Αποφυλακίζεται με όρους ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης
03/06/2015 15:42
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποφυλακίζεται με όρους ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης

Αποφυλακίζεται ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των παράνομων αμοιβών από εξοπλιστικά προγράμματα, επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου δικάζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του για τα «μαύρα» ποσά που διακινήθηκαν από την αγορά των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία την αίτηση του επιχειρηματία, ο οποίος πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών.

Έτσι, για τον επιχειρηματία από τη βόρεια Ελλάδα αναστέλλεται, για λόγους υγείας, η εκτέλεση της ποινής του, με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, στον κ. Σαχπατζίδη έπρεπε να επιβληθεί εγγύηση 50.000 ευρώ, ενώ δύο εκ των δικαστών είχαν την άποψη πως δεν πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση του επιχειρηματία.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.