Απορρίφθηκε από τον
09/12/2014 12:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απορρίφθηκε από τον 'Αρειο Πάγο η αίτηση του Νίκου Ρωμανού

Στο αρχείο (απέρριψε) έθεσε η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασιλική Θεοδώρου, την αίτηση του Νίκου Ρωμανού, που ζητούσε να αναιρεθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πειραιά με το οποίο δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών.

Η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να αναιρεθεί το βούλευμα του Συμβουλίου Πειραιά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ., avatar
  ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ., 09/12/2014 13:37:15

  Για να δούμε τώρα ποιός θα νικήσει?

  • Άλυτη Εξίσωση avatar
   Άλυτη Εξίσωση @ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ., 09/12/2014 17:51:37

   Τι να δούμε; Η ζωή θα νικήσει. Θα φορέσει το ''βραχιόλι'' της και θα νικήσει το θάνατο....

 2. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 09/12/2014 18:22:35

  Απο την αρχή έγραψα εδώ μέσα για την λύση με την άμεση (που είναι ληξιπρόθεσμη ως υποχρέωση εναρμόνισης με το Κοινοτικό Δίκαιο, αλλά διαρκώς αναβαλλλόμενη) νομοθετική ρύθμιση για το "βραχιολάκι" - έναντι όλων. Η νομικά καθαρή λύση των εξόδων φοίτησης με "βραχιολάκι" (όχι ειδικά με τον Ν. Ρωμανό, αλλά για όποιον/α πληροί τις προυποθέσεις) που κατοχυρώνει και τις 2 πλευρές, είναι και θεσμική, και δίκαια και εναρμονισμένη με το υπερισχύον Κοινοτικό Δίκαιο και "στέκει" στο δικαιικό και στο τεχνικό επίπεδο της εποχής μας. Νομίζω ότι με τις σημερινές δηλώσεις έγκυρων παραγόντων του δικαστικου λειρουργήματος και νομικών, αλλά και η ανάληψη της ευθύνης απο τη νομική εκπροσώπηση του Ρωμανού, δικαιώνουν απόλυτα τη θέση αυτή. Είθε οι κυβερνητικοί αρμόδιοι και η Βουλή να υλοποιήσουν τάχιστα τη ληξιπρόθεσμη υποχρέωσή τους. Αυτή η επανορθωτική κίνηση θα καταγραφεί στα πολύ θετικά του Ελληνικού πολιτικού πολιτισμού και δημόσιου βίου.

 3. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 09/12/2014 18:26:07

  Η εισαγγελέας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο. Ο νέος Κανονισμός (που άλλαξε όταν ο Χριστόδουλας πήρε τον μπαγλαμά κι έγινε Λούης και μπουχός), δεν της επέτρεπε άλλη ετυμηγορία. Αυτό είναι το πρόβλημα, τα λοιπά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.