιμο και τι ηθικό σ’ αυτή τη ζωή το λύνει η ίδια η κοινωνία. Αποδοκιμάζοντας όσους παίζουν παιχνίδια εξουσίας την ώρα που ο λαός πένεται.

Όταν, όμως, οι πολιτικοί δεν ορρωδούν προ ουδενός τότε κάποιος πρέπει να κάνει κάτι, να τραβήξει αυτιά, να ξεσκεπάσει τα σκάνδαλα που οδήγησαν τη χώρα εδώ που βρίσκεται. Κυρίως όταν πρόκειται για νέους πολιτικούς που θέλουν υποτίθεται να φέρουν αέρα ανανέωσης και διαφάνειας στην πολιτική ζωή.

Το antinews σας αποκαλύπτει σήμερα με στοιχεία μια υπόθεση για την οποία θα πρέπει να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, αφορά την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία, κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία βολεύτηκε από τον αρχηγό της, Β. Βενιζέλο, στη θέση της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Διότι όπως όλοι γνωρίζουμε, κανείς δε χάνεται όταν αποτυγχάνει να εκλεγεί. Το σκάνδαλο όμως είναι άλλο.

Πληροφορούμαστε ότι η κυρία Γιαννακοπούλου διαμένει σε μεζονέτα επί της οδού Αγίου Ιωάννου 104 στον Καρέα, μεζονέτα η οποία στο μεγαλύτερο μέρος της είναι... αυθαίρετη.

Σύμφωνα με την 323/1998 οικοδομική άδεια που δημοσιεύουμε, προβλέπεται η κατασκευή τετραώροφης οικοδομής με ισόγειο. Εύκολα όμως ο οποιοσδήποτε παρατηρεί στις φωτογραφίες ότι το δώμα της οικοδομικής αδείας έχει μετατραπεί σε 5ο όροφο και πάνω απ’ αυτόν έχει κατασκευαστεί νέο δώμα. Έχουμε δηλαδή δύο επιπλέον ορόφους που είναι παράνομοι. Οι πληροφορίες μας μιλάνε για υπέρβαση στην προβλεπόμενη δόμηση που ξεπερνά τα 100τμ. και ίσως και για ζητήματα στην νομιμότητα της εκδοθείσας άδειας.

Η άδεια είναι στο όνομα του πατέρα της κ. Γιαννακοπούλου, Γιάννη ο οποίος ήταν κι αυτός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Επομένως, υπάρχει ζήτημα νομιμότητας με το σπίτι της. Μάλιστα πρόκειται για την γενική γραμματέα του υπουργείου που είναι αρμόδιο για τις νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων. Είναι δηλαδή πολιτικός προϊστάμενος των υπηρεσιών που ελέγχουν αν ένα ακίνητο είναι αυθαίρετο, αν έχουν κατατεθεί αιτήσεις νομιμοποίησης, τι πρέπει να πληρώσει ο ιδιοκτήτης κ.λπ.

Ρωτάμε λοιπόν την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αν υπάρχει ζήτημα παρανομιών με το σπίτι της και τι έχει κάνει η ίδια για να άρει αυτές τις παρανομίες. Και είναι άραγε ηθικό (αν είναι νόμιμο) η γενικής γραμματέας του ΥΠΕΚΑ να κάνει τέτοιες δουλειές;

[photo_1]

ΣΧΟΛΙΑ

 1. gonzilaus avatar
  gonzilaus 02/04/2014 08:20:54

  Ρε παιδιά έλεος. Η οικοδομική άδεια αναφέρει ισόγειο, 4 ορόφους και δώμα. Πάτε και ξεκινάτε την αρίθμηση από το ισόγειο και όχι από τον 1ο όροφο.

  • Κ.Σ.Μαυρόπουλος avatar
   Κ.Σ.Μαυρόπουλος @ gonzilaus 02/04/2014 09:50:22

   -δεν είναι όπως τα γράφετε, gonzilaus. -διαβάζοντας την άδεια από την αρχή προς το τέλος και όχι ανάποδα ή μόνο το τέλος, κατάλαβα ότι ξεκίνησε για τρεις [συμπεριλαμβάνεται το ισόγειο] ορόφους και κατέληξε με δύο παραπάνω. -το πως και εάν είναι νόμιμο δεν είμαι αρμόδιος να σας το πω αλλά μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα.

   • ελλην π.. avatar
    ελλην π.. @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 02/04/2014 10:45:11

    Οπως τα γράφει είναι, αλλά και ο συντάκτης του άρθρου το ομολογεί: 4 όροφοι+Ισόγειο=5 όροφοι, και δώμα στον 6ο που η φωτογραφία αποδεικνύει οτι δεν είναι πληρης όροφος αφου δεν έχει τις δύο μεγάλες μπαλκονόπορτες του 5ου ορόφου, ούτε την έκτασή του. Η αρχική άδεια ήταν για ΙΣ+3, αλλά αυτή που ισχύει τώρα νόμιμα είναι η αναθεωρημένη άδεια με την οποία έγινε νόμιμη προσθήκη 4ου ορόφου και δώματος. Αν υπάρχει καραμπινάτη υπέρβαση στα τετραγωνικά δεν μπορούμε να το ξέρουμε, υποθέτω οτι ο αρθρογράφος το έχει διασταυρώσει, αλλά ο τίτλος του άρθρου είναι κατά τη γνώμη μου σκόπιμα διαστρεβλωμένος, διότι αν δεν κάνω λάθος Το ΥΠΕΧΩΔΕ σήμερα δεν διοικείται απ' το ΠΑΣΟΚ. Εκτός αν θέλει το άρθρο να στηλιτεύσει εκτός απ' την συγκάλυψη που παρέχει στις ανομίες του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου ο Σαμαράς, και την συγκάλυψη των ανομιών των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που πρίοσκεινται στο Βενιζέλο...

    • gonzilaus avatar
     gonzilaus @ ελλην π.. 02/04/2014 11:48:14

     Αυτό που τους μπερδεύει είναι ότι η αρχική άδεια είχε ισόγειο - πιλοτή και 2 ορόφους. Αλλά μέχρι να χτιστεί έχει δικαίωμα να τροποποιήσει την άδεια. Πριν γράψουν το άρθρο έπρεπε να συμβουλευτούν έναν πολιτικό μηχανικό. Τόσοι είναι στο κόμμα.

   • gonzilaus avatar
    gonzilaus @ Κ.Σ.Μαυρόπουλος 02/04/2014 11:44:46

    Ακριβώς όπως το λέει και ο προηγούμενος. Αρχικά χτίστηκε με ισόγειο και 2 ορόφους και έπειτα έγινε αναθεώρηση και χτίστηκαν επιπλέον 2 όροφοι. Τα τετραγωνικά δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ούτε και ο συντάκτης του άρθρου από την στιγμή που δεν μπορεί ούτε αυτός ούτε εγώ να μετρήσουμε το κτίσμα. Έχω την εντύπωση ότι στην βιασύνη μας να τα χώσουμε σε ΠΑΣΟΚΟ ο συντάκτης έκανε απίστευτο λάθος

 2. georgios gewrgiou avatar
  georgios gewrgiou 02/04/2014 08:53:48

  Αυτα ειναι πταισματα για Πασοκο. Μονο αυτη την παρανομια εκανε η κυρια? Μηπως δεν ειναι πραγματικη Πασοκα? Ενας πραγματικος Πασοκος που σεβεται την ιστορια του Κινηματος δεν θα εμενε σε μια τοση δα μικρουλα ατασθαλια. Θα συνεχιζε στα βηματα των ενδοξων αρχιλαμογιων της "δημοκρατικης παραταξης"....

  • ελλην π.. avatar
   ελλην π.. @ georgios gewrgiou 02/04/2014 10:46:05

   Σωστός!!!...

 3. Aegean times avatar
  Aegean times 02/04/2014 12:05:57

  Ζήλεψε την δόξα εκείνης της άλλης της υπουργάρας του ΠΑΣΟΚ με τα πούρα Αβάνας αν την θυμάστε, η μνήμη μου έχει κάνει delete το όνομά της που είχε χτίσει το σπιτάκι της επίσης παράνομα και δίπλα στον αιγιαλό και όχι μόνο.

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 02/04/2014 14:28:46

  Δεν με νοιάζει το σπίτι της,γερή να είναι να το χαρεί Ως πότε θα βολεύονται αυτοί που δεν επιλέγει ο λαός;Δεν μπόρεσες να εκλεγείς,επιστρέφεις στην κανονική σου δουλειά,τέλος.Εκτός εάν σπούδασε ''βουλευτική''

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Μεγάλες στιγμές 02/04/2014 15:51:36

   ''Βολευτική'' σπούδασε φίλε...

 5. Χρηστος avatar
  Χρηστος 02/04/2014 23:33:07

  Τι φωναζετε? Μαζι κυβερνατε

 6. Ταλος avatar
  Ταλος 03/04/2014 22:28:48

  Εδω η Ν.Δ διορισε εναν 78χρονο ,προ αμνημονευτων χρονων βουλευτη και τον βολεψε διοικητη σε ενα ταμειο των δημοσιων υπαλληλων και σας πειραξε η Κωνσταντοπουλου?Η ξεχασατε τον διορισμο του αστερα της πολιτικης κ.Παπαθανασιου?Να τα λεμε ολα.Ετσι?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.